Επι-στροφή στα πρωταθλήματα!

Ελπίζουμε να έχουμε και την τύχη σήμερα ώστε οι επιλογές να μας πάνε ταμείο.

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε… την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους της στήλης bet εδώ στο www.athleticradio.gr! Σας ευχαριστώ όλους για τις αναγνώσεις και να ξέρετε ότι για αυτό που βγαίνει εργαζόμαστε πολλές ώρες ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα και να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας! Να είστε καλά… Μετά από όλα αυτά πάμε να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στο σημερινό πρόγραμμα και στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Τελευταία νέα και ανάλυση των παιχνιδιών λίγο μετά τη 13.00 από τον Athletic Radio 104,2!

Ξεκινάμε από την Γερμανία….Νομίζω ότι η Μπάγερν έχει κατάλληλη αντίπαλο για να νικήσει, η Άιντραχτ είναι από τις πιο αδιάφορες και ντεφορμέ επίσης! Καλύτερα να μην ασχοληθούμε με Βέρντερ, έπαιξε ένα 90 λεπτό με υψηλό ρυθμό απέναντι στην Βαλένθια την Πέμπτη, και η Μπόχουμ είναι επικίνδυνη !Αρκετός κόσμος θα πέσει πάνω στην Νυρεμβέργη αλλά δεν θα .. πάρω, δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα για να κάνει το 3/3!Λογικό και αρκετά υψηλό το Over στοΝτόρτμουντ – Λεβερκούζεν!

Πάμε και στην Πρέμιερ Αγγλίας…. Θα κρατήσω με ρίσκο το υψηλό over στο Σάντερλαντ – Μπέρμιγχαμ,  ομάδες που παίζουν πλέον χωρίς άγχος και με καλούς επιθετικούς! Προσοχή στο Πόρτσμουθ – Χαλ, μπορεί να αφαιρέθηκαν 9 βαθμοί από τους γηπεδούχους αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι καθόλου καλοί εκτός έδρας! Νομίζω πιο κοντά η ισοπαλία… .Ενώ έχω την αίσθηση ότι θα δυσκολευτεί αρκετά η Τότεναμ σε μια καλή έδρα, το ΄Μπριτάνια΄ απέναντι στην Στόουκ, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνει το 4/4!

Στην Ιταλίαοι επιλογές του Ναπολιτάνο για το Σάββατο είναι οι εξής: από Serie A καλύτερα να περιμένουμε μια μέρα, να ασχοληθούμε με Σιένα, για παράδειγμα.. το Σάββατο δεν υπάρχει κάτι από τους μεγάλους!

Για την Serie B κρατάμε το διπλό της Μπρέσιαστην έδρα της Γκαλίπολι….  και  δεύτερη επιλογή ρίσκου η ισοπαλία στο Άσκολι – Αλμπινολέφε!

Στους Γάλλουςθα κρατήσω 3 σημεία για σήμερα… έτσι όπως έχω δει την Νις στα τελευταία παιχνίδια νομίζω ότι δεν νικάει την Παρί! Οι Νικαιώτες πήραν την προηγούμενη εβδομάδα το τρίποντο που τόσο πολύ ήθελαν και λογικά … σώθηκαν! Η Παρί έκανε καλή εμφάνιση και 4αρα απέναντι στην Σοσό και στο κεκλισμένων των θυρών ΄Ντι Ρε΄ έχουν την δυνατότητα να βγάλουν και διπλό…Χ2 για τους Παριζιάνους!

Θα κρατήσω τον άσο της Λάνς! Παίζει προημιτελικό την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά νομίζω ότι την δεδομένη περίοδο δεν χρειάζεται και πολύ κίνητρο για να κερδίσεις την Σοσό! Ουσιαστικά έχουν σωθεί και οι δύο ομάδες απλώς η Λάνς έχει κρατήσει τα … προσχήματα γιατί η φίλη μου η Σοσό μάλλον τα έχει παρατήσει! Μόλις 2 γκολ στα τελευταία 5 στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν αδιάφοροι στο παιχνίδι τους! Οι γηπεδούχοι  από την άλλη ,είναι σχεδόν πλήρης και τουλάχιστον στην έδρα τους σοβαροί. Οι τελευταίες 4 αναμετρήσεις των δύο στο ΄Μπολάρ΄ είχαμε 4 άσσους και όλοι over και γενικότερα η Σοσό σε 10 επισκέψεις έχει μόλις μια νίκη και 2 ισοπαλίες! Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο με πιθανά σκορ 1-0 και 2-1!

Η αδιαφορία της Τουλούζ με κάνει να επιλέξω και τον άσο της Ρέν! Με την Μαρσέιγ, η Τουλούζ μας ΄χάλασε΄ το διπλό σε ένα παιχνίδι που λες ότι θα τελειώσει εύκολα και ωραία 0-1!Ξανά εκτός ο τραυματίας Ζίνιακ… τελευταίο διπλό των φιλοξενούμενων το 1984 με το εμφατικό 1-5 από τότε μετράει 8 ήττες και 5 ισοπαλίες. Επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που βρήκα στον … δρόμο της ειδησιογραφίας είναι ότι στα 29 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο τους στο ΄Ντε Λοριαν΄ η Ρέν έχει σκοράρει στα 26 ματς! Η ομάδα της Βρεττάνης σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους έχει στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη, προέρχεται από καλή εμφάνιση και στην έδρα της είναι δυνατή! Έχω την αίσθηση ότι η Ρεν είναι πιο κοντά στην νίκη με σκορ 2-1!

Πάμε να ολοκληρώσουμε και με τα παιχνίδια της Ισπανίας!

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με την Segunda για να δούμε εδώ αν έχουμε κάτι στα 5 ματς του Σαββάτου!

Στο Βιγιαρεάλ Β΄ – Ρεάλ Ουνιόν…. Δύο καλές απουσίες για τους γηπεδούχος, ο μέσος Γκουγιό και ο πολύ καλός αμυντικός Μουσάτσιο! Οι φιλοξενούμενοι τα παλεύουν τα παιχνίδια, ήττες μόνο από Μπέτις και Καρταγένα, μία σημαντική απουσία αλλά το κίνητρο είναι μεγαλύτερο από τους φιλοξενούμενους! Προβάδισμα στο Χ2

Νέος προπονητή έχουμε στην Αλμπαθέτε(πρώην Έλτσε) που με τέτοιο υλικό είναι απίθανο η βαθμολογική θέση που βρίσκεται! Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια, η Άλμπα είναι ικανή για διπλό αλλά οι δύο σημαντικές απουσίες στην μεσαία γραμμή με κάνουν να μένω πίσω… θα την συναντήσουμε στο μέλλον όμως!

Με Παπαδόπουλο στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η Θέλτα απέναντι στην Καρταγένα! Έχω πει αρκετές φορές την γνώμη μου ότι η Καρταγένα δεν θα ανέβει, είναι όμως σε καλή κατάσταση, το θέλει πολύ η Θέλτα! Δεν βγάζω άκρη…

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έχουν μέσα τους ισοπαλία με το Λας Πάλμας – Ουέλβα να έχει  και διπλό λίγο παραπάνω! Σε καλή κατάσταση και οι δύο, έχουν φέρει αρκετές φορές το σκορ 1-1 στο πρωτάθλημα, η Ουέλβα μαθηματικά ελπίζει για άνοδο αλλά δύσκολοι καιροί για θαύματα. Προβάδισμα στην ισοπαλία, δεν αποκλείω το διπλό γιατί οι νησιώτες είναι τυχεροί στα τελευταία 2 παιχνίδια τους…

Πάμε και στην Primera Που παραδόξως σήμερα έχουμε 5 παιχνίδια!

Λα Κορούνια – Βαγιαδολίδ… Σκληρή ομάδα οι γηπεδούχοι, εκτός ο καλός μπακ Λαουρέ και ο χαφ Τομάς, δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Σεβίλλη, ενώ δεν έχει ξεχάσει την 4αρα που ΄έφαγε΄ στον πρώτο γύρο! Έχω πει εδώ και καιρό ότι η Βαγιαδολίδ είναι η χειρότερη ομάδα αλλά με την Ρεάλ παρά το 1-4 το πάλεψε και διαμαρτύρεται για την διαιτησία δικαίως! Έχουν προβληματάκια οι φιλοξενούμενοι… δεν είναι για 1.45 το παιχνίδι, δεν αποκλείω την έκπληξη!

Μπιλμπάο – Χετάφε…. Παρά το χαμένο πέναλτι νομίζω ότι το 0-0 με την Χιχόν την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο για την Μπιλμπάο. Η Χετάφε από την πλευρά της νίκησε με 3-0 την Μαγιόρκα αλλά έχασε τον πρώτο της σκόρερ Σολδάδο ενώ τραυματίστηκε και ο βασικός αμυντικό Κάτα Ντίας!Οι βασικοί Κοικίλι και Ντε Μάρκος είναι εκτός για τους Βάσκους αλλά η ενδεκάδα τους είναι μια χαρά. Προβάδισμα στον άσο!

Ρεάλ – Χιχόν…μεγάλο στραπάτσο για την Ρεάλ ο αποκλεισμός και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει! Εκτός αποστολής Κακά και Μπενζεμά.. από την άλλη στο Μπερναμπέου θα βρίσκονται 5.000 Αστουριάνοι για την μεγάλη έκπληξη, επιστρέφει ο βασικός αμυντικό Γκρέγκορι, χωρίς σημαντικά προβλήματα! Παιχνίδι με ρυθμό, πιθανό over 3.5!

Εσπανιόλ – Σεβίλλη… Ήθελα καλύτερη αντίπαλο για να κοντράρω την Σεβίλλη! Αποκλεισμός σοκ για τους Ανδαλουσιάνους από το CHL, το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Λουίς Φαμπιάνο! Από την άλλη που να βάλεις χρήματα σε αυτήν τη Εσπανιόλ ,δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά έχει επιστροφές και στην έδρα της παρουσιάζεται βελτιωμένη! Προβάδισμα στο 2-3 γκολ…

Ολοκληρώνουμε και με τον τελικό στην Ανδαλουσία… Χερέθ εναντίον Τενερίφη! Αν χάσει η Χερέθ θα πει λογικά … αντίο ζωή! Από την άλλη, η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα είναι η Τενερίφη, η οποία προέρχεται από το επιβλητικό 4-1 επι της Εσπανιόλ! Παιχνίδι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα αλλά νομίζω ότι σε χαμηλό bet ίσως αξίζει το διπλό σε καμία αντεπίθεση για τους νησιώτες ενώ η Χερέθ θα έχει άγχος γιατί αν δεν νικήσει .. χάνεται!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΣΚΟΛΙ -ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ    Χ

ΓΚΑΛΙΠΟΛΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ   2

ΣΤΟΟΥΚ – ΤΟΤΕΝΑΜ     Χ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΧΕΤΑΦΕ    1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    OVER

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΟΥΕΛΒΑ   Χ (2)

ΝΙΣ – ΠΑΡΙ   2 ( Χ)

ΡΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ    1

ΛΑΝΣ – ΣΟΣΟ    1

Καλή τύχη…

Παρατηρήσεις – επικοινωνία         [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook