Κάτι παραπάνω από…παιχνίδι!

Μεγάλα παιχνίδια σε Αγγλία,Ισπανία και Ελλάδα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής

Χαίρετε… σε γενικές γραμμές πολύ  καλή χαρακτηρίζεται η χθεσινή μέρα!  Πάμε να δούμε και τα σημερινά όπου δεσπόζουν τα μεγάλα ματς που στην πλειονότητα αυτών δεν θα τα ακουμπήσουμε!

Στην Γερμανίαδεν έχω κάτι.. προσοχή στην Μπάγερν είναι σε περίεργη κατάσταση το παιχνίδι στο Αννόβερο με δεδομένο την ΄απώλεια΄ του Ένκε για τους γηπεδούχους!

Στην Ισπανίαέχουμε το μεγάλο ΄el classico΄! Μέσα και ο Ιμπραίμοβιτς και ο Μέσσι για τους γηπεδούχους! Χωρίς νεότερα προβλήματα η Μπάρτσα η οποία φαίνεται να ξαναβρήκε  τον καλό ρυθμό της! Στην Ρεάλ τελικά μέσα ο πολύτιμος Αλμπιόλ, εκτός αποστολής οι Φαν Νίστελρόι, Γκούτι και Μέτσελντερ! Να χαμε να λέγαμε απουσίες! Ουσιαστικά πλήρης και οι δύο, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πιο κοντά στο ΄κάτι παραπάνω από απλό ματς΄ όπως λένε πολλοί! Θα προτιμήσω τον άσο ανεξάρτητα από απόδοση!Η παράδοση τα τελευταία 10 χρόνια (3-5-2)!

Στα άλλα παιχνίδια…. Κακή ομάδα μέχρι τώρα η Σανταντέρ, με νέο όμως προπονητή αλλά έχει να κερδίσει εντός την Λα Κορούνια  14 χρόνια! Για όλα το παιχνίδι..Δεν ασχολούμαι με Ατλέτικο και προσοχή στην  Χετάφε… όχι και στο 1.4, η Χερέθείναι φιλότιμη και τα παλεύει τα παιχνίδια, μέχρι και διπλό πηγαίνει! Έλεγα να ασχοληθώ με Σαραγόσα αλλά έχει απουσίες ενώ η Οσασούνα έχει 4 καλές απουσίες σήμερα και δείχνει να χάνει ρυθμό τελευταία..Οριακά άσος αλλά δεν είναι στις επιλογές!

 Στο Βαγιαδολίδ – Τενερίφη έχω σκέψεις για διπλό! Ίδιους βαθμούς στην κατάταξη αλλά οι νησιώτες είναι πολύ καλύτερη ομάδα, εκτός ο βασικός επιθετικός Κόμε! Οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα αλλά δεν έχουν ακόμα ..ομάδα, έχει και απουσίες, Σίσι-Σέσμα, ο βασικός αμυντικός Πέδρο Λόπεζ, και ο αναπληρωματικός Ασιέρ εκτός! Έμπνευση και 0-1 με μπόλικο ρίσκο!

Και για να κλείσουμε… στο Αλμερία – Μπιλμπάο! Οι γηπεδούχοι πιο πλήρεις δεν γίνεται! Επέστρεψε και ο παικταρά μέσος Κρουσάτ! Ο βασικός επιθετικό Τοκέρο είναι εκτός, ο βασικός μέσος Γκαμπιλόντο, και ο έμπειρος Ετσεμπερία επίσης! Η Αλμερία παίζει καλά αλλά δεν σκοράρει εύκολα, η Μπιλμπαό καλή αλλά νομίζω σήμερα ότι θα χάσει! Οριακός άσος, η απόδοση είναι αντιπροσωπευτική!

Στην Segunda χωρίς περιττά λόγια… Ακόμα και αν με πλήγωσε η Μπέτιςθα ξανασχοληθώ μαζί της, 2 αποβολές την προηγούμενη αγωνιστική, Νέλσον και Γκαρσία, αμυντικοί και οι δύο εκτός! Έχει πάντως βάθος, επιστρέφει ο χρήσιμος Αουρέλιο και άλλοι βασικοί στην μεσαία γραμμή! Ο προπονητής της Λας Πάλμας (Κρέσιτς) παίζει το κεφάλι του και ίσως σήμερα μετά από ήττα .. την κάνει! Πολύ μέτρια μέχρι τώρα! Η Μπέτις θα ανέβει, οφέιλω να την στηρίξω, εσείς δεν ξέρω..

Στην Κόρδοβα λείπει ο Ντίας (πρώτος σκόρερ) και αυτή η Χιρόνα πολλές φορές δεν τρώει γκολ με τίποτα! Πιιθανό under το Βαγιεκάνο –Σοσιεδάδ, μεγάλο ματς! Την Ράγιο την στηρίξαμε την προηγούμενη αγωνιστική στο 2.6 και έχασε πέναλτι στο 90΄!Πλήρης είναι, το ίδιο και οι Βάσκοι! Κοντά στο 1-0!Από τα άλλα δεν θα με απασχολήσει τίποτε άλλο, ίσως συναντήσουμε σε αυτά ισοπαλίες…

Από Ιταλίαμόνο το Χ της Πάρμα έχει μια αξία ενώ για τους Γάλλους στα 3 παιχνίδια νομίζω δεν υπάρχει καμία ευκαιρία!

ΣΥΣΤΗΜΑ

163. ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ    Χ

275. ΜΠΕΤΙΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ   1

280. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ   2

294. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ    1

293. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   1

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook