Πρωτάθλημα και … σωτηρία!

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου!

Χαίρετε… την θερμή μου καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης! Εδώ είμαστε και σήμερα για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλό για να μας απασχολήσει στην αυριανή εκπομπή 1-4!Επιλογές κυρίως από Ιταλία-Γερμανία-Ισπανία και Γαλλία !

Κοιτάζοντας τους Άγγλουςκαι τα 5 σημερινά παιχνίδια το μόνο παιχνίδι που μου έκανε ένα κλικ είναι το Μπλάκμπερν – Μπόλτον! Παιχνίδι πραγματικά 6 βαθμών, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και με την νίκη επί της Στόουκ μάλλον εξασφάλισαν την παραμονή! Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι … χαροπαλεύουν αλλά με τρομερή παράδοση στο ΄΄Ίγουντ΄΄, νομίζω σήμερα δεν θα χάσουν… γι αυτού που κυνηγούν τα σκορ… 0-2!

Στην Ιταλία,στο Campionato κρατάμε το Over στο Τζένοα – Ουντινέζε ,νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές φάσεις στην Γένοβα! Στην Serie B , δεν υπάρχει καμία ευκαιρία …. Επιλογές ρίσκου είναι η ισοπαλία στο Τριεστίνα – Τσεζένα, το Χ2 της Γκροσέτο και ο … εμπρηστικός άσος της Μάντοβα!

Το μεγάλο ενδιαφέρον στην Γερμανία είναι την Κυριακή και από στοιχηματικής πλευράς αλλά και από πλευράς ενδιαφέροντος! Με φόρα έρχονται Αμβούργο και Μπάγερνμετά από τις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες μεσοβδόμαδα, νομίζω θα τα πάρουν και μάλιστα εύκολα τα παιχνίδια ενώ λογικά και στα δύο θα έχουμε τέρματα! Επιστρέφει ο Ίβανσιτς στην Μάιντζαλλά … δεν θα πάρω! Η Μπόχουμ έχει να χάσει πολύ καιρό, χωρίς απουσίες το Σάββατο και έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς!

Στην Γαλλίαμου προσέλκυσε το ενδιαφέρον η Βαλενσιένη οποία παίζει μέσα στην έδρα της Γκρενόμπλ! Τελευταία και μάλλον καταδικασμένη η γηπεδούχος, η οποία έδειξε ότι … αναπνέει με την νίκη της ( 5-0) απέναντι στην Οσέρ  πριν 2 εβδομάδες,αλλά προσγειώθηκε ξανά στην πραγματικότητα απέναντι στην Μονπελιέ την προηγούμενη! Κακή και άχρωμη ξανά και το Σάββατο δεν θα έχει στην διάθεση της τον πρώτο της σκόρερ, τον Λουμπόγια και τον καλό χαφ Ρομάο! Αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας ( 6 διπλά) την Βαλενσιέν η οποία με την νίκη επί της Νίς επανήλθε στις νίκες και δεν έχει σημαντικά προβλήματα, μάλιστα έχει και επιστροφές! Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, πλέον νομίζω το συνειδητοποίησαν οι γηπεδούχοι ότι … πέταξε το πουλάκι, και γενικότερα για μια πολύ καλή όπως η Βαλενσιέν και σε αποδόσεις άνω του 2.4 νομίζω ότι αξίζει….

Νομίζω επιλογή ρίσκου είναι και το Over στο Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ… Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αρέσκονται στο 1-0 ή 0-1 αλλά όταν η αντίπαλος είναι .. αφελής και πάει το παιχνίδι στο γρήγορο ρυθμό, αυτή προσαρμόζεται! Νομίζω θα υπάρχουν φάσεις με καλές επιθετικές γραμμές και οι δύο…2-3 γκολ και οριακό Over ας ελπίσουμε να έχουμε εδώ!

Πάμε και στην Ιβηρική να δούμε τι έχουμε και εδώ… Στην Πριμέρα  διεξάγονται 3 παιχνίδια.

Μπαρτσελόνα – Σανταντέρ … μάλιστα! Πρώτη ήττα της Μπάρτσα στο πρωτάθλημα φέτος, στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο, εκεί που είχε αμυντικές απουσίες, αρκετές θα έχει και σήμερα, εκτός και ο Τσάβι ενώ έξω είναι και οι Άλβες-Κειτά-Αμπιντάλ-Πουγιόλ-Τσιγκρίνσκι!4 πιτσιρίκια ξανά στην αποστολή… Αστεία γκολ δέχθηκε από την Μάλαγα η Σανταντέρ, η οποία έχασε μετά από καιρό την προηγούμενη εβδομάδα!3 βασικοί εκτός… Εντάξει θα κερδίσει η Μπάρτσα αλλά μπορεί και με 2-0…

Στο Λα Κορούνια – Χερέθ , δεν αξίζει να ασχοληθούμε… σε πτώση είναι η Ντέπορ αλλά και να την κοντράρεις με την Χερέθ δεν είναι ότι καλύτερο, σιγά – σιγά συμβιβάζονται οι φιλοξενούμενοι με την πτώση!

Πάμε και στο νησί.. Μαγιόρκαεναντίον Σεβίλλη! Προβλήματα οι γηπεδούχοι, Χοσέμι –Βίκτορ-Κειτά εκτός και 10/10 εντός στο πρωτάθλημα! Σε άνοδο η Σεβίλλη, η οποία έχει επιστροφές, παίζει ο Φαμπιάνο, αμφίβολος ο Κανουτέ! Το 1999 η τελευταία νίκη των γηπεδούχων από τότε οι Ανδαλουσιάνοι έχουν πάρει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες! Η Σεβίλλη είναι ικανή για διπλό, κάποια στιγμή θα χάσει και η Μαγιόρκα και νομίζω έχει την .. κατάλληλη αντίπαλο. Μικρή επιφύλαξη στο 1-1 και στην ισοπαλία!

Στην Segunda έχουμε 3 μόνο παιχνίδια…

Στο Μπέτις – Αλμπαθέτε έχουμε την επιστροφή του Εμανά στους γηπεδούχους που είναι πολύ σημαντική, σε καλή φάση η γηπεδούχος με 4-4-2 στο Λοπέρα, φύση επιθετική και η Άλμπα αλλά έτσι που τα έχει κάνει δεν τις έχεις εμπιστοσύνη. Πολύ πιθανό Over και βάσει παράδοση… σε σκορ 2-1 , 3-1!Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζονται οι δύο ομάδες με τον μεγαλύτερο Μ.Ο  σύνολο γκολ ανά αγώνα στην κατηγορία… 3 γκολ Μ.Ο η Αλμπαθέτε, 2.38 η Μπέτις!

Το Βιγιαρεάλ Β΄ – Ουέλβα … δεν το ακουμπάς, ή να το πω καλύτερα, αν το ακουμπήσεις να παίξεις διπλό… αυτή η απόδοση αξίζει, σε καλή φάση και οι δύο!

Πιθανό Under για τους Ιντερνετικούς το Καστεγιόν – Καρταγένα! Κλαβέρο και Βίκτορ είναι σημαντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους απέναντι στους γηπεδούχους που στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουν 5 ισοπαλίες και στα τελευταία 9 ματς τα 8 είναι Under!Κοντά στο 0-0 το παιχνίδι από κει και πέρα όλα ανοιχτά! Όποιος βάλει το γκολ μου φαίνεται…

Επικοινωνία – παρατηρήσεις   [email protected]

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook