Κόντρα στις παραδόσεις…

Μετά την κλήρωση του Μουντιάλ,τα πρωταθλήματα ξανά στο προσκήνιο.Καλή τύχη στα δελτία σας!

Χαίρετε… το πρώτο Σαββατοκύριακο του  τελευταίου μήνα του χρόνου! Όλα τα πρωταθλήματα στις επάλξεις και οι επιλογές. Πάμε να ρίξουμε την καθιερωμένη μας διαδικτυακή ματιά στα σημερινά παιχνίδια. Τελευταία νέα στον Athletic Radio 104,2!

*Αναλυτικά τα πρωταθλήματα ραδιοφωνικά λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι!

Στην Αγγλίαθα κρατήσω την Τσέλσι στην έδρα της Σίτυ! Και καλύτερη ομάδα έχει και φοβερή παράδοση με 7 διπλά σε 8 παιχνίδια τα τελευταία χρόνια! Ακολουθεί το over ανάμεσα σε Πόρτσμουθ και Μπέρνλι, απλώς αρκεί να κοιτάξουμε τις συμπεριφορές των δύο ομάδων, επιθετικά και αμυντικά! Ενώ τείνω στην ισοπαλία ρίσκου, στο Γουίγκαν – Μπέρμιγχαμ, πιο πολύ από τον φόβο ήττας! Νεότερα από τον Ηλία Σπινάσα ραδιοφωνικά!

Στην Γερμανίαθα κρατήσω τον άσο της Ντόρτμουντ σε κακή απόδοση πάντως! Επίσης επιλογή το Under στο Άιντραχτ – Μάιντζ! Σφιχτό ματς με πολύ σκοπιμότητα νομίζω θα γίνει στην Φρανκφούρτη!

Στην Γαλλία θα πάω με το διπλό της Μαρσέιγ η οποία μπορεί να έχασε με 1-0 και να ήταν κακή με την Λάνς, τώρα νομίζω ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στην Νίκαια απέναντι στην Νίς που πιθανότητα δεν θα έχει τον πρώτο της σκόρερ Ραμί , απόψε! Επίσης επιλογή το 2-3 γκολ στο Βαλενσιέν – Μονακό, νομίζω θα σκοράρουν και οι δύο, κοντά στην ισοπαλία με γκολ το παιχνίδι! Τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά….

Στην Α΄ Ισπανίας θα κρατήσω μόνο την Μπαρτσελόνα η οποία πάντως έχει κακή παράδοση στο Ριαθόρ! Μόλις μια νίκη τα τελευταία 10 χρόνια! Νομίζω σήμερα θα την κάνει… Επίσης γι αυτούς που κλείνουν  τριάδες , η Σεβίλλη θα κερδίσει! Μέτρια η Βαγιαδολίδ, καλές επιστροφές στην άμυνα η Σεβίλλη, πλήρης μπροστά!

Στην Β΄ Ισπανίαςθα κρατήσω  αρχικά το Χ2 της Αλμπαθέτε στην Σαλαμάνκα,  και την ισοπαλία στο Έλτσε – Κάντιθ… Νεότερα στο ραδιόφωνο!

ΤΡΙΑΔΑ

135. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ    1

229. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ – ΤΣΕΛΣΙ    2

247. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    2

ΣΥΣΤΗΜΑ

138. ΓΚΑΛΙΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ    2

144. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ    Χ

233. ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ   2

222. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ   1

244. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ  Χ

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία    chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook