Παιχνίδια για τολμηρούς!

Η κακοκαιρία σε Αγγλία και Σκωτία ενώ στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, η δράση συνεχίζεται…

Χαίρετε…. Τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αυτή που θα διανύσουμε σε μερικές ώρες! Αρχίζουν και κρίνονται και κούπες πλέον, ενώ για αρκετές ομάδες υπάρχει και η κούραση μετά τα συνεχή παιχνίδι και το κουραστικό δίμηνο του 2010.Εδώ είμαστε λοιπόν  για να δούμε τι μας κάνει ΄΄κλικ΄΄ και τι όχι και φυσικά τι θα μας απασχολήσει στην αυριανή εκπομπή 13.00 – 16.00 στον Athletic Radio 104,2!

Στην Αγγλία, που την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καλή! Λογικά θα έχουμε γκολ και στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτυ, επιστρέφει ο Τέβες για τους φιλοξενούμενους, Κόουλ και Τσέχ τα νεότερα προβλήματα για τους Λονδρέζους! Πιθανό goalgoal και over, κοντά στο 2-1 και από τα Σαββατιάτικα λίγο.. Μπέρνλισε δευτερεύον δελτία!

Στην Γερμανίαθα κρατήσω το Over στο Χέρτα – Χοφενχάιμ,για νικητή μην ρωτάτε… Βλέπω επίσης να έχουμε γκολ και στο Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ.. θα βρει χώρους η Μπορούσια και απέναντι στους φιλοξενούμενους μπορεί να έχουν ένα ευχάριστο απόγευμα! Η αλήθεια είναι ότι δεν με συγκινεί κάτι άλλο αυτήν την στιγμή που γράφω.. μέχρι αύριο θα δούμε!

Στην Ιταλίανομίζω είναι ένα Σαβ/κο χωρίς πολλές επιλογές! Λίγο Κατάνια από Καμπιονάτο καιαπό Seie B΄ επιλογή η Πιατσέντζα και η Τσεζέναείναι οι επιλογές για το Σάββατο! 

Οι Γάλλοι μας άρεσαν πάρα πολύ την προηγούμενη αγωνιστική ( βγήκαν όλα ).. και τους ευχαριστούμε! Στα 7 ματς του Σαββάτου τώρα… Μακριά από Λυών – Νις και Μονακό – Μπουλόν!

Σφιχτό ματς βλέπω στο Νανσί – Γκρενόμπλ, δεν σκοράρουν εύκολα οι δυο τους… εκτός ο καλός επιθετικός Χατζί για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα πάνε για το 1-0 απέναντι στην ομάδα που όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού! Πιθανό Under και με σκορ 1-0 και 2-0!

Θέλω να κρατήσω πολύ την Σεντ – Ετιέν στο διπλό, την ευνοεί το μομέντουμ αλλά κάτι μου λέει να μην το κάνω, έχει πάντως την ιδανική αντίπαλο για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και σε καλή απόδοση… θα αποφασίσω αύριο!

Επίσης σε δευτερεύον δελτία ίσως αξίζει το σκοράκι.. 1-1 στοΤουλούζ – Λάνς, άνετες και οι δύο, κουρασμένες αμφότερες  με τα συνεχή παιχνίδι, ας προσθέσουμε και το γεγονός ότι σε αυτό το γήπεδο στα τελευταία 7 ματς των δύο έχουμε 6 Under και 2 σκορ 1-1!Νομίζω ότι η ειδησεογραφεία ευνοεί για ισοπαλία- under και 1-1…        Άντε να δούμε..

Με φοβίζει το Μονπελιέ – Ρεν.. στοιχηματικά εννοώ! Για κούπα πάνε οι γηπεδούχοι αλλά δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν μετά την 1η τους ήττα μετά από καιρό! Πλήρεις και οι δύο..Δεν έχω άποψη!

Πάμε και στο Λοριάν – Σοσό… Ομάδες που προέρχονται αμφότερες από ήττες, και γενικότερα νομίζω ότι είναι από τις πλέον αδιάφορες του πρωταθλήματος! Η Σοσό έχει ουσιαστικά σωθεί, η Λοριάν βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, έχει πετύχει και αυτή τον στόχο της! Ξανά εκτός το καλό επιθετικό δίδυμο για τους γηπεδούχους, Γκαμειρό – Βαιρουά απέναντι σε μια Σοσό που αν εξαιρέσουμε τον βασικό αμυντικό Περκίς που απουσιάζει, κατά τα άλλα είναι πλήρης! Και εκτός από πλήρης, αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Λυών, τελευταία είναι σε καλή κατάσταση, πέρυσι έφυγε νικήτρια από το ΄΄Μουστουάρ΄΄ και έχω την αίσθηση ότι και το Σάββατο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα!

Πάμε και στουςΙσπανούς

Χετάφε – Σαραγόσα ..επιστρέφει ο Σολδάδο  για τους γηπεδούχους που ήταν μέτριοι την Δευτέρα με την Βαλένθια, στην ήττα με 2-1!Λείπει ο μπακ Μανέ… υποδέχονται την απειλητική και βελτιωμένη Σαραγόσα… έχουν επιστροφές οι Αραγόνες, με 4-4-2 και επιθετικό σχήμα ξανά… μέτρια με την Χιχόν και ήττα με 1-3! Πολύ πιθανό γκολ –γκολ και πιθανό Over, μπορεί και διπλό η Σαραγόσα!

Για τα παιχνίδια της Μπαρτσελόναμε την Μάλαγα και της Ρεάλ με την Τενερίφη…. Από μεγάλες σε έκταση νίκες προέρχονται και οι δύο ΄΄μεγάλοι΄΄… δεν νομίζω να γκελάρουν αλλά δεν αξίζει κάτι στοιχηματικά και για τις δύο αναμετρήσεις!Αναλυτικά οι πιθανές ενδεκάδες ραδιοφωνικά το μεσημέρι…

Από την Segunda θα κρατήσω δύο άσσους… επιλογή είναι η Ουέλβα! Καλή με Μπέτις αλλά έμεινε στο 1-1 ενώ άξιζε κάτι παραπάνω, καλύτερη και με Βιγιαρεάλ Β΄ αλλά το έφαγε στο 92΄!Έχει επιστροφές σήμερα και επαναλαμβάνω παίζει καλά … αλλά κάτι γίνεται και δεν νικάει, νομίζω η Κάντιθ είναι η κατάλληλη αντίπαλος για ξέσπασμα!

Εδώ που φτάσαμε νομίζω και η Νουμάνθια έχει χώρο σε αρκετά δελτία! Έχει μεγάλο κίνητρο να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα, και στην έδρα της δυνατή.. η Ταραγόνα τι θέλει; καλή αλλά αδιάφορη εκεί στην μέση της βαθμολογίας! Άσος…

 *Και για την Superleague, στα δικά μας, νομίζω ότι ο Ηρακλής δεν χάνει στην Τρίπολη από τον Αστέρα!

Επικοινωνία – παρατηρήσεις     chamalakis@gmail.com

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook