Τα ρέστα τους…

Η πιο κρίσιμη αγωνιστική μέχρι τώρα στο CHL διεξάγεται σήμερα στους 4 ομίλους!

Χαίρετε… ημέρα Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα η οποία περιλαμβάνει 8 αγώνες! Προτελευταία αγωνιστική για τους 4 τελευταίους  ομίλους! Και η αλήθεια είναι ότι φέτος μετά από πολλά χρόνια, σε αυτήν την φάση κινδυνεύουν να μείνουν έξω μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού στερεώματος! Πάμε να τα δούμε…

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στους «16» του Champions League παίζει η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» χρειάζονται νίκη, ελπίζοντας ότι η Φιορεντίνα δεν θα νικήσει τη Λιόν! Εκτός Τόρες – Μπάμπελ και Ριέρα. Οι Ούγγροι δεν έχουν βαθμό και δεν νομίζω να πάρουν ούτε με τους κόκκινους παρά τις απουσίες και την κακή αγωνιστική απουσία των φιλοξενούμενων. Διπλό!

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΙΟΝ

Η Φιορεντίνα με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας θα παίξει τα ρέστα της στο «Άνφιλντ» στις 9 Δεκεμβρίου. Ο παιχταράς Γιόβετιτς είναι στην αποστολή αλλά ξεκινάει από τον πάγκο, ο βασικός αμυντικός Γκαμπερίνι εκτός και φυσικά ο Μούτου! Απουσίες έχει και η Λυών… Τουλαλάν, Κλέρκ, Ρεβεγιέρ, Μποντμέρ και Άντερσον όλοι εκτός! Οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη τους φάση, από γκέλες στα πρωταθλήματα τους αμφότερες! Μεγαλύτερο ενδιαφέρον φυσικά η Φιορεντίνα η οποία ξέρει ότι αν φέρει ισοπαλία θα πρέπει να μην χάσει με 2 γκολ διαφορά στο Άνφιλντ! Η προϊστορία, μας έχει δείξει ότι καλύτερα να μην ρισκάρει… Στο 1Χ είμαι κυρίως λόγω απόδοσης του άσου!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας! Έχουν προσβληθεί από τον ιό των χοίρων ο Αμπιντάλ και ο Τουρέ και είναι εκτός! Ο Μέσι  ΄έφαγε΄ την σκαριά στο πρόσωπο και είναι αμφίβολος το ίδιο και ο Ιμπραίμοβιτς! Προβληματίζει η Μπαρτσελόνα η οποία έχει το ΄ el classico΄ την Κυριακή ενώ η Ίντερ είναι σε καλή φάση..είναι σχεδόν πλήρης, αμφίβολος ο Σνάιντερ! Ανάγκη βαθμών έχουν και οι δύο.. θα περιμένω τον Μέσι! Αν παίξει θα πάω με τον άσο! Αν όχι θα δω..

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Και εδώ το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον!Για την νίκη και οι δύο, η πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρουμπίν είναι πλήρης ενώ η κουρασμένη, από της υποχρεώσεις της Ουκρανίας, Διναμό έχει και απουσίες! Εκτός ο αναπληρωματικός χαφ Αλίεφ, οι βασικοί αμυντικοί Καντερίντι και Αλμέιδα (τιμ) και οι δύο αναπληρωματικοί αμυντικοί Ελ Καντουρί και Διακατέ! Ποιός θα παίξει άμυνα άραγε… Πολύ καλή επιθετικά οι Ντιναμό αλλά έχει απουσίες πίσω, η Ρουμπίν έχει ψυχολογία, είναι πλήρης και παίζει εντός! Άσος…

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Οι Σκωτσέζοι έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι Ροτέν, Μέντες, Εντού, Μπρόντφουτ και μάλλον ο Άλγερινός  Μπουγκέρα, που επέστρεψε καθυστερημένα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική! Αμφίβολοι Μπόιντ και Νέισμπιθ.Άντε να βγάλεις άκρη και με την Στουτγάρδη η οποία έχει εκτός τον Κεντίρα και τον Λάνινγκ, αμφίβολος ο Μανίν και ο Οσόριο !Όποιος χάσει .. χάνεται! Αλλοπρόσαλλες και οι δύο, μέτριες ομάδες που δεν είναι γι αυτό το επίπεδο! Δεν βγάζω άκρη αν βγάζετε εσείς …καλή τύχη!

ΟΥΝΙΡΕΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Σχεδόν σίγουρη .. πρώτη η Σεβίλλη ταξίδεψε στην Ρουμανία με πολλές απουσίες! Εκτός οι αμυντικοί Φαζιο, Ακόστα, Εσκουντέ, ο τερματοφύλακας Πάλοπ, οι χαφ Ντούσερ και Αντριάνο και ο επιθετικός Κονέ! Η Ουνιρέα αν νικήσει θα διατηρήσει την 2η θέση και θα παίξει τα ..ρέστα της τελευταία αγωνιστική! Φιλότιμη και σφιχτή η Ουνιρέα δεν θα μου κάνει έκπληξη ότι αποτέλεσμα και να φέρει αλλά με Περότι-Κανουτέ-Νεγρέδο-Νάβας μεσοεπιθετικά πώς να κοντράρεις έστω και την αδιάφορη Σεβίλλη! Νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο!

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν ο Ολυμπιακός ήταν στα καλά του δεν ήταν δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα από αυτήν την Άλκμααρ! Χωρίς τον πολύ καλό της επιθετικό Χαμνταουί. Νεότερη απουσία αυτή του αμυντικού Γιάλενς, εκτός και ο Έλμ! Για τον Ολυμπιακό οι Ντιόγο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ έμειναν στην Αθήνα, ενώ Λεονάρντο και Στολτίδης είναι αμφίβολοι! Ο Ολυμπιακό παίζει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον ΄αιώνιο΄ Παναθηναϊκό!Το μυαλό όλων φαίνεται να είναι εκεί! Οι φιλοξενούμενοι πάνε πάντως για δύο αποτέλεσμα αλλά η κατάσταση και οι απουσίες τους κάνουν αρκετά τρωτούς! Η Άλκμααρ παίζει το τελευταίο της χαρτί και αυτό μπορεί να την αγχώσει! Πολύ μικρό ρίσκο στην ισοπαλία…

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Άρσεναλ έχει ήδη περάσει και θα υπερασπιστεί την πρώτη της θέση! Την Κυριακή παίζει ντέρμπι με την Τσέλσι! Εκτός ο Ντιαμπί, Κλισί, Φαν Πέρσι και Μπέντνερ! Την Σταντάρ την κοντράραμε με την Γάνδη το Σάββατο και έχασε (2-1) ενώ έχασε και τον παιχταρά Γιοβάνοβιτς! Επίσης εκτός οι βασικοί Σάρ και Ντε Καμάργκο! Σε ένα θαύμα ελπίζει η Σταντάρ για αποτέλεσμα στο Λονδίνο αν και μπροστά είναι απειλητική, πίσω στα άκρα της άμυνα έχει σοβαρά προβλήματα! Άσος από ημίχρονο!

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook