Ρεβάνς η Μάλαγα…

Το παιχνίδι της Μπορντό με την Μαρσέιγ είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της Κυριακής!

Χαίρετε…. Κυριακή σήμερα και η στήλη Bet είναι εδώ! Για να ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές της σημερινής μέρας! Παιχνίδια στην Primera Division στοCampionato , στην Premier League αλλά και στο Championnat είναι αυτά που ουσιαστικά θα μας απασχολήσουν!

Κατ΄ αρχήν στην Ιταλίαπου χθες, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήταν πολύ καλή, επιλογές είναι το Over/1 στο Αταλάντα – Λάτσιο , ο άσος της Νάπολι και η ισοπαλία στο Πάρμα – Ουντινέζε!

Στην Γαλλίαυπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Μπορντό με την Μαρσέιγ! Αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι τότε οι Μασσαλοί θα πουν .. ΄αντίο ζωή ΄ στην υπόθεση τίτλος! Και αυτό γιατί θα απομακρυνθούν από την πρωτοπόρο 14 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο για την Μαρσέιγ! Απουσίες που αλλάζουν τις ισορροπίες δεν υπάρχουν και οι φιλοξενούμενοι καλούνται να σπάσουν μια παράδοση 32 χρόνων! Η Μπορντό είναι πολύ καλύτερη από την Μαρσείγ αλλά μόνο και μόνο από ένστικτο θα ρισκάρω στους φιλοξενούμενους, επαναλαμβάνω μόνο από έντσικτο!

Ξεκινάω από την Ισπανία από την Segunda!Επιλογή ρίσκου και μοναδική για τα σημερινά είναι το διπλό της Νουμάνθια. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή κατάσταση και χωρίς απουσίες. Είναι καλή εκτός έδρας και απέναντι στην ΄μικρή΄  Βιγιαρεάλ η οποία έκανε την νίκη που ήθελε απέναντι στην Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική, και νομίζω ότι η Νουμάνθια αν δείξει σοβαρή όσο τα προηγούμενα παιχνίδια θα φύγει με διπλό!

Πάμε και στην Primera Division όπου ελπίζουμε να είναι τόσο καλή όσο και την προηγούμενη Κυριακή!

Για το Αλμερία – Τενερίφη έχουμε την αλλαγή προπονητή στην Αλμερία η οποία έδειξε χαρακτήρα και πήρε 4 βαθμούς στους τελευταίους 2 αγώνες! Παραμένει σημαντική  η απουσία του επιθετικού Ούτσε όπως και άλλων 3 βασικών ποδοσφαιριστών. Από τις πιο αδύναμες ομάδες εκτός έδρας η Τενερίφη, η οποία είναι ακόμα ΄ζαλισμένη΄  με την 5αρα από την Μπαρτσελόνα! Δύσκολος άσος νομίζω, δεν είναι στις βασικές επιλογές!

Πάμε μια βόλτα στο νησί της Μαγιόρκα όπου οι γηπεδούχοι υποδέχονται την σκληροτράχηλη Λα Κορούνια! Το 8/8 έχει εκεί η Μαγιόρκα που την Πέμπτη προκρίθηκε στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Ράγιο με βασικούς! Μόνη απουσία του Γουεμπό, ενώ οι Γαλιθιάνοι έχουν προβλήματα μεσοεπιθετικά, πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και δέχεται δύσκολα τέρμα! Παιχνίδι τακτικής από δύο πολύ καλούς προπονητές και πιθανό Under έχω την αίσθηση..

Βασική επιλογή θα είναι η Μάλαγα σήμερα η οποία φιλοξενεί την Χετάφε! Μεσοβδόμαδα έπαιξαν οι δυο τους για το κύπελλο και η Χετάφε συνέτριψε την Μάλαγα με 5-1 με τους Μαλαγίστας να …πετάνε αετό και να εμφανίζονται αδιάφοροι για τον θεσμό! Φαίνεται τελευταία να έχουν καλές σχέσεις οι δύο με πάρε-δώσε ποδοσφαιριστών και ας ελπίσουμε σε πάρε-δώσε αγώνων! Πολύ σημαντική η απουσία του καλύτερου παίκτη των γηπεδούχων, του Ντούντα, σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία πάντως! Οι Μαδριλενοι εκτός είναι σχετικά αδύναμοι, χωρίς σημαντικές απουσίες! Θα στηρίξω την ομάδα που το θέλει πιο πολύ, ας ελπίζουμε και η Χετάφε να βάλει το χεράκι της!

Για το Σανταντέρ – Βαγιαδολίδ δεν θα γράψω πολλά… όλα δείχνουν άσο ,αλλά φοβάμαι τους φιλοξενούμενους, κάνουν κάτι τέτοιες ΄κηδείες΄ ,ασχοληθήκαμε σε πολύ καλύτερη απόδοση με τους γηπεδούχους στο διπλό επί της Σεβίλλης το προηγούμενο Σάββατο. Ας τους αφήσουμε σήμερα… Αλλοπρόσαλλη η Βαγιαδολίδ, δεν βγάζεις άκρη. ..Λογικά θα σκοράρουν και οι δύο.

Στην Αραγονία, η Σαραγόσαθέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Χερέθ! Σημαντική μεταγραφική προσθήκη αυτή του Σουάσο, δεν έχει σημαντικά προβλήματα και απέναντι σε αυτήν την Χερέθ έχει τον πρώτο λόγο! Με νέο προπονητή η Χερέθ, έδιωξε τον Θιγάντα και πήρε κάποιον.. Αντόνιο Πογιάτος! Κακή αλλά δίκαιη η απόδοση στον άσο αλλά απέναντι έχουμε νέο προπονητή!

Έχει πάρει φόρα η Ατλέτικο, σκοράρει συνεχώς και ανεβαίνει στην βαθμολογία! Υποδέχεται την πολύ καλή Χιχόν στο ΄Καλντερόν΄. Πλήρεις οι γηπεδούχοι, επιστρέφει ο Γκρέγκορυ για τους Αστουριάνους και είναι και αυτοί πλήρης! Με το 1.55 του άσου γελάω πολλές μέρες τώρα, δεν λέω έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι αλλά την ομαδάρα, την Χιχόν, δεν την κοντράρεις εύκολα πόσο μάλλον σε τέτοιες αποδόσεις!

Πάμε να κλείσουμε και με το βραδυνό παιχνίδι στο ΄Μεστάγια΄!Βαλένθια – Βιγιαρεάλ  λοιπόν και τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια και της περιοχής του Λεβάντε στις όχθες της Ανατολικής Ισπανίας! Πλήρης οι γηπεδούχοι και κάποιες καλές επιστροφές στην άμυνα, απουσίες στα μετόπισθεν για την ομάδα του Βαλβέρδε η οποία έχει να χάσει 2μιση μήνες στο πρωτάθλημα! Τα τελευταία χρόνια οι συναντήσεις των δύο έχει γκολ και θέαμα, θυμίζω πέρυσι έληξε 3-3!Πιθανό Over λοιπόν…..

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία    [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook