Με το σταγονόμετρο…

Παράξενη Τετάρτη, με εμβόλιμα παιχνίδια πρωταθλημάτων και ματς του Εuropa League!

Χαίρετε… 5η αγωνιστική για τους έξι ομίλους από τους δώδεκα του Europa League! Επίσης υπάρχουν παιχνίδια από την Ά Γαλλίας και Α΄ Ισπανίας, υπάρχει το παιχνίδι της Μπέτις και το ματς του Εργοτέλη! Όλα αυτά έχουν ένα σχετικό ενδιαφέρον..

Στον Ά όμιλο σχεδόν τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει με Άγιαξ και Άντερλεχτνα είναι τα αφεντικά σε αυτόν! Ο Άγιαξείναι σε τρομερή κατάσταση, αμφίβολος μόνο ο Εμμάνουελσον! Δεν είναι για να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτόν τον όμιλο, πάντως ο Άγιαξ μπορεί να περάσει και από την Ρουμανία!

Στον Β΄ όμιλο τα πράγματα είναι διαφορετικά… Λίλ , Βαλένθια και Τζένοα παλεύουν για 2 θέσεις! Η Λίλ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΄Μεστάγια΄ απέναντι στην Βαλένθια που θα έχει εκτός του τιμωρημένο Βίγια και τον τραυματία Σίλβα. Πολύ καλή το Σάββατο με Μαγιόρκα άσχετα από το 1-1!Το 1.55 είναι προς αποφυγήν! Στο άλλο παιχνίδι η Τζένοα αν νικήσει στην Πράγα θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Η Τζένοα θριάμβευσε το Σάββατο στο ντέρμπι της Γένοβα επί της Σαμπντόρια, εκτός ο Παλάσιο, την θέση του θα πάρει ο Σκούλι! Θα ανοίξει το παιχνίδι με προβάδισμα στους Ιταλούς, over και διπλό!

Ο Γ΄ όμιλοςμπορεί να αποδειχθεί σε όμιλο των αουτσάιντερ! Στην κορυφή οι Ισραηλινοί οι οποίοι πήγαν στην Σκωτία χωρίς άγχος! Δεν με πείθει η Σέλτικ με τίποτα! Έχει ευκαιρία νίκης αλλά αν νικήσει το Αμβούργο ότι και να κάνει …θα αποκλειστεί από σήμερα! Και δεν νομίζω να μην νικήσει το Αμβούργο ακόμα και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αμφίβολος ο Ελία, από τους λίγους επιθετικούς που έχει το Αμβούργο, επιστρέφει μετά από καιρό ο Πέτριτς και ο Γιάρολιμ, αλλά οι απουσίες παραμένουν πολλές, Γκερέρο, Ζε Ρομπέρτο, Ράινχαρτ, Ρόζεναλ, Κάστελεν, Σίλβα όλοι εκτός! Δεν είναι για 1.3 το παιχνίδι… δύσκολη νίκη για τους γηπεδούχους!

Στον 7οόμιλο.. αφεντικό είναι η Σάλτσμπουργκ και Βιγιαρεάλ-Λάτσιο παλεύουν για την άλλη θέση! Στο Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο παίζει ο επιθετικός Γιάνκο για τους γηπεδούχους! Αυτή η Λάτσιο δεν βλέπετε..Παντού πάει το παιχνίδι, με ισοπαλία σίγουρη πρώτη η Σάλτσμπουργκ! Φαβορί η Βιγιαρεάλ στο άλλο παιχνίδι, είναι η μόνη που ενδιαφέρεται, είναι σε αγωνιστική άνοδο άσχετα αν έχασε στην Αστούρια από την Χιχόν! Πολύ χαμηλή απόδοση αλλά νομίζω ότι θα κερδίσει!

Μεγάλο ματς για τον 8οόμιλο ανάμεσα σε Τβέντε και Φενέρ. Χωρίς Κιαζίμ οι φιλοξενούμενοι σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι. Πιθανό Over!Στο Σέριφ –Στεάουανομίζω θα γίνει ένα σφιχτό παιχνίδι, νομίζω εν τέλει θα αποκλειστούν και οι δύο και με αυτό το σκεπτικό ίσως δούμε κάποια ισοπαλία εδώ…

Στον 9οόμιλο συναντάμε την ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα! Για την Ένωση είναι το τελευταίο χαρτί αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση!Όλα τα προβλήματα πάνω σε αυτήν την ομάδα! Γιάχιτς – Νέμεθ και Ενσαλίβα εκτός, ενώ για την Έβερτον εκτός ο Γιόμπο, ο Νέιλ, ο Χέιτινγκα η οποία προέρχεται από ήττα σε ντέρμπι! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ενώ η Μπενφίκα παίζει μέσα στην Μπάτε που παλεύει και αυτή για μια θέση στον .. ήλιο! Δεν με καλύπτει το 1.6 γιατί και με ισοπαλία οι Πορτογάλοι είναι μια χαρά!

*Για τα παιχνίδια της Παρί και της Μπέτις θα μιλήσουμε αναλυτικά με τις τελευταίες πληροφορίες στο ραδιόφωνο λίγο μετά τις 6!Όσον αφορά το παιχνίδι του Εργοτέλη νομίζω ότι θα δούμε 0-0 στο ημίχρονο!Ισοπαλία στα πρώτα 45΄ είναι ένα στοίχημα με αξία!

 

Να πούμε πάντως για την Μπάρτσαότι μετά την μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ θα έχει εκτός του Πικέ και τον Μπούσκετς! Η Χερέθ είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Πριμέρα που όμως τελευταία τα παλεύει περισσότερο τα παιχνίδια..Κατάμεστο το ΄Τσαπίν΄ από Ανδαλουσιάνους, μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα νικήσει εύκολα η Μπαρτσελόνα!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook