Σφιχτά παιχνίδια….

Στοιχηματικά δεν με γεμίζουν πολλά σημεία σήμερα..Καλή Κυριακή και τύχη σε όλους!

Χαίρετε..Κυριακή σήμερα μια μέρα μετά τις πολλές αναβολές αγώνων από την κακοκαιρία που εν τέλει η Αγγλία ουσιαστικά είχε μεγάλο πρόβλημα από τον χιονιά!Πάμε να δούμε την σημερινή μέρα τι θα κρατήσουμε και σε τι υπάρχει ενδιαφέρον.

Δύο μόλις παιχνίδια υπάρχουν στην Γερμανία… το ένα είναι ντέρμπι, το Αμβούργο – Βέρντερ στο οποίο νομίζω δεν μπορεί κάποιος να βγάλει πολλά συμπεράσματα! Στο άλλο, Κολωνία – Νυρεμβέργη νομίζω θα έχουμε ένα πολύ πιθανό Under, δύο ομάδες που σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Η Κολωνία έχει 4 παιχνίδια να σκοράρει, οι φιλοξενούμενοι 3! Ο πορτογάλος Μανίς εκτός για τους γηπεδούχους, πλήρης οι φιλοξενούμενοι..Πιθανό Under και προβάδισμα στους γηπεδούχους…

Στην Γαλλίαέχουμε 3 παιχνίδια… πολύ φορμαρισμένη η Λίλ αλλά έρχεται από ευρωπαϊκό αγώνα αλλά η Λε Μαν είναι επικίνδυνη και το 1.3.. μικρό! Παράξενο και το Οσέρ – Τουλούζ, πραγματικά πολύ απρόβλεπτο! Θέλω πολύ να κρατήσω σαν επιλογή το διπλό της Λιόν αλλά όσο θυμάμαι πριν 15 μέρες την ίδια στιγμή (Κυριακή βράδυ) και το 1-3 επί της Λίλ να γίνεται 4-3 είναι λογικό να με κρατάει λίγο πίσω! Πάντως η Λιονέ  έχουν ευκαιρία απέναντι στην Μονακό που έχει ρίξει ταχύτητες!

Στην Ισπανία  έχουμε αρκετά παιχνίδια… Η Ατλέτικο είναι φορμαρισμένη αλλά έχει την σημαντική απουσία του Αγκουέρο, εκτός και Ρέγες! Μέτρια η Τενερίφη, κοντά στο 1-1 το παιχνίδι. Επιλογή τα 2-3 γκολ! 4 διπλά σε 5 χρόνια έχει η Βαλένθια στο Ριαθόρ, οι ΄νυχτερίδες΄ πάντως έπαιξαν έναν έντονο αγώνα με την Τζένοα στην Γένοβα! Νομίζω το παιχνίδι θα έχει λίγα γκολ..Αντίθετα ,γκολ νομίζω θα έχουμε στο ΄Θορίγια΄ ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Χιχόν, οι εμφανίσεις των ομάδων, οι οποίες δεν έχουν σημαντικά προβλήματα σήμερα, μας κάνει να επιλέξουμε το over!

Μέχρι και διπλό πάει το Εσπανιόλ – Αλμερία … με παιδικό σφάλμα ισοφαρίστηκε η Αλμερία στο προηγούμενο παιχνίδι, δείχνει σε αγωνιστική ανάκαμψη ενώ η Εσπανιόλ στα 4 τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 11 γκολ και δεν έχει πετύχει κανένα!

Πολύ σκληρή για να .. χάσει είναι αυτή τη τρομερή Μαγιόρκα! Ωραίο σύνολο έχει φτιάξει ο Μανθανό, οι νησιώτες είναι πλήρης! Η Μάλαγα από την πλευρά της έχει 5 συνεχόμενες ισοπαλίες με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και πολύ μέτρια ομάδα! Η παράδοση δείχνει σφιχτά παιχνίδια, και η συγκεκριμένη στιγμή που διεξάγεται το παιχνίδι νομίζω ότι κάπου εκεί θα πάει!Under και σημείο μην με ρωτάτε..

Για να ολοκληρώσουμε και με την Πριμέρα με το παιχνίδι στο ΄Μαδριγάλ΄ ! Η Βιγιαρεάλ έχει τρομερή παράδοση με την Σανταντέρ αλλά οι φιλοξενούμενοι εκεί που έλεγες ότι δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι, έκαναν δύο συνεχόμενες νίκες και πολύ εμφατικές πετυχαίνοντας 7 γκολ σε αυτά! Σε καλή φάση είναι και η Βίγια αλλά το παιχνίδι δεν είναι για 1.5, πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο!

Από τα παιχνίδια της Segunda νομίζω ότι μόνο το ντέρμπι Σοσιεδάδ – Μπέτιςστην ισοπαλία, μοιάζει ισορροπημένο και κανείς αυτήν την στιγμή δεν θέλει να φύγει με σκυμμένο κεφάλι!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

264. ΝΑΠΟΛΙ – ΚΙΕΒΟ    1

287. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ    UNDER

290. ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ    Χ

295. ΜΟΝΑΚΟ – ΛΙΟΝ    2

278. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ    2 (Χ)

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook