Το παιχνίδι της χρονιάς!

Μεγάλα παιχνίδια μας προσέφερε αυτό το Σ/Κ με αποκορύφωση το ντέρμπι στην Γαλλία!

Χαίρετε… δεν ξέρω αν ήταν καλή ή κακή στοιχηματική μέρα η χθεσινή! Θα πει κάποιος κάτσε ρε συ Γιάννη επέλεξες 7 παιχνίδια και βγήκαν τα 3,άρα κακή! Κάποιος άλλος θα πει ότι το χθεσινό κείμενο είχε επιλογές στην Ισπανία που βγήκαν και δεν μπήκαν στις τελικές επιλογές, ότι η Μπέτις το έφαγε στο 93΄ και ότι στο κάτω – κάτω δεν έχασες αποδόσεις 1.55 και 1.60.Όλες ήταν άνω του 2.00!Υπήρχαν επιλογές καλές που πέρασαν, άρα καλή! Νομίζω κάπου στην μέση είναι η αλήθεια…. Σίγουρα πίστεψα στην Σανταντέρ η οποία έχασε και θα μας έδινε την τριάδα με Σεβίλλη και Εστουδιάντες, νομίζω αν νικούσε η μέρα θα ήταν καλύτερη!

Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι να προτείνω παιχνίδια δεν μου αρέσει καθόλου! Θέλω και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό κάποιος να παραθέτει ειδησεογραφία και γνώση ώστε ο αναγνώστης να καταλήγει σε συμπέρασμα! Όμως …αναγκαίο κακό! Πάντως από αυτή την στήλη 1.3 δεν θα δείτε για να πω ότι έβγαλα τριάδα! Και το τραγικό είναι ότι όλη η Ισπανία πήγε πολύ καλά…μόνο η Σανταντέρ μας τα χάλασε! Είναι και θέμα χημείας, σε αυτό δεν είμαστε καλοί πολλές φορές! Το στοίχημα δεν σταματάει εδώ για κερδισμένους και χαμένους… συνεχίζεται!

Για να ξεφύγουμε από το στοίχημα αυτό το Σ/Κ είχαμε σπουδαία παιχνίδια! Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Είδαμε το Σάββατο το βράδυ το Ατλέτικο – Ρεάλ (2-3) με καταπληκτικό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες  και στο τέλος με τον Κασίγιας να σώζει την βασίλισσα! Σπουδαίο παιχνίδι έγινε και στο ΄Πιθχουάν΄ όπου είχαμε εναλλαγές στο σκορ! Η Σεβίλλη προηγήθηκε νωρίς, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να το ανατρέψει σε 1-2 μέχρι το 60΄ όπου σε 6 λεπτά οι Ανδαλουσιάνοι ξαναπέρασαν μπροστά και τελικά επικράτησαν με 3-2!

Το ματς της χρονιάς όμως έγινε στο ΄Ζερλάν΄ όπου η Λυών αντιμετώπιζε την Μαρσέιγ! Οι δύο ομάδες αποτύπωσαν στον αγωνιστικό χώρο την άνοδο του Γαλλικού ποδοσφαίρου που νομίζω πλέον ότι έχει περάσει σε ποιότητα την Bundesliga!Τι να πρωτοπείς για αυτό το παιχνίδι… και οι δύο ομάδες προσέφεραν υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο και εξαιρετικά γκολ! Πόσο έληξε..? 5-5! Προηγήθηκε η Λυών με 1-0, ενώ το παιχνίδι στο ημίχρονο τελείωσε 2-2!Ακόμα όμως δεν είχαμε δει τίποτα…Στο 48΄ η Μαρσέιγ παίρνει κεφάλι και προηγείται με 2-3!Το παιχνίδι κυλάει με εξαιρετικό ρυθμό μέχρι το 79΄ χωρίς όμως επιπλεόν γκολ…μπορεί να έμεναν 11 λεπτά αλλά είχαμε δει τα μισά γκολ(5)!Στο συγκεκριμένο λεπτό οι Μασσαλοί έδειχναν να καθαρίζουν το παιχνίδι κάνοντας το 2-4!Μέσα σε 9 λεπτά (81 –  90) η Λυών κάνει την απόλυτη ανατροπή και πετυχαίνει 3 γκολ και κάνει το 5-4 που φαντάζει σαν τελικό σκορ! Φαντάζει όμως  γιατί στο 93΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν με αυτογκολ και το παιχνίδι τελειώνει 5-5!Το ποδόσφαιρο δεν ήθελε να βγει νικητής από τέτοιο παιχνίδι, μάλλον… Ευτυχώς που μερικές φορές το θέαμα κερδίζει την ..σκοπιμότητα!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook