Μεγάλο ενδιαφέρον…

Ιταλία και Ισπανία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον την σημερινή μέρα στο κουπόνι της Κυριακής!

Χαίρετε… τελευταία Κυριακή της αποκριάς σήμερα και θα πάμε και εμείς εδώ με την σειρά μας χωρίς περιττά λόγια να δούμε τι θα κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε να δούμε τι θα αποφύγουμε!

Στην Γερμανίαυπάρχουν 2 παιχνίδια τα οποία δεν νομίζω να απασχολήσουν κανένα. Άλλωστε χθες πήγαν πολύ καλά τα παιχνίδια όπου επιλέξαμε τα πολλά γκολ στα περισσότερα από αυτά!

Στην Γαλλίαθα κρατήσω την ισοπαλία στο Λοριάν – Τουλούζ… και εξηγούμαι! Είναι από τα λιγότερο εμπορικά ζευγάρια της αγωνιστικής… Με κακή ψυχολογία η Τουλούζ, το μυαλό στο παιχνίδι με την Μπορντό για το Λιγκ Κάπ , οι γηπεδούχοι! Μεγάλη νίκη στο Παρίσι (0-3) για την Λοριάν, καλή αλλά και απρόβλεπτη σε αρκετά παιχνίδια. Βαθμολογικά δεν περιμένει κάτι, δυνατή στην έδρα της, χωρίς προβλήματα! Πρόβλημα πάντως, και μεγάλο είναι η απουσία του Ζίνιακ (6 γκολ) για την Τουλούζ αλλά και η …. Κατήφεια για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο! Παιχνίδι στο Παρίσι έχει η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Τουλούζης ενώ την Κυριακή ο τεχνικός των γηπεδούχων αναμένεται να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του! Στην μέση της βαθμολογίας είναι και οι δύο, νομίζω δεν θα ρισκάρουν πολύ στο παιχνίδι και τηρουμένων των αναλογιών μία ισοπαλία μπορεί να μην δυσαρεστήσει κανέναν!

Επίσης νομίζω ότι καλύτερα είναι να αποφύγουμε τον άσο της Μπορντό, ελλοχεύει περίπτωση νέας γκέλας για τους Γιρονδίνους, απειλητική και με ενδιαφέρον για βαθμούς η Σεντ Ετιέν!

Στην Ιταλίαοι επιλογές είναι μετρημένες… ο άσος της Πάρμαείναι η μια ενώ νομίζω ότι στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Μπάριίσως του πάρει ο … ύπνος και δούμε ένα ωραίο 0-0, προβάδισμα στο Under!

Στους Ισπανούς τώρα… κατ΄ αρχήν για την Σεκούντα να πω ότι και τα 4 παιχνίδια μπορούν να πάνε παντού… μοιάζουν αρκετά ισορροπημένα και σε όλα ο πρώτος λόγος ανήκει στην ισοπαλία! Λίγο παραπάνω από τα τέσσερα συνολικά έχει τύχη το Χ είναι στο ΄΄Ελ Μάντικο΄΄ όπου η Σαλαμάνκα υποδέχεται την Έλτσε! Καλή παράδοση για τους γηπεδούχους αλλά η Έλτσε τα παλεύει τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, δεν θα χαλαστεί κανένα, ισοπαλία και 1-1!

Στην Πριμέραέχουμε 6 παιχνίδια… πάμε να τα δούμε!

Ξεκινάμε από την Μαδρίτη όπου η Χετάφε υποδέχεται την Αλμερία…Καλή ομάδα η Χετάφε αλλά σιγά-σιγά οι πολλοί αγώνες θα την κουράσουν, έχει εκτός του χαφ Μπόατεγκ και σήμερα παίζει με μια ομάδα που ανεβαίνει και αν εξαιρέσουμε τον αμυντικό Τσίκο είναι πλήρης και με περισσότερη ανάγκη για βαθμούς… Κάτι θα πάρει η Αλμερία…Χ2!

Μεγάλη ΄΄μαγκιά΄΄ έβγαλε η Σανταντέρ μεσοβδόμαδα με την Ατλέτικο και γύρισε το παιχνίδι στο τέλος χωρίς να ελπίζει σε τίποτα, σήμερα υποδέχεται την Μάλαγα! Οι γνωστές απουσίες για τους γηπεδούχους ενώ η Μάλαγα θα έχει εκτός, τον βασικό μέσο Απόνιο και δύο βασικούς στην άμυνα! Σε καλή φάση και οι δύο ομάδες. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο με συνολικά τέρματα 2-3.Για νικητή μην με ρωτάτε…

Στον τελικό κυπέλλου βρίσκεται ήδη η Σεβίλλη η οποία μπορεί να έχασε στην Σαραγόσα αλλά δείχνει ανεβασμένη και σήμερα θα έχει εκτός μόνο τον Σκιλασί! Παίζει με μια σκληροτράχηλη ομάδα, την Οσασούνα, χωρίς τον βασικό της μπακ και τον Αράνα(επιθ) που δεν είναι τεράστια προβλήματα! Από τα 8 παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, τα 7 είναι Under και με δεδομένη την εικόνα των δύο, νομίζω ότι είναι το πρώτο σημείο, μετά ο άσος! Για υψηλό ρίσκο σαν σκορ το 1-0 και το 2-0!

Πάμε και στην Καταλονία εκεί όπου η Εσπανιόλ παίζει με την Λα Κορούνια! Μεγάλη η επιστροφή του Μοισές για τους γηπεδούχους που έχουν μόνο εκτός του αμυντικό Ρονγκάλια! Εντός πηγαίνει τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ! Δεύτερο μέτριο παιχνίδι για την Ντέπορ η οποία θα έχει εκτός και τον καλό μέσο Αλβάρες, εκτός φυσικά και ο μπακ Φιλίπε αλλά και ο χαφ Σέρχιο! Νομίζω θα γίνουν λίγες φάσεις στο παιχνίδι, λογικό Under σε κακή απόδοση..

Εδώ θα γίνει χαμός! Βαγιαδολίδ εναντίον Σαραγόσα! Έχω μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τους Αραγόνες μετά και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, είναι καλή και με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, καλή εμφάνιση και νίκη επί της Σεβίλλης στην έδρα τους! Έχουν μικροπροβλήματα σήμερα  αλλά και πολύ καλύτερη από αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Βαγιαδολίδ  η οποία έπρεπε να δεχτεί 5 στο Μεστάγια αλλά έχασε με το τιμητικό 2-0…που δεν αξίζει να είναι στην Πριμέρα! Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Μανούτσο, εκτός όμως ο Κανόμπιο επιθετικοί και οι δύο! Την δεδομένη στιγμή αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με το διπλό και σε καλή απόδοση, πιθανό και τα over και επειδή ζητάτε συνεχώς και σκοράκια… πάει για 1-2 το παιχνίδι…

Κλείνουμε με το μεγάλο παιχνίδι στο ΄΄Βιθέντε Καλντερόν΄΄ ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Με αμυντικά προβλήματα η Καταλανοί, έξω ο Πικέ, ο Μάρκες, ο Αμπιντάλ , ο Τουρέ, ο Τσιγκρίνσκι και ο Άλβες  και ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να παρει στην Μαδρίτη 4 πιτσιρίκια στην αποστολή! Από την άλλη η Ατλέτικο είναι πλήρης και έχει καλή παράδοση εκεί με μεγάλα σκορ, πέρυσι 4-3!Ακόμα και έτσι νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένα σκαλί παραπάνω από τους γηπεδούχους αλλά νομίζω γκολ θα δεχθούν. Πιθανό γκολ-γκολ, και νομίζω ότι αξίζει το over 3,5…

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook