Χαμός στην Νίκαια!

Νομίζω ότι η Serie B΄ και η Γαλλία έχουν κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε…. Με το  πρώτο στοιχηματικό Σαβ/κο του Μαρτίου  θα ασχοληθούμε σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι σαν ένα πρώτο σχόλιο δεν μου φαίνεται και από τα καλύτερα κουπόνια! Οι αποδόσεις στον ΟΠΑΠ αρχίζουν και μειώνονται επικίνδυνα και όπως συνήθως τέτοιο καιρό και μέχρι τον Μάιο, όποιος ενδιαφέρεται θα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα!

Ξεκινάμε από τους Άγγλουςπου δεν θα μας απασχολήσουν και πολύ. Σχεδόν καθόλου… Σε πολύ χαμηλές αποδόσεις και η Γιουνάιτεντ αλλά και η Άρσεναλ! Νομίζω περνάνε και οι δύο αλλά δύσκολα και οριακά!

Στην Γερμανία νομίζω αξίζει την προσοχή μας η Σάλκε… σοβαρή, ομάδα με στόχους, σε καλή κατάσταση και παίζει απέναντι στην  καλή Άιντραχτ αλλά νομίζω ξέμεινε από στόχους! Από τα υπόλοιπα, να πω προσοχή στην Μπάγερν, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει μια γκέλα εκεί που δεν το περιμένεις, έχει εκτός του Ντεμικέλις! Και η Κολωνία αν εξαιρέσουμε τα 5 που δέχτηκε από την Στουτγάρδη, στα άλλα παιχνίδια τα πήγε καλά και πήρε αποτελέσματα! Νομίζω κανένα σοβαρό ενδιαφέρον στις άλλες αναμετρήσεις!

Στην Ιταλίατώρα… στο Campionato το Σάββατο έχουμε 2 μεγάλα ματς, το Φιορεντίνα – Γιουβέντους και τοΡόμα –Μίλαν! Υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσα στους δύο στο πρώτο ζευγάρι και δεν είναι προσεγγίσιμο στοιχηματικά, ενώ στο δεύτερο ενώ νομίζω ότι αν η Μίλαν είχε τον Πάτο θα ήμουν ζεστός για διπλό! Ο Ναπολιτάνο πάντως συνεχίζει να το έχει στις επιλογές του!

Ενώ για την Serie B επιλογές είναι το υψηλό διπλό της Πάντοβα, ο άσος της Τσιταντέλα και σαν τρίτο, η ισοπαλία στο Κροτόνε – Αλμπινολέφε!

Στην Γαλλίαέχουμε 7 παιχνίδια για το Σάββατο! Θα κρατήσω τον άσο της Νίς! Όποτε έχουμε στις επιλογές μας τους Νικαιώτες συνήθως μας δικαιώνουν. Δεν είναι σε κακή κατάσταση, παρά την δεινή βαθμολογική τους θέση! Αυτό την κάνει να καίγεται για βαθμούς απέναντι στην Νανσί! Έχει επιστροφές η Νις, έχει και καλή παράδοση και έναν Ρεμί να σκοράρει συνεχώς και με ψυχολογία αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Γαλλίας! Η Νανσί δεν με πείθει… εκτός ο Εφουλού και ο Χατζί, δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές στο σκοράρισμα και όχι μόνο! Η παράδοση είναι επίσης άλλο ένα ΄΄όπλο΄΄ στην φαρέτρα της Νίς αφού στα τελευταία 6 εντός έχει 5 νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά !Γι όσους ασχολούνται και με σκορ… πιθανό 1-0.

Σκέφτομαι να κοντράρω την Ρέν, να ασχοληθώ με Μονακό δηλαδή! Μέτρια τελευταία η Ρέν, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο! Μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπορντό, μετράει 3 συνεχόμενες ήττες και με μέτριες εμφανίσεις! Με τους Μονεγάσκους θα έχει εκτός και τον Ασαμόα ( 9 γκολ ) αλλά και τον βασικό αμυντικό Μανγκάν συν τοις άλλοις! Εκτός ξανά ο Πάρκ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και έτσι όπως βρίσκουν την ομάδα της Βρετάννης είναι ικανοί για όλα! Θεωρώ προκλητικές τις τιμές κοντά στο 4.5 στο διπλό για μια ομάδα που περνάει 5 βαθμούς την Ρέν και μοιάζει να είναι σε καλύτερη μοίρα. Αξίζει το ρίσκο στο Χ2 σε μια δύσκολη πάντως έδρα του πρωταθλήματος… Τα υπόλοιπα γαλλικά αύριο ραδιοφωνικά λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι!

Όσο για τους Ισπανούς….  Πάμε στην Ά κατηγορία, την Πριμέρα Ντιβισιόν!

Στο απογευματινό παιχνίδι  Λα Κορούνια – Τενερίφη….  Από ήττα προέρχονται και οι δύο με εξίσου κακές εμφανίσεις! Δυο σημαντικές απουσίες στην άμυνα για τους νησιώτες, απουσίες, οι περισσότερες μακροχρόνιες, στα χαφ για τους γηπεδούχους! Δεν υπάρχει κανένας λόγο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι, δυσκολότερο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις είναι το παιχνίδι για τους Γαλιθιάνους!

Την προηγούμενη εβδομάδα λέγαμε ότι και η Μπάρτσα και η Ρεάλ θα περνούσαν εύκολα ή δύσκολα! Τότε οι αποδόσεις αποτύπωναν την αλήθεια, οι αντίπαλοι ήταν αδύναμοι, τώρα είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο! Σε καλή φάση και χωρίς απουσίες η Αλμερία, ενώ μην σας ξεγελάει το 0-0 της Σεβίλληςμε την Μπιλμπάο, ήταν πολύ καλή, έμεινε με 10 από νωρίς αλλά και πάλι άξιζε την νίκη, επιστρέφει ο Σκιλασί, ο Νεγρέδο και ο πολύτιμος Ζοκορά! Λογικά θα έχουμε πάρα πολλά γκολ στο Μπερναμπέου ενώ  καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη το Αλμερία – Μπαρτσελόνα!

Στην B΄ Ισπανίας, μάχες για την παραμονή έχουμε στο Καστεγιόν – Ρεάλ Ουνιόν και στο Χιρόνα – Ουέσκα… δεν προσεγγίζονται και τα δύο! Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος έχουμε στο Βιγιαρεάλ B΄ – Καρταγένα, εδώ λογικά θα έχουμε γκολ και από τους δύο! Το παιχνίδι στο νησί ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Κόρδοβα είναι κοντά έχω την αίσθηση στην ισοπαλία και στο 1-1!Ενώ στο παιχνίδι στο Μπαλαίδος ανάμεσα σε Θέλτα και Ουέλβα, ότι αποτέλεσμα και να δω δεν θα μου κάνει εντύπωση, σφιχτό παιχνίδι πάντως και πιθανό Under!

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις       [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook