Αλλαγές…επί αλλαγών!

Τίποτα ιδιαίτερο το σημερινό πρόγραμμα που ξεχωρίζουν τα παιχνίδια κυπέλλου.

Χαίρετε… 11 επαναληπτικούς έχουμε σήμερα στο κύπελλο Ισπανίας! Χωρίς πολλά – πολλά αφού και ο θεσμός δεν είναι μας το επιτρέπει, και σιγά το θεσμό θα μου πείτε …θα δούμε τα σκορ των πρώτων παιχνιδιών και κάποιες σημαντικές απουσίες από τις ομάδες της Primera Division….Και φυσικά για να μην τρελαθούμε, δεν είναι για να ασχολούμαστε πολύ σοβαρά με κύπελλα!

*Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ…..

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ ( 2-0)

Τα πάντα, λογικά έχουν κριθεί εδώ… Φορλάν-Σιμάο-Αγκουέρο εκτός αποστολής, μόνο με 3 βασικούς στην ενδεκάδα ο Φλόρες ο οποίος θέλει ακόμα και αυτές τις νίκες. Η Μαρμπέγια ταξίδεψε από την Μάλαγα στην Μαδρίτη και με τους τραυματίες(3 βασικοί εκτός) για ένα θαύμα!Δύσκολο…

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ  (1-0)

Μια από τις καλές ομάδες της Γ΄ κατηγορίας είναι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι αήττητοι εκτός έδρας! Ανάμικτη ενδεκάδα οι ΄νυχτερίδες΄ που μάλλον θα έχουν εκτός Βίγια-Μάτα-Σίλβα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε…

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΟΥΕΡΤΟΓΙΑΝΟ (1-1)

Το πάλεψε η Βίγια στο ΄Πιθχουάν΄ αλλά έχασε 3-2!Ιμπαγάσα και Καθόρλα παραμένουν τραυματίες ενώ ενσωματώθηκαν με την  εθνική Ουρουγουάης για τα προκριματικά Εγουρέν και Γκοντίν! Επιστρέφει ο Νιλμάρ! Για αυτούς που έχουν την δυνατότητα πιθανό Over..

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ (1-0)

HΜούρθια είναι η μοναδική ομάδα στη Segunda χωρίς νίκη! Η Λα Κορούνια συνεχίζει να ..νικάει ακόμα και με 9 παίκτες! Στην 5η θέση είναι οι Γαλιθάνοι!Η Μούρθια χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της, χωρίς 2 βασικούς αμυντικούς, εκτός και ο βασικός επιθετικό τελευταία, ο Ακίνο! Μια χαρά ενδεκάδα θα έχουν οι γηπεδούχοι! Μόνο αν δεν θέλει δεν θα κερδίσει η Ντέπορ…

ΜΑΛΑΓΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ  (1-1)

Με ψυχολογία η Μάλαγα μετά το 0-0 στο νησί με την Τενερίφη, αλλά σήμερα χωρίς Ντούντα και Εντίνιο(εθνικές υποχρεώσεις)!Επίσης ο βασικός επιθετικός Ομπίνια και ο βασικός χαφ Απόνιο είναι εκτός! Η Σαραγόσα έχασε εύκολα στην Βαλένθια με 3-1,θα έχει εκτός τον Αριθμέντι και τον Ούτσε! Με Εβέρτον στην κορυφή! Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Μαρσελίνιο είναι τιμωρημένος! Στα εκτός είναι κακή η Σαραγόσα, η Μάλαγα έχει πιο σημαντικές απουσίες, νομίζω θα το ΄χτυπήσουν ΄ και οι δύο το κύπελλο! Μέχρι και παράταση πάει..Προβάδισμα στα 2-3 γκολ!

ΟΣΑΣΟΥΝΑ –ΧΕΡΕΘ  (2-1)

Πήρε το 0-0 στο ΄Θορίγια΄ η Χερέθ ,η οποία σκέφτεται μόνο το πρωτάθλημα με αρκετούς αναπληρωματικούς στην Παμπλόνα! Η Οσασούνα και αυτή θα έχει αλλαγές, στο πρωτάθλημα τα πάει περίφημα και έχει στόχο να περάσει στην επόμενη φάση! Νομίζω έστω και με αλλαγές οι Βάσκοι έχουν τον πρώτο λόγο!

ΡΕΑΛ –ΑΛΚΟΡΚΟΝ  (0-4)

Στο ΄Μπερναμπέου΄ θα είναι αρκετά βλέμματα στραμμένα σήμερα! Εκτός ο Μπενζεμά, Κασίγιας, Ράμος, Μέτσελντερ, Τσάμπι Αλόνσο , Ντρέντε και Γκούτι εκτός! Με Ραούλ – Ιγκουαίν μπροστά για την ανατροπή! Για όποιον μπορεί τα 4-6 γκολ ίσως αξίζουν!

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΙΟΥΔΑΔ ΝΤΕ ΛΟΥΚΕ (4-2)

Εκτός για την Σεβίλλη οι αμυντικοί Φάζιο-Ακόστα-Ντραγκουτίνοβιτς! Βάλτε και τους βασικούς Εσκουντέ και Σκιλασσί που και αυτοί θα είναι εκτός! Επίσης στα χαφ θα λείψουν οι Ντούσερ και Ζοκορά! Οι επιθετικοί είναι διαθέσιμοι αλλά δεν ίσως μείνουν στον πάγκο! Πολύ αδύναμοι οι φιλοξενούμενοι..τα πάντα έχουν τελειώσει!

ΧΙΧΟΝ – ΟΥΕΛΒΑ  (1-1)

Μια κατηγορία διαφορά οι δυο τους! Από τις καλύτερες ομάδες της Πριμέρα η Χιχόν που θα έχει εκτός 2 αμυντικούς, τον Κροάτη επιθετικό Μπίλιτς αν και οι πιθανή ενδεκάδα που βλέπω με πείθει! Η Ουέλβα θα ήθελαν να κυνηγήσουν την πρόκριση αλλά την Κυριακή έχουν αγώνα πρωταθλήματος με την Ουέσκα που είναι πιο σημαντικός, εκεί πρέπει να κερδίσουν αν δεν θέλουν να πουν αντίο από τώρα στην άνοδο! Ανάμικτη ενδεκάδα..Ανεξάρτητα από απόδοση ,η Χιχόν νομίζω θα κερδίσει!

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΘΕΛΤΑ  (1-2)

Και εδώ έχουμε μια κατηγορία διαφορά! Η Τενερίφη θα έχει εκτός 2 αμυντικούς και 2 μέσους, εκτός και ο καλός επιθετικός Κόμε! Η Τενερίφη το Σ/Κ δεν αγωνίζεται ενώ η Θέλτα παίζει στην Ανδαλουσία με την Μπέτις! Ροτέισον θα κάνει ο τεχνικός της Θέλτα με αλλαγές στην άμυνα! Ο τεχνικός της Τενερίφη χαρακτήρισε το κύπελλο σαν ΄ευκαιρία΄!Κλειστές και οι δύο ομάδες! Πιθανό Under και Άσος!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΕΟΝΕΣΑ  (2-0)

Τι να συγκρίνεις εδώ τώρα… Μετράμε απουσίες για Μπάρτσα… Τσιγκρίνσκι-Τουρέ-Αμπιντάλ-Ανρί-Ιμπραίμοβιτς-Κειτά  είναι εκτός ,επίσης αρκετοί βασικοί θα καθίσουν στον πάγκο! Και τα πιτσιρίκια των Καταλανών μια χαρά είναι και ειδικά στο ΄Κάμπ Νου΄ η Κάλτσουραλ Λεονέσα θα βγάζει …φωτογραφίες! Και εδώ θα έχουμε πάρα πολλά γκολ λογικά, για όσους έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν!

Επικοινωνία – παρατηρήσεις  [email protected]

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook