Παιχνίδια δίχως αύριο…

Έκτη αγωνιστική για την πρώτη φάση των ομίλων.Όλα ξεκαθαρίζουν σήμερα…

Χαίρετε..πέφτει αυλαία των πρώτων τεσσάρων ομίλων, σήμερα, και τα όποια ερωτηματικά θα πάψουν να υπάρχουν. Πάμε να δούμε ένα – ένα τα παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου

Απλά τα πράγματα σε αυτό το ζευγάρι. Για δύο αποτελέσματα η Γιούβε, μόνο διπλό οι Βαυαροί! Κιελίνι και Ιακουίντα εκτός, αμφίβολος ο ΄μέγας΄  Μπουφόν, έτοιμος ο Τρεζεγκέ! Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Άλντιντοπ, Ριμπερί, Τόνι και Κλόζε. Από τον πάγκο μάλλον ο Ρομπέν! Τραυματίστηκε στο μάτι! Ο Φαν Μπούιτεν αλλά παίζει! Καλή παράδοση η Μπάγερν στην Ιταλία αλλά νομίζω ότι σήμερα δεν έχει το προβάδισμα! Προβάδισμα στην ΄Μεγάλη Κυρία΄ που νομίζω ότι θα περάσει, πιστεύω και με νίκη!  

Μακάμπι Χάιφα-Μπορντό

Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι. Σίγουρη πρώτη η Μπορντό, χωρίς βαθμό  και γκολ οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα παίξουν για την τιμή των όπλων! Εκτός ο αμυντικός Ενρίκε για τους φιλοξενούμενους, εκτός ο Κατάν για τους γηπεδούχους! Τα πάντα ανοιχτά…

Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με αμυντική γραμμή ανάγκης, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει στη διάθεσή του 8 αμυντικούς. Συγκεκριμένα, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπράουν, Νέβιλ, Φάμπιο, Ράφαελ, Ο’Σέι και Έβανς είναι εκτός μάχης, με Κάρικ θα αγωνιστεί στην άμυνα! Εκτός και οι Χάρκγριβς, Ρούνει, Μπερμπάτοφ! Οι γηπεδούχοι θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με αυτό των Ρώσων, υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η Γιουνάιτεντ θέλει ισοπαλία για την πρωτιά! Μόνο ο Μάρτινς εκτός για τους γηπεδούχους. Πάρα πολλές απουσίες για τους Άγγλους, ενδιαφερόμενοι οι Γερμανοί. Άσος με μικρή επιφύλαξη!

Μπεσίκτας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι Τούρκοι παίζουν για το Europa League, ενώ οι Ρώσοι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από της Βόλφσμπουργκ για να συνεχίσουν, ενώ αν δεν χάσουν είναι σίγουρα στο Europa League!Χολόσκο, Τοραμάν εκτός για τους Τούρκους, με την ΤΣΣΚΑ να έχει εκτός τους …γνωστούς, Γκιγιέρμε και Γκονζάλες! Ανοικτό παιχνίδι, μπορούν αποτέλεσμα εκεί οι Ρώσοι, προβάδισμα στα 2-3 γκολ!

Ζυρίχη-Μίλαν Αν νικήσει η Μίλαν περναέι σίγουρα. Οι Ιταλοί περνούν επίσης με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αρκεί η Ρεάλ να μην χάσει στο «Βελοντρόμ». Γκατούζο, Όντο και Αμπιάτι εκτός για την φορμαρισμένη Μίλαν. Αδιάφορη η Ζυρίχη! Έμπειρη η Μίλαν,δεν νομίζω να περιμένει από αλλον βοήθεια για να περάσει από τους ομίλους, την στιγμή που απέναντί της βρίσκεται μια αδιάφορη ομάδα!

Μαρσέιγ-Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Μασσαλοί αν κερδίσουν με 3-0 περνάνε σίγουρα, ρεαλιστικά θέλει νίκη και μη νίκη της Μίλαν στην Ελβετία! Αμφίβολος ο μέσος Μπιά, εκτός ο αμυντικός Ροντριγκέζ! Η Ρεάλ ταξίδεψε στην Γαλλία για 2 αποτελέσματα, χωρίς Κακά αλλά με Ρονάλντο! Θα επιλέξω τα πολλά γκολ και τίποτα άλλο… για ειδικά στοιχήματα ραδιοφωνικά!

Τσέλσι-ΑΠΟΕΛ Εδώ υπάρχει το ενδιαφέρον του … αουτσάιντερ! Αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς ο Αντσελότι για την Τσέλσι, η οποία είναι σίγουρη πρώτη! Έχει προβληματάκια το ΑΠΟΕΛ το οποίο ταξίδεψε στην Αγγλία για το θαύμα! Δεν νομίζω να κάνει την ζημιά όπως και να έχει πάντως!

Ατλέτικο-Πόρτο

Ενδιαφέρον μόνο για έναν εδώ! Αυτή είναι η Ατλέτικο, οποία μετράει 2 συνεχόμενες νίκες στην Primera και η έκπληξη είναι ότι έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ! Η σημαντική απουσία είναι του Ουιφαλούσι! Η Πόρτο θα έχει εκτός του βασικό αμυντικό Ρολάντο και λογικά με αλλαγές στην ενδεκάδα! Νομίζω οι ΄ροχιμπλάνκος΄  έχουν ψυχολογία, έχουν ενδιαφέρον και θα επικρατήσουν , επιλογή και το Over!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook