Σε τεντωμένο σκοινί…

Οριακή αγωνιστική για τα μεγάλα πρωταθλήματα με παιχνίδια που μοιάζουν απρόβλεπτα…

Χαίρετε… νομίζω αρκετά καλή η χθεσινή μέρα με μεγάλα σημεία που πέρασαν  και γενικότερα ο απολογισμός είναι αρκετά θετικός έχω την άποψη! Πάμε να περάσουμε και στα σημερινά παιχνίδια!

Στην Γερμανίανομίζω επιλογή είναι η Βόλφσμπουγκ! Έχει ψυχολογία και η ομάδα αλλά και ο Γκραφίτε ( κλήθηκε για τα φιλικά της Βραζιλίας) χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από νίκη επί της Σάλκε! Το Αννόβερο από την άλλη έχει αναιμική άμυνα και η ψυχολογία είναι στο … ναδίρ! Διπλό…

Στην Ιταλίαθα κρατήσουμε τον άσο της Πάρμα και μόνο αυτό..Νομίζω ότι σε αυτήν την αγωνιστική ημέρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο… ένα και καλό. Θυμίζω χθες επιλέξαμε Κατάνια η οποία κέρδισε με 4-0 εύκολα το Μπάρι!

Στην Γαλλία… κρατάμε την κόντρα της Λίλ, η οποία μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Φενέρ για το Europa!….Έβαλε το γκολ ο αμυντικός Ρεμί στο 85΄ την Πέμπτη και η Λίλ έστειλε τους Τούρκους … σπίτι τους! Στην επόμενη φάση οι Λιλουά θα αντιμετωπίσουν την Λίβερπουλ! Οι απουσίες γνωστές και σημαντικές για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν να ΄΄κυνηγούν΄΄ με αξιώσεις το πρωτάθλημα! Πολύ δυνατή ομάδα η Λίλ αλλά νομίζω θα εμφανίσει και κάποια σημάδια κούρασης! Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται με καλή ομάδα, την Οσέρ η οποία διεκδικεί ακόμα και συμμετοχή στο CHL!Οι φιλοξενούμενοι δέχονται δύσκολα γκολ εκτός έδρας και είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, και πλήρης παρακαλώ! Το παιχνίδι για την Λίλ είναι πιο δύσκολο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, συν την κούραση από το ταξίδι στην Τουρκία, προσθέστε και τις απουσίες των γηπεδούχων, θεωρώ ότι η Οσέρ έχει ευκαιρία ακόμα να φύγει και με τρίποντο από το ΄΄Μετροπόλ΄΄

Στους Ισπανούςτα πράγματα σήμερα δεν είναι εύκολα…

Στο Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα … ήθελα καλύτερο αντίπαλο για τους νησιώτες σήμερα για να τους κοντράρω! Δεν με πείθει η Βαγιαδολίδ η οποία θα έχει και απουσίες, απουσίες θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι… Προβάδισμα στον over.. και όσους πείθει η Βαγια .. Άσος!

Στο Χερέθ – Εσπανιόλ ..  οι γηπεδούχοι δεν προλαβαίνουν, οι φιλοξενούμενοι εκτός είναι κακοί, θα είχα την θέληση να ρισκάρω στο διπλό αλλά σε καλύτερες τιμές!Αποχή..

Ζαλισμένη είναι ακόμα από τα 6 της Ρεάλ και τα 4 της Βόλφσμπουργκ η Βιγιαρεάλ! Όλα αυτά σε μια εβδομάδα, αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Κορούνια,με επιστροφές στην άμυνα! Η Λα Κορούνια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αλλά δεν πείθει, σε κακή κατάσταση η Βίγια .. και εδώ δεν κρατάω κάτι….

Στο Σανταντέρ – Αλμερία νομίζω θα μπουν συνολικά  2-3 γκολ! Σε μέτρια κατάσταση οι γηπεδούχοι, σε καλύτερη οι φιλοξενούμενοι που θα παίξουν για την ισοπαλία! Κοντά σο 1-1 το παιχνίδι, από κει και πέρα μπορεί να πάει παντού!

Λέω να ασχοληθώ με την Χιχόνπου υποδέχεται την Οσασούνα! Καλοί  και άγιοι οι Βάσκοι αλλά νομίζω έχουν φτάσει αρκετά ψηλά και σιγά – σιγά θα αρχίσει η φθορά. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, είναι πλήρεις, δεν πείθουν τελευταία αλλά η νίκη στο Ρομαρέδα τους έδωσε ψυχολογία και στην έδρα τους εμφανίζονται πάντα βελτιωμένοι… Οριακή νίκη με 1-0 ή 2-1!

Το σημείο μου είναι η Σεβίλλη! Μας δικαίωσε μέσα στην Μαγιόρκα το προηγούμενο Σάββατο, Ζοκορά και Νεγρέδο εκτός για τους γηπεδούχους που υποδέχονται την κουρασμένη Μπιλμπάο. Έχασε από την Άντερλεχτ με τραγική εμφάνιση με 4-0 και αποκλείστηκε από το Europa ενώ τελευταία προβληματίζει, μην σας ξεγελάει η νίκη επί της Τενερίφη! Πολύ πιθανός άσος σε μια έδρα που οι Βάσκοι έχουν και κακή παράδοση!

Κλείνουμε με το παιχνίδι στο ΄΄Καλντερόν΄΄. Ατλέτικο – Βαλένθια λοιπόν… Και οι δύο προέρχονται από βεβαρημένα παιχνίδι για το Europa League με ισάριθμες προκρίσεις! Σε καλή κατάσταση και οι δυο, επιστρέφει ο Σίλβα για τις ΄΄νυχτερίδες΄΄, πλήρης και η γηπεδούχος, πιθανό γκολ – γκολ και over!

Στην Β΄ Ισπανίας έχουμε 3 παιχνίδια που είναι και τα τρία αμφίρροπα! Λογικά το Καρταγένα – Μπέτις έχει αρκετή ισοπαλία και αν φύγει από εκεί θα πάει στο διπλό, σε καλή φάση η Μπέτις αλλά και οι γηπεδούχοι είναι πιο δυνατοί από ότι και ίδιοι περίμεναν στην αρχή! Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τα υπόλοιπα παιχνίδια…

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις   [email protected]

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook