Τα πρέπει και ..τα θέλω!

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους και σήμερα έχει ευκαιρία νίκης – ανάκαμψης!

Χαίρετε… τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φίλους της στήληςbet, εδώ στο site τουAthletic Radio και στην ΄γωνία΄ του στοιχήματος! Πάλι Σάββατο ήρθε και πάλι τα παιχνίδια  αρκετά, να δούμε αν θα είναι και οι επιλογές τόσες! Αναλυτικότερα αύριο ραδιοφωνικά που θα έχουμε και αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας 13.00 – 16.00 για στοιχηματική παρέα!

Ξεκινάμε όπως κάθε Σάββατο την περιήγηση μας από την Γερμανία, ένα πρωτάθλημα που δεν το μελετάμε πολύ αλλά μας δίνει σημεία και νομίζω το διαχειριζόμαστε σωστά! Νομίζω ότι θα περάσει η Σάλκε από την  ΄αναιμική’ έδρα της Φράιμπουργκ. Σοβαρή και χωρίς προβλήματα η ομάδα του Μάγκατ είναι κοντά στην νίκη σε μέτρια απόδοση! Δεν με απασχολεί το Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν, αν και έχω την αίσθηση ότι παρά την φόρμα των Βαυαρών και την μετριότητα των γηπεδούχων, ίσως τα βρουν σκούρα οι γηπεδούχοι! Ξανά εκτός ο βασικός τερμ. Μπενάλιο για τους λύκους, πλήρης η Μπάγερν! Νομίζω θα έχουμε γκολ και στο Νυρεμβέργη – Στουτγάρδη! Απλά τραγική η Νυρεμβέργη, πολλές φάσεις βγάζει τελευταία η ομάδα της Στουτγάρδη, πιθανό Over σε καλή απόδοση…

Για την Αγγλία, αυτήν την αγωνιστική έχουμε ντέρμπι, ένα στο Λίβερπουλ και ένα στο Λονδίνο! Επιλογή ρίσκου φαίνεται η Σάντερλαντ, αναλυτικά αύριο λίγο μετά τη 13.00 στο ραδιόφωνο με τον Ηλία Σπινάσα!

Στους Ιταλούς  , χωρίς πολλά – πολλά οι επιλογές του Ναπολιτάνο είναι οι εξής: Από την Serie B κρατάμε τον άσο της Μάντοβα και το Χ στο Φροζινόνε – Λέτσε! Βομβίτσες τα διπλά των Αλμπινολέφε και Σαλερνιτάνα…

Στο Campionato κρατάμε σήμερα την Γιουβέντους, αύριο σημείο είναι ο άσος της Τζένοα, ενώ σε δευτερεύον δελτία και σε μεγαλύτερες αποδόσεις ο άσος της Αταλάντα! Λογικό αλλά συνάμα και χαμηλό σημείο η νίκη του Παλέρμο στην Σικελία!

Περνάμε και στους Γάλλουςόπου εδώ έχουμε εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους! Νομίζω αξίζει η κόντρα στην Μονπελιέ, σαν να έχει τραβήξει πολύ η ιστορία και απέναντι στην ΄΄ανεβασμένη΄΄ και παθιασμένη Μπουλόν, δεν νομίζω να περάσει εύκολο βράδυ! Πιθανό και το Under..

Ενδιαφέρον στο Σοσό – Νανσί ,επίσης! Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 12η θέση και έχουν από 30 βαθμούς! Η Νανσί μας δικαίωσε απέναντι στην Λοριάν , νίκησε 1-0 και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε! Έχει επιστροφές και δείχνει να συνέρχεται. Από την άλλη, η Σοσό έχει εκμεταλλευτεί  αρκετά την έδρα της, είναι σε καλή κατάσταση, έχει κατά πάσα πιθανότητα ξανά την απουσία του χρήσιμου Μικαρί! Νομίζω ότι κανένας σήμερα δεν θέλει να χάσει και μια ισοπαλία δεν τους ΄κακοπέσει΄ που λένε…Βάσει παράδοσης, οι τελευταίες 5 αναμετρήσεις στο ΄Μπονάλ΄ έληξαν με συνολικό αριθμό τερμάτων 2-3! Θα δώσω στην ισοπαλία λοιπόν, το τραβάω παραπέρα και νομίζω ότι το 1-1 έχει πιθανότητες για αυτούς που ρισκάρουν! Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως χαλάσουν τα πράγματα στο τέλος και γίνει κανένα 1-2 από το πουθενά.2-3 γκολ για τους συντηρητικούς, προβάδισμα και στο 1-1!

Πολύ πιθανό επίσης Χ στο ημίχρονο είναι το παιχνίδι της Γκρενόμπλ με την Οσέρ! Δύσκολο το Ρέν – Μπορντό, μια μίνι ύφεση περνούν οι Γιρονδίνοι και στην Βρετάννη όσοι πάνε δεν περνούν ευχάριστα, πλήρης πάντως!

Πάμε να ολοκληρώσουμε και με τους Ισπανούς!

 Στην Primera για να μην κουράζουμε πολύ, παίζουν τα 3 ΄΄θηρία΄΄ στην έδρα με ασθενέστερους αντιπάλους αλλά και αποδόσεις που συνολικά δεν φτάνουν τον διπλασιασμό!

Η Βαλένθια είναι μέτρια στα τελευταία δύο παιχνίδια, πλήρης σήμερα και αντιμετωπίζει την πολύ κακή Βαγιαδολίδ που έδιωξε τον προπονητής της και προσέλαβε αυτόν από την Βαγιαδολίδ Β΄! Πέρυσι το παιχνίδι έληξε 1-2… Δεν υπάρχει καμία επιλογή!

Πάμε και στις Μαδριλενο-Καταλανικές μονομαχίες! Στο Μπαρτσελόνα – Χετάφε, έχουμε εκτός του Πουγιόλ όλοι οι άλλοι μέσα, η Χετάφε έπαιξε κύπελλο μεσοβδόμαδα και ήταν καλή με Σανταντέρ, εκτός ο χρήσιμος  χαφ Λεόν, 2 συνεχόμενες χρονιές οι Μαδριλένοι παίρνουν αποτέλεσμα, νομίζω η Χετάφε θα το παλέψει αλλά μέχρι εκεί….

Στο Μπερναμπέου τώρα, η Ρεάλφιλοξενεί την Εσπανιόλ! Πολύ καλή απέναντι στην Λα Κορούνια και δίκαια νίκη για την Βασίλισσα! Επιστρέφει ο Ιγκουαίν και ο Ντιάρα ξανά εκτός ο Ρονάλντο, ίδια ενδεκάδα θα παρατάξει ο Πελεγκρίνι! Η  Εσπανιόλ πήρε το ματς που ήθελε πολύ με ένα ωραίο γκολ του Γκαρσία! Καλή επιστροφή του Καμενί (τερμ) απών ξανά οι χαφ Μοισές, ο Νακαμούρα εκτός και ο βασικός αμυντικός Τσίκα! Εύκολη νίκη για Ρεάλ η οποία πολλές φορές στο παρελθόν έχει ΄΄φιλοδωρήσει΄΄ και με πολλά τέρματα τους φιλοξενούμενους!

Στην Segunda έχουμε 4 παιχνίδια με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα αυριανά! Το Έλτσε – Νουμάνθια έχει μια αξία στην ισοπαλία! Και οι δύο έφεραν Χ την προηγούμενη, η παράδοση ΄΄δείχνει΄΄ ισοπαλία , βολεύονται και οι δύο με τέτοια, μικρή ένσταση για διπλό αλλά νομίζω έχει μια αξία το 1-1 και γενικότερα η ισοπαλία εδώ!

Έχω πει αρκετές φορές και στο ραδιόφωνο ότι από δω και στο εξής αξίζει να κοντράρουμε ομάδες κουρασμένες ή άλλες που ήδη έχουν ΄΄ απλώσει τα πόδια τους πιο πολύ από την κουβέρτα΄΄ και γι αυτούς το πρωτάθλημα λίγο πολύ έχει τελειώσει. Μια από αυτές είναι και η Βιγιαρεάλ Β΄, η οποία θα έχει και 3 σημαντικές απουσίες, δεν θα έχει και προπονητή ( πήγε στην μεγάλη Βίγια). Η Κόρδοβα βέβαια έπαιξε και την Τετάρτη το εξ αναβολής, είναι κουρασμένη με τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά νομίζω έστω και την ισοπαλία θα την πάρει  Χ2!

Συντονισμένοι αύριο για περισσότερα, και μην ξεχνάτε ότι από την Δευτέρα στην απογευματινή εκπομπή θα υπάρχει διαγωνισμός μέχρι την Παρασκευή με ένα μεγάλο δώρο για ένα νικητή!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία   [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook