Μπέτις … είσαι!

Το σημερινό πρόγραμμα έχει λίγες ξεκάθαρες επιλογές με καλές αποδόσεις!Για να δούμε!

Χαίρετε… αρκετά καλή η χθεσινή μέρα αν εξαιρέσουμε 2-3 σημεία που μας τα …χάλασαν! Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα!

Στην Γερμανία… έχουμε 2 παιχνίδια! Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερν Λεβερκούζεν.. επιστρέφουν  Όλιτς και Ρομπέν για τους γηπεδούχους που έχουν εκτός ξανά τον Ριμπερί! Δεν έχω κάτι ,πολύ καλή η Λεβερκούζεν με τα γνωστά προβλήματα! Το Αμβούργο φιλοξενεί την Μπόχουμμε πολλές απουσίες ξανά! Δεν είναι σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν πλήρεις!

Στην Α΄ Ισπανίαςέχουμε 6 παιχνίδια …

Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ : Σε καλή κατάσταση η ΄Βίγια΄ η οποία θα έχει ξανά εκτός Σένα, Καθόρλα και Γιορέντε με μια χαρά ενδεκάδα πάντως! Η Βαγιαδολίδ έχει απουσίες, είναι μέτρια ομάδα.. πέρυσι νίκησε εκεί 0-3!Άσος σε κακή απόδοση, δευτερεύον επιλογή!

Χερέθ – Σπόρτινγκ: Η Χερέθ τα παλεύει τελευταία τα παιχνίδια αλλά το κακό της ρόστερ δεν τις επιτρέπει και πολλά! Χωρίς απουσίες σήμερα και με καλή παράδοση με τους Αστουριάνους! Η Χιχόν θα έχει 5 βασικούς εκτός (Κάστρο,Ματέο,Μίτσελ,Κανέγια).Πολύ πιθανό Under,θα κριθεί στο γκολ εκτός απροόπτου! Η λογική λέει ότι η Χερέθ έχει προβάδισμαα λλά δεν μπορείς να κοντράρεις τόσο εύκολα την καλή Χιχόν!

Εσπανιόλ – Χετάφε :Οι δυο τους έπαιξαν στο κύπελλο και στο ίδιο γήπεδο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1!Στον θεσμό αυτό πέρασε η Χετάφε. Χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι. Μάρκες – Ταμούδο και Κασκέρο εκτός για τους καταλανούς! Οι φιλοξενούμενοι πλήρης! Το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού! Νομίζω πάντως ότι θα σκοράρουν και οι δύο!

Μαγιόρκα – Αλμερία:H Μαγιόρκα έχει το 5/5 εντός ενώ έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ! Ο βασικός επιθετικός Αντούριθ εκτός για τους γηπεδούχους, επιστρέφει ο παικταράς Κρουσάτ για την Αλμερία η οποία εκτός αποδυναμώνεται αλλά στην επίθεση έχει ποιότητα! Το παιχνίδι είναι για 1.90 στον άσο και όχι για 1.65…δεν βγάζω άκρη!

Μάλαγα – Σαραγόσα : Τιμωρημένος ο Μαρθελίνιο (προπονητής Σαραγόσα) ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο ενώ εκτός οι βασικοί Αγιάλα και Ούτσε!Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας είναι για …κλάματα! Η Μάλαγα παίζει .. το κεφάλι της και ο Μουνίθ το δικό του! Πλήρης σήμερα η οποία έχει 2 συνεχόμενες ισοπαλίες! Ο άσος έχει προβάδισμα. Όποιος ασχοληθεί με αυτόν να ξέρει ότι παίζει κακή ομάδα πάντως αλλά οι περιστάσεις την ευνοούν!

Οσασούνα – Βαλένθια : Σκληρή και δυνατή εντός η Οσασούνα, εκτός μόνο ο μπακ Μόνρεαλ! Οι Βαλένθια με Βίγια στην ενδεκάδα και χωρίς σοβαρά προβλήματα! Έχει να κερδίσει στην Παμπλόνα η Βαλένθια από το 2003!Προβάδισμα στα 2-3 γκολ!

Στην Segunda έχουμε 4 αγώνες…

Σοσιεδάδ – Καρταγένα : Το ντέρμπι της αγωνιστικής! Μέτριες και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική! Καλές επιστροφές για την Καρταγένα, πλήρεις οι γηπεδούχοι! Καλές άμυνες και οι δύο..πολύ πιθανό Under και μικρό προβάδισμα στον άσο!

Έλτσε – Μπέτις: Έπεσε γρίπη  των χοίρων στην Έλτσε και έχει 4 απουσίες!Νίκησε στο ντέρμπι την Καστεγιόν με μέτρια εμφάνιση! Η Μπέτις κάνει συνεχόμενες ΄γκέλες΄ και έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία! Χωρίς Κάπι-Ιρινέυ-Χουάντε και Οντόνκορ, πάντως η Μπέτις έχει παίκτες να τους αναπληρώσει! Η Έλτσε μπορεί με τον Μπορντάγιας στον πάγκο να μετράει ένα μεγάλο σερί αήττητων αγώνων αλλά έχει περιορισμένο ρόστερ και οι απουσίες θα της στοιχήσουν! Διπλό για Μπέτις σε καλή απόδοση!

Νουμάνθια – Ουέλβα :  Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για 2 ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο! Από επιτυχές αποτέλεσμα προέρχεται η Ουέβα, έχασε στο ντέρμπι από την Χέρκουλες η Νουμάνθια η οποία είναι δυνατή εντός! Δεν αγγίζετε αυτό το παιχνίδι…

Σαλαμάνκα – Χέρκουλες:3 μεγάλες απουσίες για την Χέρκουλες, εκτός ο χαφ Τότε και οι αμυντικοί Πένια, Χουάνρα για τους φιλοξενούμενους στην έδρα που πέρυσι πέρασε με 5-1!Η Σαλαμάνκα έχει καλή έδρα αλλά μέτριο ρόστερ! Αν ήταν πλήρης η Χέρκουλες θα πήγαινα με αυτούς,τώρα …όχι!

 

*Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα επιλογές, το under στο ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ, προβάδισμα και στο Χ, επιλογή και το Over στο Νάπολι – Λάτσιο, ενώ το Οver  ρίσκου είναι επιλογή  στο Μονπελιέ – Λίλ

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook