Όλα ανοιχτά….

Μετά την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χθεσινή μέρα,σήμερα το στοίχημα κινειται στα ρηχά…

Χαίρετε… νομίζω η χθεσινή μέρα εξελίχθηκε αρκετά καλά και στα προκριματικά αλλά και  στα παιχνίδια της Β΄ Ισπανίας! Είδαμε και το παιχνίδι της εθνικής μας, όπως  το περιμέναμε, δεν είδαμε κάτι καινούριο!Μην βιαζόμαστε πάντως να βγάλουμε συμπεράσματα, το 0-0 είναι ΄ύπουλο΄ αποτέλεσμα! Θα το σχολιάσουμε αναλύτικα την Δευτέρα λίγο μετά της 18.00!

Πάμε λίγο στα σημερινά για να δούμε τα τέσσερα παιχνίδια τηςSegunda Division!

ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ

Μία σημαντική απουσία σε κάθε γραμμή η Κόρδοβα! Μια Κόρδοβα που στην έδρα της μπορεί να νικήσει τον καθέναν! Η Σαλαμάνκα από την άλλη, χάνει δύσκολα και εκτός φέρνει συνήθως ισοπαλίες! Εκτός οι βασικοί Ακινσόλα και Μαρτίν! Προβάδισμα στον άσο και στο Under χωρίς να τρελαίνομαι πάντως!

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Μεγάλο παιχνίδι στο ΄Πέρεθ΄ σήμερα! Η Χέρκουλες η οποία πέρασε την Αλμερία, νικώντας την μεσοβδόμαδα με 0-1 εκτός και μάλιστα με πολλούς αναπληρωματικούς! Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι που θα έχουν εκτός μόνο τον… προπόνητή τους ο οποίος θα δει το ματς από την εξέδρα! Η Νουμάνθια έχει την καλή επιστροφή του Ντιμάς, καλή ομάδα αλλά εκτός δεν πείθει! Οι Αλικαντίνιοι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Άσος!

ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Δεν λέει να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της η Καρταγένα και είναι η μοναδική αήττητη στην Segunda!Σήμερα έχει προβλήματα όμως!Από την Αγία …τριάδα ( Τότσε-Βίκτορ-Ντε Λούκας) λείπει ο ένας, ο καλός μέσος Ντε Λούκας, έξω και οι βασικοί μέσοι Λαφουέντε και Μαριάνο ενώ θα απουσιάσει και ένας βασικός αμυντικός, ο Πάμπλο! Η Ταραγόνα πάει για την έκπληξη, χωρίς 2 βασικούς αμυντικούς και ένα μέσο! Παραμένει αλλοπρόσαλλη η Ταραγόνα και μπορει να κάνει την ζημιά σήμερα…

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ

Μπορεί να το γύρισε σε 1-2 το Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με την Κάντιθ αλλά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έτσι έμεινε στον έναν βαθμό! Εμανά και Αουρέλιο λείπουν στα χαφ κατά τα άλλα …πλήρης! Η Θέλτα απέκλεισε μεσοβδόμαδα την Τενερίφη για το κύπελλο, είναι σε ανάκαμψη, έκανε και την πρώτη εντός έδρας νίκη θα πάει σε άλλο ένα ματς να κλέψει βαθμούς! Εκτός ο Ααρόν και ένας βασικός αμυντικός! Με 4-5-1 ξανά και ενισχυμένο κέντρο! Πιθανό Under… ο άσος είναι σε χαμηλή απόδοση έστω και αν το ρόστερ της Μπέτις δεν το έχει καμία ομάδα στην Segunda!

 

*Για τα παιχνίδια της Serie B επιλογή είναι ο άσος της Μόντενα!

Καλή τύχη… παρατηρήσεις – επικοινωνία     chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook