Η μικρή βασίλισσα…

Λίγες επιλογές αλλές με μεγάλη αυτοπεποίθηση!Καλή τύχη στα δελτία σας!

Χαίρετε… μπήκαμε για τα καλά στο Δεκέμβριο ,ο μήνας που ΄βγάζει΄ τον άτυπο πρωταθλητή χειμώνα, χωρίς αυτό να λέει ιδιαίτερα κάτι! Πολλά παιχνίδια και σήμερα και όλα τα πρωταθλήματα έχουν το ενδιαφέρον  τους, άλλα μικρό και άλλα μεγαλύτερο!

*Σήμερα το μεσημέρι τα τελευταία νέα ραδιοφωνικά στον Athletic Radio λίγο μετά τη 13.00!

Ξεκινάμε με Αγγλίαπου σήμερα έχουμε 9 παιχνίδια..Θα ακούσουμε και την γνώμη του Ηλία Σπινάσα αύριο το μεσημέρι! Σαν πρώτη άποψη νομίζω ότι το over στο Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα φαίνεται μια καλή περίπτωση, ενώ να ξέρετε ότι Μάντσεστερ Σίτυ θα παίξει όλος ο κόσμος, εγώ προσωπικά δεν θα το ΄ακουμπήσω΄, κακή απόδοση !

Στην Γερμανία… στις επιλογές βρίσκεται η Γκλάντμπαχ , η οποία δείχνει καλό πρόσωπο και εντός είναι ξανά δυνατή και το Αννόβερο δεν είναι καλά ψυχολογικά. Λογικός άσος χωρίς να τρελαίνομαι πάντως! Ίσως έχει μια αξία η ισοπαλία ρίσκου στο Βέρντερ – Σάλκε, καλές ομάδες και οι δύο, ισοβαθμούν στην 2η θέση. Δεν με εντυπωσιάζει τίποτα άλλο προς στιγμήν, τα υπόλοιπα αύριο!

Στην Γαλλία έχουμε μόλις 5 παιχνίδια. Για τους λάτρεις της παράδοσης στο Λάνς – Νίς από  τα τελευταίες 6 αναμετρήσεις οι 5 έχουν λήξει Χ! Αξίζει το διπλό με απλή κάλυψη στην ισοπαλία στο παιχνίδι της Νανσί – Ρεν .Θα λείψουν βέβαια οι αμυντικοί Μποκανέγκρα και Μανγκάν αλλά επιστρέφει ο πολύ καλός Λερουά και ο Μπριάν! Σε καλή κατάσταση η ομάδα της Βρετάνης η οποία νομίζω ότι δεν θα χάσει, αν έπαιζε πλήρης θα πήγαινα ξεκάθαρα με το διπλό, τώρα κρατάω μια επιφύλαξη, είναι σε φάση για διπλό η Ρέν!

Ενώ στο Λε Μαν- Βαλενσιέν… Νέο προπονητή έχουμε στην Λε Μάν, έφυγε, και πολύ έκατσε, ο Ντουάρτε! Δύο μέσοι εκτός για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική.Όπου αλλαγή προπονητή και .. νίκη! Συμμερίζομαι σχεδόν πάντα αυτήν την άποψη και συνήθως δικαιωνόμαστε όσον αφορά το θέμα προπονητή! Θα πάω με την ομάδα που έχει κίνητρο, και αυτή η Βαλενσιέν που θα πάει…

Στην Ισπανία  και την Primera έχουμε 3 παιχνίδια με ενδιαφέρον και τα τρια!

 Στο Σαραγόσα – Μπιλμπάο .. οι Βάσκοι έχουν δύο βασικές απουσίες στην άμυνα, Κοικίλι και Όθιο, αλλά επιστροφές στην επίθεση! Οι Αραγόνες  έχουν την σημαντική επιστροφή του Πόντσιο. Ασταθής η μία, αισθάνεται αδικημένη η Μπιλμπάο με την ήττα από την Βαλένθια, άξιζε την ισοπαλία. Νομίζω ότι θα σκοράρουν και οι δύο, για νικητή μην με ρωτάτε..

Στο καταλανικό ματς Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ. Εκτός ο Ντε λα Πένια, ο καλός Μοισές και ο αρχηγός Ταμούδο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στα 4 τελευταία ματς δεν έχουν σκοράρει και έχουν δεχθεί 11 γκολ! Η Μπάρτσα θα έχει εκτός τον Μέσι, κατά τα άλλα πλήρης! Ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν ξέρω αν θα κερδίσει εύκολα η Μπαρτσελόνα!

Άλλο ένα μεγάλο ματς διεξάγεται στο ΄Μεστάγια΄. Η φορμαρισμένη Βαλένθια υποδέχεται τηνΡεάλ η οποία θα έχει εκτός Ρονάλντο και Κακά! Εκτός ο Σίλβα για τους γηπεδούχους! Πολύ καλή η Βαλένθια-πίσω έχει κενά, μπροστά βγάζει φάσεις αλλά δυσκολεύεται να πάρει νίκες εντός, στο ΄Σαν Μαμές΄ ήταν τυχερή, η Ρεάλ είναι δεμένη πίσω αλλά έχει τις απουσίες των star!Θα σκοράρουν και οι δύο, κοντά στο 1-1 το βλέπω. Προβάδισμα στην ισοπαλία η οποία πληρώνει καλύτερα από όλα..

Στην Segunda έχουμε τα καθιερωμένα 6 ματς του Σαββάτου. Η βασική επιλογή μας σήμερα είναι η Ουέλβα στην ανδαλουσιάνικη  ΄μονομαχία΄ με την Κόρδοβα! Καλές επιστροφές για Ουέλβα η οποία βρήκε ρυθμό, έχει επιστροφές και αντιμετωπίζει την Κόρδοβα η οποία έχει 3 απουσίες, εκτός χάνει από τα ..αποδυτήρια! Επίσης οι δυο τους έχουν φοβερές σχέσεις, όποιος έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς ο άλλος ..κάνει πίσω! Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται..

Επίσης νομίζω ότι η Χέρκουλεςθα κερδίσει την Χιρόνα που θα έχει εκτός τον Mvp της, τον τερματοφύλακα, Ζορκέρα! Εδώ που έφτασαν οι Αλικαντίνιοι δεν θα αφήνουν τέτοια παιχνίδια! Από τα υπόλοιπα, μοιάζουν ισορροπημένα ίσως ρισκάρω στην Αλμπαθέτε, δεν τις αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά αλλά και η Λεβάντε δεν χάνει εύκολα! Θα δούμε αύριο..

ΤΡΙΑΔΑ

301. ΟΥΕΛΒΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ   1

305. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛ.   OVER

320. ΜΠΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ    2

ΣΥΣΤΗΜΑ

216. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ    1

235. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ   Χ (2)

309. ΛΕ ΜΑΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ    1

308. ΛΑΝΣ – ΝΙΣ    OVER

314. ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ    2

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία    chamalakis@gmail.com

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook