Ανοιχτά .. εισιτήρια!

Κακές αποδόσεις και παιχνίδια που κρύβουν παγίδες,είδαμε τι έγινε και χθες!

Χαίρετε… όλα έγιναν χθες! Μεγάλες εκπλήξεις, από την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ μέχρι την ήττα της Ατλέτικο! Εδώ η Γιουβέντους έχασε με 1-4 από την Μπάγερν… μάλιστα! Τι να πεις..Στοιχηματικά γενικότερα ήταν κακή μέρα..Για να δούμε σήμερα!

Λίβερπουλ-Φιορεντίνα Τα πάντα τελείωσαν για τους γηπεδούχους! Πλέον θα παίζουν στο Europa League ενώ οι Βιόλα έχουν ήδη προκριθεί, ουσιαστικά παίζουν για την πρωτιά αλλά θα την χάσουν μάλλον! Εκτός  ο Μούτου, αμφίβολος ο Γιόβετιτς, σοβαρά προβλήματα στην άμυνα! Η Λίβερπουλ θέλει την νίκη έτσι κι αλλιώς, στον πάγκο ο Τόρες, εκτός ο Μπάμπελ! Προβάδισμα στους γηπεδούχους σε δευτερεύον δελτίο!

Λιόν-Ντέμπρετσεν

Η Λιόν κατάφερε να … χάσει από την Λίλ την Κυριακή με 4-3 ενώ στο ημίχρονο κέρδιζε με 1-3.Ίδιες απουσίες για τους γηπεδούχους, που με νίκη εξασφαλίζουν την πρωτιά! Πολύ αδύναμοι οι Ούγγροι.. Δεν έχει καμία στοιχηματική αξία τίποτα εδώ..

Ίντερ-Ρούμπιν Καζάν Η Ίντερ περνάει με νίκη και με ισοπαλία μέχρι το 2-2!Χωρίς καμία σημαντική απουσία  πέραν του Κίβου οι γηπεδούχοι, ο βασικός επιθετικός Μπουκάροφ εκτός για τους Ρώσους που έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Δεν βλέπω να αποκλείεται η Ίντερ όσο μέτρια και να είναι. Καιρός να μιλήσει ο εγωισμός των παικτών εκεί στο Μιλάνο…

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα

Οι Ουκρανοί πάνε για το 2-0 η Μπαρτσελόνα σε καλύτερη θέση, ταξίδεψαν με σκοπό να μην χάσουν! Πλήρης οι Καταλανοί, καλοί οι Ουκρανοί, χωρίς τον βασικό αμυντικό Κατσερίντι και τον Ελ Καντουρί! Αρχίζει να ξαναβρίσκει τα πατήματά της η Μπάρτσα και έχει τον πρώτο λόγο, όχι όμως στο 1.55,πόσο μάλλον όταν και με ισοπαλία περνάει!

Στουτγκάρδη-Ουνιρέα

Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή  πλέον,τον Κρίστιαν Γκρος στη θέση του Μάρκους Μπάμπελ, προκρίνεται μόνο με νίκη, ενώ η Ουνιρέα  πάει για το Χ2. Οι Λάνιγκ, Χίτσλσπεργκερ, Κεντίρα και Κουζμάνοβιτς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τους γηπεδούχους, ενώ από τους Ρουμάνους θα λείψει ο Μαφτέι. Δεν πείθει η Στουτγάρδη αλλά έχει νέο προπονητή και ξέρει ότι περνάει μόνο με νίκη, καλύτερα στοιχεία οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα..Δεν βγάζεις εύκολα άκρη, τραγική απόδοση στον άσο!

Σεβίλλη-Ρέιντζερς

Αδιάφορο παιχνίδι στο ΄Πιθχουάν΄ με αλλαγές οι Σεβίλλη, σκέτη απογοήτευση οι Σκωτσέζοι! Πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με το παιχνίδι. Ίσως σε ειδικό στοίχημα να αξίζει σε Χ στο ημίχρονο!

Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Του κάνει και η ισοπαλία του Ολυμπιακού ο οποίος έχει τα προβλήματα των Τοροσίδη,Ντιόγκο,Νταρμπισάιρ  αλλά έχει την επιστροφή Γκαλέτι! Η Άρσεναλ ήρθε στην Ελλάδα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. O μόνος … βασικός στην 18αδα για την Άρσεναλ είναι ο Θίο Γουόλκοτ. Από κει και πέρα, το παρών θα δώσουν στην ενδεκάδα και οι Βέλα, Σονγκ, Ράμσεϊ, Σιλβέστρ και Φαμπιάνσκι που συνήθως είναι αναπληρωματικοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι …άγνωστα ονόματα!Δεν χάνουν οι ερυθρόλευκοι, αλλά και το άγνωστο των Λονδρέζων ..φοβίζει! Και εδώ δύσκολα πράγματα για σαφής επιλογή!

Σταντάρ Λιέγης-Άλκμααρ Μόνο νίκη η Σταντάρ, προσδοκώντας ήττα των ερυθρόλευκων στον Πειραιά! Ο Μπόλονι δεν υπολογίζει για τους γηπεδούχους τους Μανγκαλά, Καρσελά και Ντεφούρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μποκανί. Η Άλκμααρ χωρίς προπονητή ( έκλεισε Άντβοκααντ αλλά δεν θα είναι στον πάγκο) θα έχει την επιστροφή του Χαμνταουί! Πολύ καλύτερη ομάδα η Σταντάρ αλλά δεν είναι σταθερή τελευταία. Άσος και Over σε δευτερεύον δελτία!

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook