Στο ίδιο μοτίβο…

Τα τελευταία 6 εισητήρια για το Μουντιάλ της Αφρικής σφραγίζονται απόψε!

Χαίρετε… σημαντική μέρα για την Εθνική Ελλάδος η σημερινή αλλά και για τις υπόλοιπες 11!Έξι εισιτήρια σφραγίζονται σήμερα για τους συνολικά ΄32΄ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής! Πάμε να δούμε τα 6 ζευγάρια… *Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων!

ΒΟΣΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  ( 0-1 )

Τρία δοκάρια και καλή εμφάνιση από τους Βόσνιους στο πρώτο παιχνίδι και η ήττα (1-0) τους αδικεί! Ο κεντρικός αμυντικός Σπάχιτς και οι μέσοι Ράχιμιτς και Μουράτοβιτς είναι τιμωρημένοι, και οι τρεις έπαιξαν στην Πορτογαλία! Πάντως επιθετικά οι Βόσνιοι είναι πολύ καλοί! Οι Πορτογάλοι έχουν αμφίβολους τους Ντέκο-Άλβες, μάλλον παίζουν, κανένα άλλο πρόβλημα εκτός φυσικά αυτό του Ρονάλντο για την ομάδα του Κειρόζ!

Εκτίμηση: Από την μια δεν μπορώ να σκεφτώ Μουντιάλ χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο(ούτε και η ΦΙΦΑ) από την άλλη δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και οι Βόσνιοι θα παίξουν …τα ρέστα τους αν και έχουν καλές απουσίες! Δεν βγαίνει από πουθενά, ούτε αποτελεί επιλογή που μπορώ να προτείνω, προσωπικά πάντως ,θέλω να περάσει η Βοσνία,θα με απασχολήσει λίγο ο …άσος!

ΑΛΓΕΡΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ  (ΜΠΑΡΑΖ – ΣΟΥΔΑΝ)

Αυτό και αν είναι παιχνίδι! Σε όλα ισοβάθμησαν οι δυο τους και πλέον πάνε στην πρωτεύουσα του Σουδάν, το Χαρτούμ για να …ξεκαθαριστούν! Από 10.000 εισιτήρια η κάθε ομάδα,15000 αστυνομικοί να τους …φυλάνε! Το Σάββατο ξανάπαιξαν όπου η Αίγυπτος νίκησε 2-0!Αυτό το παιχνίδι πάντως είναι τελείως διαφορετικό!

Εκτίμηση: Η Αίγυπτος έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τέτοια ματς και με της συνθήκες που διεξάγεται..Έχει τύχη το Under!

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ ( 1-0 )

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στην Ιρλανδία η Γαλλία και πλέον στο Παρίσι ετοιμάζουν… γιορτή! Τουλαλάν-Ντιαμπί-Ριμπερί και Αμπιντάλ εκτός! Η ίδια ενδεκάδα (εκτός Αμπιντάλ) με το παιχνίδι του Σαββάτου για τον Ντομενέκ! Χωρίς προβλήματα οι Ιρλανδοί οι οποίοι ήταν μέτριοι στο πρώτο παιχνίδι, έκαναν πάντως φάσεις και ίσως άξιζαν την ισοπαλία!

Εκτίμηση: Σοβαρό προβάδισμα έχουν οι Γάλλοι, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Μουντιάλ, με νίκη ή με ισοπαλία! Το να μου δίνεις την νίκη 1.45 και την ισοπαλία 3.4, ε θα επιλέξω το δεύτερο, και σαν σκορ 1-1!

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ  ( 1-2 )

Για περίπου 70 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε μια ομάδα, η Ρωσία! Νικούσε 2-0 αντί 4-0 αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Σλοβένοι μείωσαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-2 στο 90!Χωρίς σοβαρά προβλήματα και οι δύο! Κατάμεστο το μικρό (13.000 ) ΄Λούντσκι΄ του Μάριμπορ!

Εκτίμηση: Καλοί οι Σλοβένοι αλλά δύσκολο να αποκλείσουν την Ρωσία του Χίντιγκ! Νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο. Προβάδισμα στα 2-3 γκολ συνολικά!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ  ( 0-0 )

Στο νεόκτιστο ΄ Ντόνμπας Αρένα΄ του Ντόνετσκ η Εθνικής μας παίζει το παιχνίδι – πρόκριση με την Ουκρανία! Με την ίδια σύνθεση λογικά η Εθνική και με αυτό το 5-2-3 που είδαμε στο ΟΑΚΑ! Εκτός αν τελικά θυσιαστεί ένας επιθετικός για να χρησιμοποιηθεί ένας επιπλέον χαφ! Οι Ουκρανοί είναι πλήρεις, θα προσπαθήσουν να επιτεθούν για το πολυπόθητο 1-0!

Εκτίμηση: Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πει για το ότι ο Ρεχάγκελ πάει την σειρά για δύο ισοπαλίες και να περάσει η Ελλάδα με εκτός έδρας γκολ! Ξανά νομίζω θα δούμε δυσφήμηση του αθλήματος και στο ..όποιος το βάλει! Εξαιρετικά πιθανό το Under φυσικά, νομίζω αν μπουν συνολικά 2 γκολ θα μοιραστούν, δηλ 1-1!Το πιθανότερο είναι 0-1 γκολ και επαναλαμβάνω σαν κάλυψη το 1-1 σαν σκορ!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ  ( 1-0 )

Ακόμα και με τις πολλές απουσίες η Ουρουγουάη πήρε το επαγγελματικό 0-1 στην Κόστα Ρίκα και είναι με το ένα πόδι στο Μουντιάλ! Κατάμεστο το ΄Σεντενάριο΄ του Μοντεβιδέο! Έχει κάποιες επιστροφές η Ουρουγουάη, η Κόστα Ρίκα έδειξε περιορισμένων δυνατοτήτων!

Εκτίμηση: H Ουρουγουάη πολλές φορές εντός αγχώνεται, αλλά είναι σαφώς καλύτερη από τους Κοσταρικανούς! Σουάρες και Φορλάν είναι ΄φονικό΄ επιθετικό δίδυμο αλλά το προβάδισμα του πρώτου παιχνιδιού κάνει το παιχνίδι αμφίρροπο! Ίσως ασχοληθώ με σκορ 2-0 και 2-1!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook