Αρχίζουν τα δύσκολα….

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ξανά στις επάλξεις,πάμε να τα δούμε ένα προς ένα!

Χαίρετε …! Σε κρίσιμη καμπή τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα οποία ξαναρχίζουν μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ! Μέσω αυτής της στήλης παρουσιάζουμε τις επιλογές από κάθε πρωτάθλημα που μας απασχολεί στοιχηματικά!

Κατ΄ αρχήν να ξεκινήσω από Ιταλία  για να παραθέσω τις επιλογές από την γείτονα χώρα! Χθες στο ραδιόφωνο ο Ναπολιτάνο αναφέρθηκε σε Ρετζίνα, Ίντερ και Φιορεντίνα με το ανάλογο ρίσκο η κάθε μια! Χωρίς σημαντικές απουσίες η Ίντερ με κάποιες καλές μονάδες εκτός η ΄Φιόρε΄ για όποιον δεν άκουσε! Κρατάω σαν βασική επιλογή την Ίντερ, τα υπόλοιπα σε δευτερεύοντα δελτία!

Για την Πρέμιερ Αγγλίας θα μιλήσουμε λίγο μετά τη 13.00 με Ηλία Σπινάσα! Συντονισμένοι στον Athletic Radio 104!Προβάδισμα σε Μπέμπιγχαμ , η Φούλαμ θα έχει απουσίες, επιλογή ενώ το Χάλ – Γουέστ Χαμ έχει αρκετή ισοπαλία !

Όσον αφορά τους Γερμανούς…. Νομίζω αυτή θα είναι δύσκολη αγωνιστική! Η Χόφενχαιμ και η Βόλφσμπουργκ έχουν τους καταπονημένους και αμφίβολους Βόσνιους (Σαλίχοβιτς,Νζτέκο,Ιμπίσεβιτς, Μισίμοβιτς) παίκτες βαρόμετρο, 2 για κάθε ομάδα και απέναντι σε ομάδες που καίγονται! Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η Στουτγάρδη, χωρίς σημαντικά νέα προβλήματα απέναντι σε μια Χέρτα που παραμένει στον πάτο, με την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με πολλά προβλήματα αλλά τέτοια παιχνίδια τα φοβάμαι… Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που με πληρώνει.. τα 2-3 γκολ της Ντόρτμουντπου έχει σε τρομερή κατάσταση τον Μπαρίος ( 5 γκολ), θα έχει απουσίες βέβαια απουσίες στην μεσαία γραμμή! Αντιμετωπίζει την έκπληξη της κατηγορίας Μάιντς η οποία σκοράρει συνεχώς και πάει στην Βεστφαλία χωρίς άγχος και σοβαρά προβλήματα! Για το Over φοβάμαι το 1-1,νομίζω πάνω από 3 γκολ δεν θα επιτευχθούν! Στο Φράιμπουργκ – Βέρντερ να πω ότι λείπει ο Πιζάρο (και ο Φρίνγκς) από τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους! Θα σκοράρουν και οι δύο αυτό μόνο, χαμηλό το 1.65!

Στην Ισπανία… στο Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης , οι γηπεδούχοι θα έχουν εκτός τους τιμωρημένους βασικούς Ρίκι και Σέρχιο ενώ η Ατλέτικο είναι πλήρης! Νομίζω δεν χάνει η Ατλέτικο στο ΄Ριαθόρ΄ η οποία δείχνει σημάδια …ζωής! Υπερβολικές οι τιμές στο διπλό! Για το Ρεάλ –Σανταντέρ νομίζω θα έχουμε πολλά γκολ, οι φιλοξενούμενοι είναι αμυντικά αφελής!

Στο Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα έχουμε τους Αμπιντάλ και Τουρέ με την γρίπη των χοίρων, και τον Ιμπραήμοβιτς εκτός! Για τους Βάσκους έχουμε αμφίβολο τον βασικό επιθετικό Γιορέντε! Η Μπαρτσελόνα, ανεξάρτητα από απόδοση θα κερδίσει για να πάει στο ΄el classicο΄  χωρίς απώλειες, η Μπιλμπάο είναι σε αγωνιστική ύφεση!

Πάμε και στο Τενερίφη – Σεβίλλη! Πολλές απουσίες για τους Ανδαλουσιάνους, Αντριάνο, Πάλοπ, Κονέ, Φάζιο, Ακόστα, Ντούσερ, Εσκουντέ ενώ και η Τενερίφη θα έχει εκτός 2 μεσοεπιθετικούς που κάνουν όλη τη δουλειά επιθετικά τον Κόμε και τον Αλφάρο! Μεσοεπιθετικά  η Σεβίλλη είναι μια χαρά, πίσω είναι τα προβλήματα, οι νησιώτες εντός είναι καλοί αλλά οι απουσίες είναι καλές, η Σεβίλλη θα βγάλει φάσεις και είναι πιο κοντά στην νίκη !Διπλό για 1.7- 1.8 όχι για 1.55!

Στην Β΄ Ισπανίαςέχουμε 7 παιχνίδια… Πάμε να τους ρίξουμε μια ματιά!

Χιρόνα – Κάντιθ: Αστεία γκολ δέχθηκε η Χιρόνα από την Λεβάντε, κλασική ομάδα ισοπαλιών που πλέον δεν τις φέρνει όμως.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του καλού μέσου Τσέκου, τα οποία έχει η Κάντιθ. Εκτός ο βασικός επιθετικός, ο βασικός τερματοφύλακας και 2 ενίοτε βασικοί μέσοι! Στο 1Χ το παιχνίδι με προβάδισμα στην ισοπαλία

Λεβάντε – Κόρδοβα: Καλή ψυχολογία η Λεβάντε, με ανανεώσεις συμβολαίων και καλή βαθμολογική θέση, κακή εκτός η Κόρδοβα που παίρνει τα ματς εντός ..ενώ στα εκτός πετάει ΄αετό΄! Δύσκολο το 2/2 εντός για Λεβάντε..θα κρατήσω την ισοπαλία με ρίσκο!

Ταραγόνα – Ράγιο: Επιστρέφουν οι βασικοί μπακ για την Ράγιο, τραγική εντός η Ταραγόνα που θα έχει εκτός  τους βασικούς Χοσέ Μάρι και Ναβάρο! Το διπλό είναι σε εξαιρετική απόδοση και θα πάω με την ομάδα που έχει στόχο την άνοδο και έχει ψυχολογία, θα πάω κόντρα στην πιο φορμαρισμένη Ταραγόνα!

Λας Πάλμας  – Καστεγιόν: Μας τα χάλασε την προηγούμενη εβδομάδα η Καστεγιόν, εκτός ένας βασικός επιθετικός για τους γηπεδούχους!6/6 ήττες εκτός η Καστεγιόν, πολύ δυνατή εντός η Λας Πάλμας! Η λογική λέει. Άσο.. σαν δευτερεύον επιλογή!

Θέλτα – Βιγιαρεάλ B΄:  Νίκη πάση-θυσία θέλει η Θέλτα η οποία, πήρε ισοπαλία στο ΄Λοπέρα΄ από την Μπέτις!Τεράστια η απουσία του Μάρκο Ρουμπέν (7 γκολ από τα 14 της Βίγια).Πολύ πιθανό Under το παιχνίδι.. αλλά προβάδισμα στο 1-0 .Δύσκολος άσος!

Μούρθια – Ουνιόν: Χωρίς νίκη ακόμα η Μούρθια, αλλά σήμερα έχει την …τέλεια αντίπαλο για να την κάνει! Καλοί οι Βάσκοι αλλά εκτός ..χάνονται! Άσος…επιβίωσης!

Ουέσκα – Αλμπαθέτε: Επιστρέφει για την Ουέσκα ο καλύτερος της παίκτης, ο Ελγκέρα! Σε τρομερή φόρμα η Αλμπαθέτε η οποία σκοράρει 2 γκολ ανα αγώνα στους τελευταίους 6!Πιθανό Over… και επίσης σε δευτερεύον δελτίο θα ρίξω κάτι ψιλά στο …διπλό!

Στην Γαλλία… έχουμε Λάνς – Νανσί. Μας επιβεβαίωσε η Λάνς με το διπλό πριν 15 βράδια μέσα στην έδρα της Σοσό! Η ομάδα πήρε ψυχολογία μετά από αυτό το διπλό.. ήθελε μια ώθηση! Σήμερα είναι πλήρης Η Λάνς έχει 6/6 παιχνίδια με συνολικό αριθμό γκολ 2-3 ενώ η Νανσί έχει 5/6! Επιλογή τα 2-3 γκολ σε καλή απόδοση αλλά προβάδισμα και στον άσο σε τιμές γύρω στο 2.5, όχι στο 2.15 στο ΟΠΑΠ!

Ενώ στο Μπορντό – Βαλενσιέν οι 3 τελευταίες αναμετρήσεις εκεί ανάμεσα στους δύο έληξαν 2-1 ενώ η καλύτερη ομάδα ως γηπεδούχος (Μπορντό 6-0-0) υποδέχεται την καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας ( Βαλενσιέν 4-0-2). Χωρίς σοβαρά προβλήματα οι γηπεδούχοι,οι φιλοξενούμενοι έχουν τις επιστροφές των Οντέλ και Σαμασά αλλά εκτός τον καλό και βασικό αμυντικό Μπίσεβατς! Προβάδισμα στον άσο και στο καλοπληρωμένοOver και σαν σκορ το 2-1!

Τα υπόλοιπα Γαλλικά …λίγο μετά τη 13.00!

ΤΡΙΑΔΑ

237. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ  2

318. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ   2

325. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  OVER

ΣΥΣΤΗΜΑ

235. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ  1

308. ΓΑΝΔΗ – ΣΤΑΝΤΑΡ  1

317. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2

321. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΙΝΤΖ 2-3 ΓΚΟΛ

324. ΛΑΝΣ – ΝΑΝΣΙ  2-3 ΓΚΟΛ 

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   chamalakis@gmail.com

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook