Αφεντικά και δούλοι…

Η σημερινή μέρα έχω την αίσθηση ότι κρύβει αρκετές ισοπαλίες, αρκετά ισορροπημένα παιχνίδια!

Χαίρετε… Σάββατο σήμερα , η πιο παραδοσιακή μέρα του στοιχήματος με αρκετά παιχνίδια! Μια μέρα, για να το πούμε από την αρχή … δεν πείθει! Είναι τοο Σ/Κ των ντέρμπι αυτό που θα περάσει ,με τα μεγάλα ματς να είναι μαζεμένα αύριο αλλά και σήμερα τα περισσότερα παιχνίδια είναι δύσκολα σε προβλέψεις!

Στην Αγγλίαθα ακούσουμε το μεσημέρι τον Ηλία στην εκπομπή αν έχει κάτι καλό! Προσωπικά δεν μπορώ να επιλέξω κάτι ζεστά! Νομίζω δεν χάνει η Τότεναμ η οποία είναι σε τρομερή κατάσταση! Δεν βγάζεις συμπέρασμα με Άγγλούς! Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων!

ΣτηνΓερμανία έχουμε 6 παιχνίδια… Στο Χόφενχάιμ – Ντόρτμουντέχουμε 2 πλήρεις ομάδες και σε καλή κατάσταση, άσχετα αν η Ντόρτμουντ σκοράρει με δυσκολία τελευταία θα πάω με το over σε καλή απόδοση,φύση επιθετικές και οι δύο! Στο Βέρντερ – Βόλφσμπουργκέχουμε από δύο βασικές απουσίες… Πιζάρο – Μπορόφσκι για γηπεδούχους, Ζόσουε – Μάρτινς για φιλοξενούμενους! Σοβαρή η Βέρντερ αλλά 1.65?Προκλητικές οι τιμές γύρω στο 4!

Δεν είναι για να ακουμπήσεις τα Χέρτα – Άιντραχτ και Νυρεμβέργη – Φράιμπουργκ!Μεγάλο ματς τοΓκλάντμπαχ – Σάλκε! Ξαναπήραν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι που στην έδρα τους είναι δυνατοί, είναι και πλήρης! Μόνο ο Κένια εκτός για τους φιλόδοξους του Μάγκατ, κοντά στο 1-1 το παιχνίδι, προβάδισμα στα 2-3 γκολ και στην ισοπαλία ρίσκου! Για το Μάιντς – Αμβούργο… και εδώ μπέρδεμα, εδώ και πολλές εβδομάδες λέμε να μην ασχολούμαστε με Αμβούργο, δεν είναι καλά, έχει απουσίες, απέναντι στην εξαιρετική και πλήρη  Μάιντς ποιος ξέρει..

ΣτηνΓαλλία  αναβλήθηκε το Μονακό – Μονπελιέ, ως γνωστόν! Απομένουν έξι παιχνίδια για το Σάββατο… τα μόνα με ενδιαφέρον είναι η κόντρα της Σοσό απέναντι στην φορμαρισμένη Νίςκαι το over στο Λάνς – Μαρσέιγ! Για το δεύτερο κρατάμε και το διπλό αλλά οι αφελείς άμυνες των δύο μας οδηγούν σε καλύτερη απόδοση, στο over!Αυτά συνοπτικά …τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά! Μικρό προβάδισμα και στην Παρίκυρίως από ένστικτο..σημαντική η απουσία του Γέλεν που η κορυφή ίσως την ζαλίσει! Πολύ πιθανό και το Under

Και οι Ισπανοίδεν μας λένε πολλά σήμερα…. όλο το ενδιαφέρον (όχι τόσο στοιχηματικό) είναι στο αυριανό ΄el classico΄! Στα σημερινά 3 παιχνίδια στην Πριμέρα… Το Βαλένθια – Μαγιόρκα το αφήνω… είναι καλοί οι νησιώτες και χωρίς προβλήματα, επιστρέφει ο Βάσκος επιθετικός Αντούριθ! Πλήρης οι γηπεδούχοι…Καλή παράδοση οι ΄νυχτερίδες΄ πάντως  (8-1-1)!Παιχνίδι με ρυθμό..

Η Σεβίλλη λογικά κερδίζει αυτήν την Μάλαγα στο ΄Πιθχουάν΄(φωτό)..έχει τις ίδιες απουσίες αμυντικά ,αλλά μπροστά είναι κομπλέ! Είναι Ανδαλουσιάνικη αναμέτρηση και αυτό σε κάνει λίγο επιφυλακτικό, θα μπουν γκολ λογικά. Η Μάλαγα θα έχει εκτός τους βασικούς αμυντικούς Έλντερ και Ουέλιγκτον! Τραβηγμένο από τα μαλλιά το διπλό της Βιγιαρεάλ με το οποίο ασχολούνται πολλοί υποτιμώντας την εξαιρετική Χιχόν η οποία έχει και καλές επιστροφές!

 Και η Β΄ Ισπανίας  είναι …ανάλατη! Αν ήταν πλήρης η Χέρκουλες θα ήμουν αρκετά ζεστός αλλά οι απουσίες του Τότε και του Ρουφέτε στα χαφ είναι σημαντικές, πιο επιθετικά θα παίξουν, παραμένει το προβάδισμα στον άσο! Μακριά από το Καρταγένα – Ουέσκα, παντού πάει αυτό..Από τα υπόλοιπα, το Κάντιθ- Θέλτα το βλέπω ισορροπημένο, κρίσιμο και για τους δύο που είναι σε κακή θέση κ μέτρια κατάσταση, τραγική αμυντικά η Κάντιθ, της πάνε καλύτερα τα εκτός της Θέλτα! Προβάδισμα στην ισοπαλία!

*Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η σημερινή μέρα, επιλογές για αυτό τα χωρίζουμε ανάλογα με τις επιλογές! Παρακάτω υπάρχουν 13 επιλογές για όλα τα γούστα! Καλή χημεία!

ΟΙ ΑΣΣΟΙ

132. ΕΜΠΟΛΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ   1

197. ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ   1

206. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ   1

ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

134. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ   Χ

180. ΚΑΝΤΙΘ – ΘΕΛΤΑ   Χ

202. ΧΙΧΟΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ   Χ

ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ

203. ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ  Χ2

210. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ    Χ2

216. ΣΟΣΟ – ΝΙΣ    Χ2

ΤΑ OVER/UNDER

130. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ   OVER

141. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ    OVER

230. ΛΑΝΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ    OVER

215. ΠΑΡΙ – ΟΣΕΡ   UNDER

 

Επικοινωνία      [email protected]

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook