Πολλά γκολ στην Ισπανία!

Αρκετά ωραία παιχνίδια περιελάμβανε η χθεσινή μέρα, νομίζω κάτι ανάλογο και σήμερα θα έχουμε…

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε.. άλλο ένα πλούσιο στοιχηματικό Σάββατο ανήκει πλέον στο παρελθόν.Νομίζω ότι χθες ήταν μια πάρα πολύ καλή μέρα..και με τρομερές επιλογές από Ναπολιτάνο με Πάντοβακαι Τσιταντέλα σε μεγάλες αποδόσεις! Από Γερμανία η Σάλκε μας δικαίωσε και γενικά νομίζω πήγε καλά η μέρα..η μόνη που μας ΄΄πόνεσε΄΄ ήταν η Νίς η οποία δέχτηκε γκολ στο 92΄ και έχασε κιόλας! Πάμε να δούμε τα σημερινά…

Στην Γερμανίαλογικό φαντάζει  το over στο Χόφενχαιμ – Μάιντζ ενώ νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο μπορεί να μας απασχολήσει! Χωρίς προβλήματα και οι δύο!

Στην Ιταλίατώρα… οι επιλογές του Ναπολιτάνο είναι ο άσος της Μπάρι απέναντι στην ΄΄βολεμένη΄΄ Κιέβο. Επιλογή επίσης και το διπλό της Πάρμα σε ένα ματς τελικό για την Σιένα του Μαλεζάνι… Ενώ σαν τρίτο σημείο θα κρατήσουμε το πιθανό over στοΊντερ- Τζένοα!

Στην Γαλλίαέχουμε 3 ματς με το μεγάλο παιχνίδι που δεσπόζει να είναι το Μπορντό – Μονπελιέ! Δεν είναι εκτός πραγματικότητας ο άσος της Γκρενόμπλ αλλά να ασχοληθείς με ομάδα που είναι ουσιαστικά ΄΄πεσμένη΄΄, δεν είναι και ότι καλύτερο! Δεν θα κρατήσω το  over στην Μασσαλία, γιατί μπορεί να χαλαρώσουν εκεί, ή να προφυλαχθούν αν θέλετε, ενόψει Μπενφίκα για το Europa League μεσοβδόμαδα! Επιστρέφει και ο ένας εκ των δύο επιθετικών της Λοριάν, ο Γκαμειρό… τα τελευταία 3 χρόνια η Λοριάν δεν έχει χάσει στο Βελοντρόμ! Ίσως νικήσει η Μαρσέιγ δύσκολα 1-0… ίσως!

Όσον αφορά το ντέρμπι της Μπορντό με την Μονπελιέ… ότι και να δω δεν θα μου κάνει εντύπωση! Οι Γιρονδίνοι δεν με πείθουν τελευταία ενώ οι φιλοξενούμενοι με έχουν διαψεύσει αρκετές φορές τελευταία που τους έβλεπα να δυσκολεύονται!

Πάμε και στους Ισπανούς…6 ματς έχουμε στην Πριμέρα!

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ…Δεν είναι καλή ομάδα η Εσπανιόλ αλλά εντός έδρας μεταμορφώνεται, από την άλλη η Βίγια όταν νικάει, το κάνει με το … ζόρι, ανεβαίνει πάντως! Προβληματά οι γηπεδούχοι, πλήρεις οι Βαλενθιάνοι! Τα τελευταία 4 ματς ανεξαρτήτου έδρας έχουν λήξει Under..Κοντά στο 0-0 το παιχνίδι…

Μάλαγα – Χερέθ…Ευκαιρία για τρίποντο για  την καλύτερη Μάλαγα απέναντι στους φιλοξενούμενους! Μεγάλη απουσία του πρώτου σκόρερ, Μπερμέχο για την Χερέθ, μεσοαμυντικά προβλήματα για τους γηπεδούχους..Οριακή νίκη χωρίς παικτική αξία λόγω απόδοσης! Ρίσκο με 1-0 και 2-0 για σκορ!

Οσασούνα – Χετάφε… Δύο βαθμούς απέχουν οι δυο τους, από ήττες προέρχονται και οι δύο, δύο σημαντικές απουσίες για τους Μαδριλένους, οι Βάσκοι είναι πλήρεις! Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο με βάση την συμπεριφορά τους τελευταία…Πιθανό σκορ 2-1..

Σαραγόσα – Ατλέτικο…Μας δικαιώνει συνεχώς η Σαραγόσα με τις εμφανίσεις της! Έχουν βρει ρυθμό οι Αραγόνες αλλά και οι Μαδριλένοι έρχονται με ψυχολογία μετά το 4-1 επι της Βαλένθια. Εκτός ο μπακ Λόπεθ για τους φιλοξενούμενους, πλήρης η Σαραγόσα! Πιθανό γκολ – γκολ και over!

Μαγιόρκα – Χιχόν…  Δεν ΄΄τρώμε΄΄ από την νίκη επί της κακή Βαγιαδολίδ, η Μαγιόρκα δεν είναι στα καλά της, έχει όμως την σημαντική επιστροφή του αμυντικού Ραμίς! Απών για την Χιχόν ο πολύτιμος χαφ Κάστρο ( 9 γκολ ), οι Αστουριάνοι είναι μια χαρά και σκοράρουν εύκολα! Το 1.7  είναι για γέλια στον άσο… αν έπαιζε ο Κάστρο θα πήγαινα ξεκάθαρα με το διπλό! Τώρα… ρεαλιστικά δεν βλέπω να χάνουν οι Νησιώτες, προβάδισμα στο γκολ – γκολ και για αντίδραση στις αποδόσεις προσωπικά ασχολήθηκα με τιμές γύρω στο 5…Καλή τύχη!

Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ…η Βαγιαδολίδ είναι κακή , αυτό το ξέρουμε, σήμερα έχει και απουσίες! Η Μπιλμπάο από την άλλη, σαν να μου φαίνεται ότι είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία αλλά εντός είναι δυνατή! Μακάρι να νικήσουν οι Βάσκοι αλλά δεν το ακουμπάω το παιχνίδι, μικρή απόδοση και αυτό το άναρχο ποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων το φοβάμαι λίγο…

Στην  Segunda Division,σε μια αγωνιστική γεμάτη αμφίρροπα παιχνίδια… Λογικά κερδίζει  η Μπέτιςαλλά σε αποδόσεις άνω το 1.8, ενώ νομίζω ότι και μετά την χθεσινή ισοπαλία της Θέλτα το παιχνίδι της Μούρθια με το Λεβάντε έχει αρκετή ισοπαλία!Αυτά…

Επικοινωνία – παρατηρήσεις       [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook