Προβάδισμα στην Χιχόν!

Σημεία με ρίσκο υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα στο οποίο έχουμε και την εκκίνηση του Κόπα Άφρικα!

Χαίρετε…. Εξαιρετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το Σάββατο με λίγες αλλά καλές επιλογές οι οποίες πέρασαν και στην Ισπανία αλλά και στην Ιταλία τα βασικά σημεία του Ναπολιτάνο, Άσκολι και Μάντοβα ΄βγήκαν΄ … εύκολα!

Κατ΄ αρχήν στην Ιταλίατης Κυριακής να πούμε ότι ο Νάπολ κρατάει την ισοπαλία στο Νάπολι – Σαμπντόρια , το τραβάω και παραπάνω εγώ και ρισκάρω και στο 1-1!Επιλογή είναι και η Φιορεντίνα αλλά και ο άσος της Μπολόνια!

Πάμε να περάσουμε στην Ισπανία και να ξεκινήσω σήμερα από τους μικρούς της Segunda γιατί δεν έχουμε και πολλά να κρατήσουμε!

Για το Χέρκουλες – Καρταγένααναφερθήκαμε λίγο στο χθεσινό άρθρο, δεν έχει αλλάξει κάτι.. επιμένω στο οριακό προβάδισμα στους γηπεδούχους! Για το Ουέσκα – Βιγιαρεάλ Β΄ να πω ότι και οι δύο είναι από τις πιο μαχητικές ομάδες της Segunda και ίσως η ισοπαλία να τους … βολέψει! Έχει 2 πολύ καλές απουσίες η Ουέσκα, στο κέντρο και στην επίθεση και γι αυτό κρατάω μια επιφύλαξη μήπως δούμε κανένα διπλό εδώ…

Το Σαλαμάνκα – Καστεγιόν δεν μου λέει τίποτα… μακριά από τον άσο θα έλεγα,αν έπρεπε με το ζόρι, δεν είναι τόσο κακή η Καστεγιόν, έχει και επιστροφές!

Στο Κόρδοβα – Βαγιεκάνο, να πω ότι οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν τους Μαδριλένους από το 1976 στο ΄Αρκανχέλ΄ ενώ προέρχεται από συνεχόμενες ισοπαλίες! Χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα φύγει από το Χ2 το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε ένα από τα δύο σημεία!

Ένα σημείο έχω ξεχωρίσει από την Segunda αλλά μόλις είδα την απόδοση.. το ξέχασα κιόλας! Τον άσο στο Λεβάντε – Ρεάλ Ουνιόν! Από πολύ καλές εμφανίσεις προέρχονται οι γηπεδούχοι, ομάδα που για να την νικήσεις πρέπει να ματώσεις! Ευχάριστα τα νέα για τον καλό μέσο Παγιάρδο των γηπεδούχων που είναι έτοιμος για το παιχνίδι! Πολύ αδύναμοι εκτός οι φιλοξενούμενοι. Προβάδισμα στον άσο σε κακή απόδοση!

Πάμε να δούμε τι γίνεται και στα 7 παιχνίδια της Primera η οποία πήγε εξαιρετικά χθες νομίζω με αποκορύφωμα το διπλό της Σανταντέρ!

Κατ΄ αρχήν στα τρια μεγάλα φαβορί ( Ρεάλ – Μπάρτσα και Βαλένθια ) δεν υπάρχει κανένα μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, μόνο τα 4-6 γκολ στο Ρεάλ – Μαγιόρκα!Δεν μου κάνει κάτι άλλο στα υπόλοιπα…

Πάμε στην Αστούρια, στο ΄Μολινόν΄ όπου η Χιχόν υποδέχεται την Χετάφε! Θα ρισκάρω στους γηπεδούχους! Όσοι είσαι αναγνώστες αυτής της στήλης ξέρετε ότι της έχω μια συμπάθεια(Χιχόν) και την παρακολουθώ συχνά, και μας δικαιώνει! Παίζει καλά, κάνει φάσεις, έκανε και στο προηγούμενο εντός με την Μάλαγα αλλά ήταν άτυχη και έμεινε στο 2-2!Μόνη απουσία του αμυντικού Γκρέγκορυ. Κατά τα άλλα πλήρης και με 2 καλές επιστροφές! Η Χεταφε πήρε τα σφυρίγματα με την Βαγιαδολίδ, καλή ομάδα δεν λέω, η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα! Πολύ ψηλά έχει παέι η Χετάφε…

Στο Μάλαγα – Μπιλμπάονομίζω θα έχουμε γκολ και θέαμα! Σκοράρει τελευταία η Μάλαγα αλλά δεν κάνει και πολλές φάσεις, η Μπιλμπάο είναι πλήρης, έχασε στο νησί από την Μαγιόρκα αλλά ήταν απειλητική… Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο το 1-1 .. επιλογή και τα 2-3 γκολ!

Σημαντική απουσία του τερματοφύλακα Καμενί για τους γηπεδούχους στο Εσπανιόλ – Σαραγόσα. Κακές τελευταία και οι δύο..δεν το πιάνεις από πουθενά το παιχνίδι!

Πολύ σφιχτό παιχνίδι νομίζω θα γίνει στο Ριαθόρ όπου η Λα Κορούνια υποδέχεται τους Βάσκους της Οσασούνα! Έχουν μεσοεπιθετικά απουσίες και οι δύο και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το Under!

 

Καλή επιτυχία..

Ραντεβού την Δευτέρα το απόγευμα ραδιοφωνικά….

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook