Αφεντικό η Νάπολι…

Υπάρχουν επιλογές και την σημερινή μέρα με μεγάλη αυτοπεποίθηση!Καλή τύχη…

Χαίρετε… Κυριακή σήμερα με ισορροπημένες επιλογές, μια μέρα που παραδοσιακά υπάρχουν παραπάνω επιτυχίες, νομίζω! Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αποφύγουμε!

Στην Γερμανίαέχουμε 2 παιχνίδια, παίζουν αδιαφιλονίκητα φαβορί, χαμηλές αποδόσεις σε Σάλκε και Βέρντερ, απολύτως δικαιολογημένες , εδώ που τα λέμε! Δεν υπάρχει καμία στοιχηματική ευκαιρία!

Πάμε να περάσουμε και στην Γαλλία!

Τέσσερα παιχνίδια..Πολύ πιθανό Under είναι το Γκρενόμπλ – Τουλούζ, ανάμικτη ενδεκάδα στο Europa για την Τουλούζ, ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι τελευταία! Νομίζω ότι στο Μπουλόν – Λάνς  θα επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο Over.Άμυνα για γέλια οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα κυνηγήσουν το ματς αρκετά! Η Λάνς είναι σε τρομερή κατάσταση και επικίνδυνη μπροστά! Προσοχή στην Οσέρ, ήταν καλή με την Παρί, άσχετα από την ήττα αλλά δείχνει να την …ζαλίζει η κορυφή!3 συνεχόμενες ήττες η Νανσί αλλά την εκτιμώ στα εκτός έδρας, μπορεί να κάνει την ζημιά απόψε! Ενώ για το Λίλ – Λυών,  να πούμε ότι εκτός είναι ο Μπαστός για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν 3 συνεχόμενες ισοπαλίες! Σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι γα το CHL θα έχει μεσοβδόμαδα, η Λίλ έπαιξε Europa και έχασε στην Ισπανία από την Βαλένθια! Θα ρισκάρω στην Λυών σε καλή απόδοση αν και δεν πείθει αυτόν τον καιρό!

Πάμε να περάσουμε και στους Ισπανούς…Να ξεκινήσουμε με την Primera και τα  6 παιχνίδια!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ:Από 3 ήττες προέρχεται η μια (Εσπανιόλ) από 4 η άλλη (Σανταντέρ)!Απουσίες για τους γηπεδούχους, σχεδόν πλήρης η Σανταντέρ! Δεν υπάρχει λόγος να ανακατευτούμε με αυτό το παιχνίδι!

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ:Ο χρήσιμος Πόντσιο και ο βασικός επιθετικός Αριθμέντι είναι εκτός για τους φιλοξενούμενους! Η Μαγιόρκα από την άλλη έχει το 6/6 εντός και είναι πλήρης! Η λογική λέει άσο…αλλά με φοβίζει το 6/6, κάπου θα σκαλώσουν οι νησιώτες!

ΜΑΛΑΓΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ:  Δείχνει να ανεβαίνει η Μάλαγα με 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, αλλά η άμυνα της είναι τραγική !Καλύτερη ομάδα η Οσασούνα και με καλές επιστροφές! Μπορεί να … κάτσει παντού η μπίλια!

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΧΙΧΟΝ: Παιχνίδι στο νησί ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες!Και μην σας ξεγελάει η βαθμολογία για τους γηπεδούχους! Εντός είναι πολλοί ανταγωνιστικοί αλλά έβγαλαν δύσκολο πρόγραμμα και για αυτό οι τόσες απώλειες! Επιστρέφει ο Κόμε, εκτός 2 αμυντικοί! Τι να πεις για την ομαδάρα μας, την Χιχόν? Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και παίρνει και αποτελέσματα, δεν τις βάζεις εύκολα γκολ. Σφιχτό ματς θα δούμε με λίγα γκολ. Πολύ πιθανό Under!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ: Παράξενο παιχνίδι με φαβορί! Η Βίγια έχασε στην Αστούρια από την Χιχόν, εκτός ο ι αμυντικοί Γκονζάλο και Βέντα, επιστρέφει ο Καθόρλα, ξεκινάει από τον πάγκο! Μέτρια η Χετάφε και τυχερή, νίκησε με 5-1 την Χερέθ! Χωρίς προβλήματα..Αν το βρείτε πάνω από 1.75 ίσως έχει αξία, με 1.65 όμως όχι!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν τα πάω καλά τελευταία με τους Βάσκους, δεν μπορώ να τους ψυχολογίσω! Και οι δύο ομάδες έπαιξαν Europa League μεσοβδόμαδα, κέρδισαν και οι δύο! Η Βαλένθια δείχνει σε καλή κατάσταση, πλασματικό το 1-1 με την Μαγιόρκα, έπρεπε να είναι 4-1!Εκτός ο τραυματίας Σίλβα! Έχω πρόβλημα με την Μπιλμπάο, αυτό με κάνει λίγο επιφυλακτικό, αλλιώς θα προτιμούσα με μεγάλη αυτοπεποίθηση το διπλό!Και πάλι επιλογή πάντως!

Στην Segunda ξεκάθαρα τα πράγματα..θα ξαναπάω με την Μπέτις, άλλες φορές με δικαιώνει και άλλες όχι, έχω πει πολλές φορές ότι θα ανέβει, έχει βρεί ρυθμό, γυρίζουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές τους, η Μούρθια έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία 6 ματς!Θα δεχθεί τουλάχιστον 2, λέτε να βάλει 2 … δύσκολο! Άντε ρε Μπέτις!

Σε δευτερεύον δελτίο είναι επιλογή και ό άσος της Λας Πάλμας! Παραδοσιακά δυνατή στο νησί, ήταν καλή με την Μπέτις, έχασε δύσκολα 1-0 στο ΄Λοπέρα΄ και είναι πλήρης! Η Βιγιαρεάλ Β΄ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τον σκόρερ της Ρουμπέν,έπαιξε την Τρίτη το εξ αναβολής παιχνίδι και έφαγε… τέσσερα από Μπέτις, μέτρια ήταν!Οι τιμές γύρω στο 2.00 είναι ικανοποιητικές!

ΤΡΙΑΔΑ

274. ΝΑΠΟΛΙ –ΜΠΑΡΙ    1

300. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΧΙΧΟΝ    Under

301. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄    1

ΣΥΣΤΗΜΑ

277. ΤΖΕΝΟΑ – ΠΑΡΜΑ    Χ

295. ΜΠΟΥΛΟΝ – ΛΑΝΣ   OVER

302. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ   2

311. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ   1

324. ΛΙΛ – ΛΥΩΝ    2

 

Καλή τύχη… επικοινωνία – παρατηρήσεις   chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook