Τοκογλυφικές … αποδόσεις!

Χωρίς τις σημαντικές επιλογές και σήμερα στο Europa League,κακές αποδόσεις!Καλή τύχη..

Χαίρετε.. μάλλον καλημέρα σας! Πάμε να περάσουμε και στην 2ημέρα του Europa League με τους υπόλοιπους 6 ομίλους! Νομίζω ότι χθες ήταν μια πολύ καλή στοιχηματική ημέρα, τα φαβορί πέρασαν και τα κομβικά σημεία, εκτός από το διπλό της Τζένοα!

 Στον 1ο όμιλο μπλεξίματα μπορεί να έχει η Άντερλεχτ η οποία δεν τα κατάφερε χθες ενώ ο Άγιαξ με ..κεκτημένη ταχύτητα πέρασε στην επόμενη φάση νικώντας!

Στο 2οόμιλο η Βαλένθια επικράτησε άνετα της Λιλ στο Μεστάγια με 3-1 και  τέθηκαν επικεφαλείς του ομίλου, ωστόσο για να περάσουν στους «32» χωρίς να περιμένουν από αλλού μαντάτα θέλουν ένα «Χ» στην Γένοβα κόντρα στην Τζένοα την τελευταία αγωνιστική.

Το Αμβούργο έκανε το χρέος του απέναντι στην ουραγό του 3ου ομίλου Ραπίντ Βιέννης, επικρατώντας 2-0 στη Γερμανία Και η σημερινή μέρα πάντως δεν έχει τίποτα σπουδαίο!

Στον 7οεξασφάλισαν τα εισιτήρια η Σάλτσμπουργκ και η Βιγιαρεάλ ενώ στον 8ο όμιλο η Φενέρ με την νίκη της στην Ολλανδία, πέρασε στην επόμενη φάση!

Ενώ στον 9οόμιλο, τον όμιλο της ΑΕΚ, τα μεγάλα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και πέρασαν, η Μπενφίκα και η Έβερτον!

Δεν ασχολούμαι με αποδόσεις 1.15 που συναντάμε σήμερα μέχρι και 1.3!Και δυστυχώς τέτοιες αποδόσεις είναι πολλές την Πέμπτη!

Ενδιαφέρον, όχι τόσο βαθμολογικό όσο στοιχηματικό υπάρχει στο Γαλατά – ΠΑΟ! Οι πράσινοι μετά την ήττα στο ντέρμπι με κακή εμφάνιση και ταξιδεύει σε καυτή έδρα με στόχο τα δύο αποτελέσματα! Μπορεί να έχει ήδη προκριθεί η Γαλατά, αλλά παίζει καλά οι πράσινοι χωρίς Σαλπιγγίδη και Λέτο με τον Τεν Κάτε να προμηνύει αλλαγές! Προβάδισμα στο άσο!

Δυνατή στην έδρα της η Κοπεγχάγηπου θα έχει στην σύνθεσή της και τον Γκρόνκιερ! Κακή απόδοση στον άσο αλλά του δίνω τον πρώτο λόγο! Δεν ασχολούμαι με τον 4ο όμιλο, όλες οι ομάδες είναι μέτριες και αρκετά αφερέγγυες!

Προς το παρόν δεν βλέπω καμία άλλη στοιχηματική αξία στην σημερινή μέρα! Θα τα συζητήσουμε μαζί στο ραδιόφωνο λίγο μετά τις 6 ..

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook