Μεγάλες ομάδες σε κίνδυνο…

Παιχνίδια για τους άλλους 4 ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε σήμερα!

Νομίζω πολύ καλή μέρα χθες και στοιχηματικά και σε όσα παιχνίδια επικεντρωθήκαμε! Το αξιοσημείωτο είναι τα μόλις 9 γκολ που επιτεύχθηκαν σε 8 αγώνες! Μόνο ένας όμιλος από τους τέσσερις ομίλους ..ξεκαθαρίστηκε, ο 5ος! Εκεί όπου η Φιορεντίναθα είναι μαζί με την Λυών στους 16 και η Λίβερπουλ θα κατηφορίσει … στοEuropa League! Από τους υπόλοιπους υπάρχουν πλέον ξεκάθαρα φαβορί για την  πρόκριση στους 16!Πάμε να δούμε και τους σημερινούς 4 ομίλους!

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σημαντικά προβλήματα και οι δύο ομάδες σήμερα! Για την Μπορντό εκτός ο  αναντικατάστατος Γκουρκύφ, ο βασικός χάφ Ζόσουε και ο μπακ Ζουριετί! Αμφίβολος ο Σαμάκ! Για την Γιουβέντους εκτός οι Ζεμπινά-Τρεζεγκέ-Σαλιχάμιζιτς και Ιακουίντα! Με μια ισοπαλία και με δεδομένες τις απουσίες τους ,οι Γιρονδίνοι περνάνε ενώ η Γιουβέντους θα τους αρκεί να μην χάσουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική από την Μπάγερν ακόμα και αν οι Βαυαροί κερδίσουν απόψε! Βέβαια οι φιλοξενούμενοι με διπλό περνούν από σήμερα! Προβάδισμα στο Χ

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Η Μπάγερν έτσι που τα έκανε… θέλει εκτός από νίκη σήμερα και συνδυασμούς αποτελεσμάτων! Σε κακή κατάσταση οι Βαυαροί εκτός ξανά ο Ριμπερί και ο Τόνι, αμφίβολος ο Ριμπερί! Οι βασικοί Ντούτρα και Τετσέιρα για τους Ισραηλινούς είναι εκτός! Ακόμα και σου χαρίσουν χρήματα, στην Μπάγερν δεν τα βάζεις αυτόν τον καιρό!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Οι ΤΣΣΚΑ θα παίξει σήμερα χωρίς τους Μαρκ Γκονζάλες και Σεμπέρας ,ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Γκραφίτε! Για δύο αποτελέσματα οι Γερμανοί, μόνο νίκη οι Ρώσοι για να ελπίζουν! Αφερέγγυες και οι δύο ομάδες… Προβάδισμα στα  2-3 γκολ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Μετά την γκέλα με τους Ρώσους οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν να νικήσουν και να πανηγυρίσουν από τώρα την πρωτιά! Φέρτιναντ-Έβανς και Ο΄Σέι εκτός με τον Φέργκιουσον να δηλώνει ότι  θα ξεκινήσει μάλλον τον Ομπερτάν! Για το Europa League θα παλέψουν οι Τούρκοι οι οποίοι θα έχουν εκτός του Σίβοκ, τον Χολοσκο και τον Νόμπρε! Αμφίβολος ο Νιχάτ και ο Κοιμπάσι! Να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα η Γιουνάιτεντ είναι ..δύσκολο! Όπως και χθες με την Άρσεναλ και εδώ το ίδιο θα πώ ..Άσο από ημίχρονο!

ΡΕΑΛ – ΖΥΡΙΧΗ

Η προσοχή όλων είναι στο ΄el classico΄ και στην συμμετοχή ,έστω και για λίγο, του Ρονάλντο σήμερα! Χωρίς τα μεγάλα προβλήματα οι γηπεδούχοι, μόνο ο Γκούτι εκτός! Χωρίς Φονλάντεν, Χασλί! Η Ζυρίχη θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες πρόκρισης για το Europa όπως με απουσίες και στο ΄Μπερναμπέου΄ δεν νομίζω να κάνει κάτι καλό! Το μόνο που αξίζει είναι τα ειδικά στοιχήματα, με ρίσκο  σκορ 3-0 και 3-1!

 ΜΙΛΑΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ

Ο Λεονάρντο δεν υπολογίζει τους Μποριέλο, Φλαμινί, Γκατούζο, Γιανκουλόφσκι! Η Μαρσέιγ θα αγωνιστεί χωρίς τους Εμπιά και Ροντρίγκες, ενώ ο Μπεν Αρφά δηλώνεται αμφίβολος αλλά δεν είναι βασικός! Εδώ λογικά όποιος νικήσει …περνάει! Ανεβασμένες και οι δύο, οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια! Τείνω προς Μίλαν αλλά βλέπω την απόδοση και μένω μακριά…!

ΑΠΟΕΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.

Για το Europa League παίζουν και οι δύο σε ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετή δύναμη! Επιστρέφει ο Κοσόφσκι, ενώ εκτός οι Σικόρα, Γκριντσάροφ και Χατζί. Ο Ασουνσάο και ο Ραούλ Γκαρθία θα απουσιάσουν από τους Ισπανούς, επιστρέφει ο Ουιφαλούσι .Δεν ..σταυρώνει αποτέλεσμα αυτή η Ατλέτικο, έχασε  το Σάββατο στο 94΄ στο ΄Ριαθόρ΄! Πάντως και με ισοπαλία, η Ατλέτικο θα είναι στο Europa League.Ίσως ρισκάρω στο 1-1 για σκορ!

ΠΟΡΤΟ – ΤΣΕΛΣΙ  

Για την πρωτιά παίζουν οι δυο τους! Καλές και σοβαρές ομάδες! Ο Μαριάνο Γκονζάλες είναι εκτός για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν αμφίβολους Εσιέν – Μπάλακ και Ντρογκμπά, εκτός ο Μποσίνγκουα, ενώ την Κυριακή έχει ντέρμπι με Άρσεναλ!  Νομίζω ότι θα δούμε συνολικά 2-3 γκολ από κει και πέρα για τελικό νικητή δεν έχω γνώμη!

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook