Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες…

12 παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πέμπτης.Καλή τύχη…

Χαίρετε… πάει και αυτή η στοιχηματική μέρα… και τυπικά πλέον γνωστές οι 12 πρώτες ομάδες  ομάδες από τους πρώτους ομίλους του Europa Leaue, οι άλλες  12 ομάδες θα γίνουν γνωστές (τυπικά λίγες) σήμερα! Πάμε να δούμε τους  6 ομίλους για σήμερα…

Για τον 1οόμιλο..με ισοπαλία στο Άγιαξ –Άντερλεχτ περνάνε και οι δύο χέρι-χέρι!Χαμηλές οι τιμές στην ισοπαλία, καλύτερα προτιμήστε σκορ αν κάποιος νομίζει ότι θα τα βρουν, στο 1-1 για παράδειγμα!

Μεγάλο ενδιαφέρον στον 2οόμιλο… Τεράστιο παιχνίδι στην Γένοβα ανάμεσα σε Τζένοα – Βαλένθια, όπου εδώ αν πάρουμε δεδομένο ότι η Λίλ θα κερδίσει, η Βαλένθια πάει για δύο αποτελέσματα η Τζένοα μόνο νίκη! Έχω την αίσθηση ότι αυτή που δεν θα περάσει θα είναι η Τζένοα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τίποτα και στα δύο παιχνίδια του ομίλου!

Στον 3οόμιλο… έχουν ξεκαθαρίσει οι δύο θέσεις αλλά Αμβούργο και Χαποέλ παίζουν μεταξύ τους για την πρωτιά! Αρχίζει και ανεβαίνει το Αμβούργο, αφού επανέρχονται και κάποιοι τραυματίες. Γκολ και θέαμα και πιθανό over στο Ισραήλ!

Στον 7οόμιλο, νομίζω ότι  η Βίγια στο ΄Μαδριγάλ΄  έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην αδιάφορη Σάλτσμπουργκ. Αδιάφορη πάντως είναι και η Βιγιαρεάλ. Οριακός άσος που δεν είναι για 1.6..

Στον 8οόμιλο…. δεν φτάνει η ισοπαλία στην Τβέντε σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Σέριφ! Οι Ολλανδοί με νίκη στην έδρα της αδιάφορης Στεάουα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, επειδή όμως νομίζω ότι η Σέριφ διπλό στην Τουρκία δεν βγάζει τότε η Τβέντε είναι πιο χαλαρή, μικρό το 1.65.Δεν αξίζει!

Πολλά γκολ νομίζω ότι θα έχουμε στον 9ο όμιλο. Και στην Λισσαβώνα και στο Λίβερπουλ. Προβάδισμα και στους δύο γηπεδούχους και στα over σε δευτερεύοντα δελτία!Η ΑΕΚ  δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη για τέτοιο παιχνίδι, άσχετα αν οι Πορτογάλοι είναι αδιάφοροι!

Συντονισμένοι και λίγο μετά τις 6  στον Athletic Radio

Επικοινωνία – παρατηρήσεις   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook