Με το μαχαίρι στα δόντια!

Ιταλοί και Ισπανοί όπως κάθε Κυριακή στο προσκήνιο της σημερινής μέρας!Καλή τύχη…

Χαίρετε… πέρασε και αυτό το Σάββατο, πάμε να περάσουμε στα παιχνίδια της Κυριακής η οποία σε σχέση με την προηγούμενη δεν μου αρέσει τόσο!Στο σύστημα είχαμε το 4άρι και συνολική απόδοση 20 ενώ μας χάλασε το απόλυτο η .. Λάνς η οποία έμεινε στο 2-0, δεν ήρθε το over αν και ακυρώθηκε γκολ της Νανσί!

*Όποιος δεν είδε το πέναλτι που κέρδισε η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ, και εν τέλει νίκησε με αυτό χθες το βράδυ, ας κάνει μια περιήγηση στο διαδίκτυο για να μην λέμε μόνο για τα δικά μας! Συμβαίνουν και στα καλύτερα πρωταθλήματα…

Στην Γερμανία  η οποία χθες ήταν πολύ καλή σήμερα είναι τελείως απρόβλεπτη. Αρχικά σκεπτόμουν να ασχοληθώ με Ντόρτμουντ αλλά να κοντράρεις του ΄λύκους΄ στην έδρα τους είναι λιγάκι παράτολμο, χωρίς απουσίες αμφότερες , υπάρχει μια αναταραχή μετά τον αποκλεισμό στους γηπεδούχους!

Στην Γαλλία  νομίζω προκλητικές είναι οι τιμές στο διπλό της Μονπελιέ που ενισχύεται με την επιστροφή του επιθετικού Μοντανό, και η Τουλούζ ίσως εμφανίσει σημάδια κούρασης από τα συνεχή παιχνίδια! Κατά τα άλλα νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει της στοιχηματικής προσοχής μας, και λέω στοιχηματικής γιατί  υπάρχει ενδιαφέρον στο Λυών – Μπορντό! Μεγάλο ματς και χωρίς απουσίες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες του παιχνιδιού! Νομίζω ότι θα δούμε γκολ πάντως…

Πάμε να ρίξουμε και τις ματιές μας στη χώρα της Ιβηρικής, την Ισπανία! Μου άρεσε η Αλμερία στο Μπερναμπέου, άσχετα από την ήττα, δεν έχει προβλήματα, αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα, την Λα Κορούνια, η οποία έχει θα έχει εκτός του καλύτερο της παίκτη, Γουαρδάδο και τον επιθετικό Ρίκι! Πώς να επιλέξεις  όμως μια ομάδα που έχει δεχθεί 8 γκολ στους 2 τελευταίους της αγώνες…Mε πολύ ρίσκο ..άσος σε καλή απόδοση! Πολλές ισοπαλίες τελευταία φέρνουν και η Βαγιαδολίδκαι η Μάλαγα, μέτριες ομάδες και οι δύο, το αφήνω!

Τρομερή παράδοση έχουν ι Βάσκοι της Οσασούνα με την Μαγιόρκα, δεν έχουν χάσει 10 χρόνια τώρα με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες αλλά έχει εκτός του πρώτο σκόρερ Παντιάνι. Σε καλύτερη κατάσταση οι νησιώτες οι οποίοι δεν έχουν νίκη εκτός έδρας! Δύσκολο, κοντά στο 1-1!

Προσοχή στην Σανταντέρ.. δεν είναι για 1.6 το παιχνίδι με την σκληροτράχηλη τελευταία Χερέθ! Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη εντός..Στο Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ νομίζω θα έχουμε αρκετά γκολ..Οι βασικοί Κάνι και Άνχελ είναι εκτός για τους φιλοξενούμενους, πλήρης οι γηπεδούχοι!

Στο Χιχόν – Σεβίλληνομίζω ότι το 2-3 γκολ είναι επιλογή! Εντός αήττητη η Χιχόν, η Σεβίλλη δείχνει σημάδια πτώσης αλλά παραμένει πολύ καλή και γρήγορη, θα σκοράρουν και οι δύο! Και στο τελευταίο ματς Χετάφε – Τενερίφη … σκοράρουν αρκετά τελευταία και οι δύο, αδύναμη εκτός η Τενερίφη αλλά έχει καλές επιστροφές, καλοί οι Μαδριλενοι εντός αλλά έχουν εκτός τον πρώτο τους σκόρερ, τον Σολδάδο, προς την ισοπαλία ρίσκου!

Στην Segunda δεν υπάρχει κάτι… ίσως λίγο η κόντρα της Καρταχένα, η οποία βλέπουμε ότι τελευταία αναμενόμενα δεν πείθει, εκτός και ο  αμυντικός Τσιγκάν! Προς το Χ2 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο! Από τα υπόλοιπα αρκετά .. γυροφέρνουν την ισοπαλία , αρκετές να πω ότι αρκετές απουσίες έχει η Ταραγόνα, 2 καλές απουσίες και για τον τρομερή και αήττητη για πολλούς αγώνες, Έλτσε!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

343. ΚΙΕΒΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ   2

346. ΠΑΡΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ  Χ

358. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ   Χ (2)

359. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ    1

386. ΧΙΧΟΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ    2-3 ΓΚΟΛ

 

Ευχαριστώ για email..   παρατηρήσεις επικοινωνία     chamalakis@gmail.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook