Η επιστροφή του ΄Βασιλιά΄…

Χωρίς τα μεγάλα παιχνίδια αλλά με στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό Σάββατο!

Χαίρετε… στην μέση του Φεβρουαρίου λοιπόν και όλα τα πρωταθλήματα είναι σε … εγρήγορση εκτός από την Πρέμιερ Αγγλίας! Θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια τα οποία μας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον την σημερινή μέρα!

Στην Γερμανίασήμερα αρκετά παιχνίδια θα έχουν νομίζω αρκετά τέρματα! Δικαιολογημένα είναι πολύ χαμηλές αποδόσεις σε αυτά..Παιχνίδι που θα ΄΄τραβήξει΄΄ τους παίκτες πάνω του είναι το Χέρτα – Μάιντζ! Είναι σε φάση για άσο οι γηπεδούχοι αλλά το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη θα πάει μαζί τους με κάνει επιφυλακτικό! Λογικά γκολ-γκολ σε Αννόβερο και Στουτγάρδη ενώ νομίζω η Μπάγερν καλό είναι να μην προτιμηθεί , παίζει με καλό αντίπαλο! Σκεφτόμουν να ασχοληθώ επίσης με Μπόχουμ, η οποία είναι πλήρης, αλλά και αυτή εντός δεν νικάει με τίποτα…

Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόγραμμα της Γαλλίας, παρ’όλα αυτά θα κρατήσω την Νίς στο Χ2, για τους τολμηρούς σκέτο διπλό! Παίζει με την Βαλενσιέν η οποία δεν φημίζεται και για τις εντός έδρας της επιδόσεις, αντιθέτως την μάθαμε για τις εκτός έδρας της νίκες!16 ολόκληρους βαθμούς απέχει από την .. ουρά από τις λεγόμενες εξασφαλισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα! Κακή εμφάνιση στο ΄΄Βελοντρόμ΄΄ και συντριβή με 5-1, ενώ το Σάββατο δεν έχει σημαντικές απουσίες! Οι Νικαιώτες από την πλευρά τους, δείχνουν να συνέρχονται, ο Λετιζί (τερμ) δείχνει να περνάει περίοδο φόρμας, ψηφίστηκε και τερματοφύλακας της προηγούμενης αγωνιστικής στην Γαλλία και με αυτόν η Νις πήρε έναν βαθμό από την Λίλ. Έχει και μια καλή επιστροφή στην άμυνα ενώ πάει σε μια έδρα που τα τελευταία 3 χρόνια έχει 2 διπλά! Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση, νομίζω αξίζουν την προσοχή μας!

Από κει και πέρα προσοχή στη Λε Μαν, δεν πείθει έχει και απουσίες…Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Μονακόανάμεσα στους Μονεγάσκους και την Μαρσέιγ.Τοπικό ντέρμπι του Νότου ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες! Προέρχονται και οι δύο από αποκλεισμό μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο! Από μια τεράστια απουσία και οι δύο, ο φορμαρισμένος σκόρερ των γηπεδούχων, Πάρκ θα λείψει αλλά και για τους φιλοξενούμενους θα μείνει εκτός ο φορ Μπραντάο! Επιστρέφει ο καλός Αλόνσο για την Μονακό η οποία θα έχει εκτός και τον χαφ Κουταντέρ! Οι Μασσαλοί εκτός του Μπραντάο, τα …γνωστά, εκτός ο Χάιντσε και ο Ροντριγκέζ! Έχω σκέψη για Μαρσέιγ αλλά χωρίς Μπραντάο υπάρχει θέμα,νομίζω πάντως ότι θα σκοράρουν και οι δύο, κοντά στο 1-1 ας ελπίσουμε να λήξει 1-2…. Πιθανό γκολ – γκολ με ρίσκο το διπλό!

Στην Ιταλία …. Στους μικρούς κρατάμε με ρίσκο το διπλό της Τορίνοκαι την ισοπαλία στο Άσκολι – Βιτσέντζα! Ενώ για το Καμπιονάτο επιλογές είναι  το διπλό της Φιορεντίνα, ο άσος της Πάρμα…

Πάμε να ολοκληρώσουμε και με τους Ισπανούς! Ξεκινάμε από Πριμέρα..

Σε κακή κατάσταση και 4 συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Χιχόν η οποία υποδέχεται την Βαλένθια! Ο Βίγια γυρίζει στο …σπίτι του, την Αστούρια, τον αποκαλούν ΄΄Βασιλιά της Αστούριας΄΄ και την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του θα τιμηθεί πριν το παιχνίδι! Επιστροφές στα μπακ για τους φιλοξενούμενους, μόνο εκτός ο Ναβάρο οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση! Εκτός για τους γηπεδούχους ο παιχταράς Μπαράλ! Αν δεν έβλεπα την απόδοση θα έλεγα διπλό… τώρα όμως πάσο!

Νομίζω θα έχουμε γκολ και θέαμα σήμερα στο ΄΄Μαδριγάλ΄΄! Βιγιαρεάλ εναντίον Μπιλμπάο! Προβληματίζει εκτός έδρας η Μπιλμπάο, προβληματίζει γενικώς τελευταία η Βίγια! Καλή παράδοση για τους γηπεδούχους που μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες απέναντι στους Βάσκους! Δύο απουσίες που … αναπληρώνονται για τους φιλοξενούμενους, Γιέστε και Ντε Μάρκος εκτός!Ο Καθόρλα και ο βασικός χαφ Μπρούνο εκτός για τους γηπεδούχους! Πιθανό over με την Βίγια να κερδίζει νομίζω, με 2-1 με 3-1 κάπου εκεί! Βασική επιλογή τα πολλά γκολ πάντως και όχι ο άσος!

Στην Ανδαλουσία ταξιδεύει η Ρεάλ για να αντιμετωπίσει την αδύναμη Χερέθ! Επιστρέφει ο Ρονάλντο για τους φιλοξενούμενους, εκτός όμως οι Γκούτι – Ντούντεκ – Πέπε και Μπενζεμά! Καθαρά από τις ορέξεις των φιλοξενούμενων εξαρτάται το παιχνίδι…

Στην Σεκούντα τα 1.6 δεν μας απασχολούν όπως έχουμε πει πολλές φορές… Θα δώσω προβάδισμα στην Αλμπαθέτε η οποία περνάει ένα ντεφορμάρισμα, δεν είναι για τόσο χαμηλά, έχει επιστροφές..η Καστεγιόν έχει να χάσει 5 παιχνίδια αλλά έχει και 3 σημαντικές απουσίες..

Μεγάλες απουσίες έχει η Νουμάνθιαπου αν ήταν πλήρης θα είχε τον πρώτο λόγο …ενώ η απουσία του Εμανά είναι αρκετή για να μην δώσω το προβάδισμα στην Μπέτιςη οποία παίζει με την αξιόλογη αλλά ασταθή Ουέλβα σε γειτονικό παιχνίδι της Ανδαλουσίας!

Όσον αφορά τα ελληνικά νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι η Λάρισα στην Ξάνθη, οι αποδόσεις στο διπλό είναι προκλητικές!

 

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις     [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook