Καλή χρονιά….

Ισπανοί και Ιταλοί ουσιαστικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα!

Χαίρετε… Επανέρχεται και η στήλη Athletic Bet στοwww.athleticradio.gr ….Καλή χρονιά και υγειά σε όλους! Η κακοκαιρία συνεχίζεται κυρίως σε Αγγλία και Γαλλία και υπάρχουν αρκετές αναβολές! Η τελευταία ενημέρωση θα γίνει στην σημερινή στοιχηματική εκπομπή το μεσημέρι στον Athletic  λίγο μετά τη 13.00!

Ουσιαστικά Ισπανοί και Ιταλοί είναι στο προσκήνιο στο σημερινό πρόγραμμα ενώ στο μέλλον ίσως να μας απασχολήσει  και ο θεσμός του Κόπα Άφρικα!

Για τα Ιταλικάθα ακούσετε ραδιοφωνικά τον Ναπολιτάνο απλώς για τους βιαστικούς να πούμε ότι επιλογές είναι η Άσκολι, η Μάντοβα και οι ισοπαλίες σε Σασσουόλο – Λέτσε και Τσεζένα – Πιατσέντζα! Τα υπόλοιπα αύριο στον αέρα…

*Στα υπόψιν … αρκετές ομάδες έχουν παίκτες που λείπουν στο Κόπα Άφρικα!

Πάμε να δούμε τι γίνεται και στην Ισπανία! Ξεκινάμε από την Πριμέρα και από το παιχνίδι της Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο … Χωρίς τους βασικούς σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα ( Άρθο και Μανούτσο) η Βαγιαδολίδ η οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία στην ήττα με 1-0 από την Χετάφε, φιλοξενεί την ΄ανεβασμένη΄  Ατλέτικο, χωρίς τον Ουιφαλούσι! Νομίζω ότι θα έχουμε γκολ, πρώτο σημείο το over!

Στο Σεβίλλη – Σανταντέρ …. Οι γηπεδούχοι θα έχουν εκτός τους βασικούς Ζοκορά – Κανουτέ – Φαμπιάνο – Αντριάνο – Ντούσερ και θα αγωνιστούν μόνο με τον Νεγρέδο στην επίθεση! Οι Ανδαλουσιάνοι οι οποίοι προβληματίζουν στα τελευταία εντός με τραγικά λάθη στην άμυνα! Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ήταν καλοί με Τενερίφη, ο βασικος τερματοφύλακας ( Τόνιο) ξανά εκτός αλλά μπροστά είναι αρκετά απειλητική και ικανή για ζημιά! Οι τιμές πάνω από 6 στο διπλό είναι προκλητικές, πιθανό goal goal και over!Δεν αξίζει ο άσος!

Κλείνουμε με το παιχνίδι στο Μαδριγάλ όπου η φορμαρισμένη και πλήρης Βίγια υποδέχεται την Αλμερία!Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι νίκησαν με .. το ζόρι την Χερέθ εντός θα έχουν την σημαντική απουσία του Ούτσε  στην επίθεση και αυτή του Τσίκο στην άμυνα! Δεν νομίζω να μην κερδίσει η Βίγια αλλά οι τιμές στον άσο είναι πολύ χαμηλές!

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Segunda.  Πολλές απουσίες και οι περισσότερες βασικών ποδοσφαιριστών έχει η Μούρθια η οποία φιλοξενεί την τραγική τελευταία, Έλτσε! Μην πάτε τόσο εύκολα στον άσο..δύσκολο το παιχνίδι σε προβλέψεις!

Μια από τα ίδια και το Νουμάνθια – Μπέτις. Ντέρμπι είναι… και η Μπέτις δεν θα έχει  και τον φορμαρισμένο Εμανά (Κόπα Άφρικα), ενώ οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση!

Ήθελα να κρατήσω τον άσο της Ουέλβα αλλά φοβάμαι μήπως την … είδαν μετά την σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο μεσοβδόμαδα στο κύπελλο! Πιθανό over γι αυτούς που μπορούν το παιχνίδι πάντως, καλές επιθέσεις και η Ουέλβα και η Αλμπαθέτε!

Μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία στο Ταραγόνα – Θέλτα! Χωρίς κανένα παραπάνω σχόλιο! Ενώ για το Χέρκουλες – Καρταγένα , υπάρχει μίσος μεταξύ των δύο ομάδων, σημαντική απουσία στην άμυνα(Πένια) για τους εξαιρετικούς γηπεδούχους (απέκτησαν και τον Πορτίγιο), οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ξανά εκτός του Σιγκάν και άλλες απουσίες..οριακή νίκη των γηπεδούχων χωρίς να τρελαίνομαι!

 Για το Σοσιεδάδ – Κάντιθ , τους φοβάμαι τους Βάσκους αλλά που να εμπιστευτείς τους Ανδαλουσιάνους της Κάντιθ, μέτρια ομάδα οι φιλοξενούμενοι, πολύ καλοί οι γηπεδούχοι αλλά δεν ξέρω αν αντέξουν τις ΄ψηλές΄ πτήσεις!

 

Καλή χρονιά και καλή τύχη! Να είστε καλά.. ραντεβού αύριο λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι!

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook