Ένα …μουστάκι θα μας σώσει!

Σάββατο με ξεκάθαρα φαβορί και αγώνες που κρίνουν πολλά.. Καλή τύχη στα δελτία σας!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε… εδώ είμαστε και εμείς! Τα χαιρετίσματα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης… ελπίζω να είστε όλοι καλά! Πάμε σιγά – σιγά να δούμε τι έχουμε σήμερα Σάββατο στα πρωταθλήματα όλης της Ευρώπης!

Ξεκινώντας από την Γερμανίαλοιπόν…. Σημαντική η απουσία του πρώτου σκόρερ της Μπουντεσλίγκα, Κίσλινγκ από τηνΛεβερκούζεν στο μεγάλο ματς με την Σάλκε, σοβαροί οι φιλοξενούμενοι δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι εκτός, ικανοί ακόμα και για διπλό!Παίζει τελικά ο Κουράνι!

Στην Μάιντζ δεν παίζει ο επιθετικός της Μπάντσε, πλήρης η Βόλφσμπουργκη οποία έχασε από την … πεσμένη Χέρτα την προηγούμενη αγωνιστική! Πλήρεις οι λύκοι, νομίζω δεν χάνουν! Γκόμεζ και Ντεμικέλις εκτός για Μπάγερν που παίζει με την πλήρη Στουτγκάδη, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα! Η λογική λέει Ντόρτμουντ αλλά με αυτήν την Χέρτα δεν βγάζεις άκρη, θα έχουμε γκολ πάντως!

Ο παίκτης που μεταμόρφωσε το Αννόβερο, ο Κονέ είναι εκτός όπως και ο καλός μέσος Έλσον! Πλήρης ηΚολωνία, παιχνίδι  6 βαθμών με τους γηπεδούχους να καίγονται περισσότερο! Για το Βέρντερ – Νυρεμβέργη,να πούμε ότι λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ, ίσως και πάνω από 4 συνολικά, ο Νάλντο εκτός για τους γηπεδούχους, ο επιθετικός Άιγκλερ εκτός για τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους!

Στην Αγγλία, η λογική λέει ότι περνάνε και τα 4 φαβορί, μόνο την Άρσεναλ φοβάμαι λίγο, παίζει απέναντι στην Μπέρμιγχαμ! Όπως και να έχει δεν υπάρχει καμία στοιχηματική αξία σε αυτά! Νομίζω ότι το Γούλβς – Έβερτον, θα έχει ρυθμό και γκολ απέναντι είναι δύο ομάδες που τελευταία σκοράρουν με ευκολία! Για οτιδήποτε άλλο βγει από το μεγάλο νησί, αύριο ραδιοφωνικά!

Στην Ιταλία,δεν υπάρχει κάτι στην Serie A, θυμίζω ότι έχουμε μεγάλο ματς Ρόμα – Ίντερ! Η Ίντερ παίζει και CHL μεσοβδόμαδα αλλιώς θα ήταν επιλογή! Χωρίς προβλήματα και οι δύο…

Στην Serie B υπάρχουν δύο επιλογές… και συγκεκριμένα δύο άσσοι! Προβάδισμα στον άσο της Άσκολι και στον άσο της Φροζινόνε!

Στην Γαλλίαυπάρχει μόνο το παιχνίδι της Λυών απέναντι στην Γκρενόμπλ για το πρωτάθλημα αλλά το βράδυ υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μαρσέιγ και την Μπορντό! Για το πρώτο παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι ενώ για το δεύτερο να πούμε ότι θα διεξαχθεί στο Παρίσι, από μια σημαντική απουσία η κάθε μια, εκτός ο μέσος Σειρού για τους Μασσαλούς , εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πλανούς! Νομίζω ότι θα σκοράρουν και οι δύο, πιθανό γκολ-γκολ!

Πάμε να περάσουμε και στους Ισπανούς!

Μάλαγα – Τενερίφη… επιστρέφει ο Ντούντα και ο Μπενασούρ για τους γηπεδούχους , έχουν όμως 3 εκτός! Η Τενερίφη για μια ακόμη φορά προδόθηκε από την άμυνα της και λύγισε στο τέλος στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ! Πλήρης οι φιλοξενούμενοι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι, προβάδισμα στο Over!

Σαραγόσα – Βαλένθια…. Μεγάλο ματς στο ΄Ρομαρέδα΄, ο τεχνικός των γηπεδούχων χαρακτήρισε το ματς σαν ΄Τελικό΄! Καλή στο πρώτο ημίχρονο, κακή στο δεύτερο η Σαραγόσα στην έδρα της Αλμερία που τη πιστεύαμε, τελικά έχασε με 1-0!Ευτυχώς που έχει φοβερή επίθεση η Βαλένθια γιατί αλλιώς με αυτήν την άμυνα δεν έβγαινε ούτε Europa!Πολλές και σημαντικές απουσίες για τις ΄νυχγτερίδες΄… εκτός ο σκόρερ Βίγια, οι βασικοί αμυντικοί Ναβάρο-Ματιέ και Μαρτσένα εκτός και ο μέσος Αλμπέλδα και ο μπακ Μιγκέλ! Εκτός από αυτούς ο Σίλβα αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο λόγω προβλήματος, η άμυνα που διαμορφώνεται θυμίζει.. παιδική χαρά! Η Σαραγόσα δεν έχει σημαντικά προβλήματα και έχω την αίσθηση ότι έχει τον πρώτο λόγο για νίκη! Λογικά σκοράρουν και οι δύο, πιθανό σκορ το 2-1!

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα… Σε χαμηλό ρυθμό κινήθηκε η Μπάρτσα και μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα στο Καμπ Νου. Σήμερα έχουν τις επιστροφές των Πικέ και Τσάβι, εκτός ο Μπούσκετς και ο Αμπιντάλ! Από την άλλη ο Μανθάνο της Μαγιόρκα είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξω το 4-4-2, εκτός ο μέσος Τούνι και ο μπακ Αγιόθε! Ανοιχτό παιχνίδι, πολλές φάσεις και πολύ πιθανό over στην Πάλμα!

Για την Segundaκαλύτερα να μην μπλέξουμε με Μπέτις, δυσκολεύτηκε με Καστεγιόν την Δευτέρα, ήταν ανώτερη αλλά δέχτηκε φάσεις και το 2-0 το έκανε στο 92΄!Ο τερματοφύλακας της Χιρόνα, ψηφίστηκε ο καλύτερος του μήνα (ο γνωστός Ζορκέρα) και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν δούμε κάποιο 0-0 στο ΄Λοπέρα΄!

Καμία αξία ο άσος του Λεβάντε, θεωρώ πιθανή την ισοπαλία στο Κόρδοβα – Σοσιεδάδ! Από τα υπόλοιπα δεν βγάζω άκρη εκτός από το Αλμπαθέτε – Λας Πάλμας… Εδώ θα σταθούμε λίγο..ο Βιντάλ ( φωτό ) έπιασε δουλεία, και την προηγούμενη αγωνιστική κόντεψε να βγάλει διπλό στην έδρα της καλής Έλτσε, έχασε στο τέλος, στις λεπτομέρειες! Το αρνητικό είναι ότι έχασε τον τερματοφύλακα της αλλά και ενίοτε βασικό επιθ. Μπελενκόσο! Ματς ζωής και θανάτου με την .. άνετη Λας Πάλμας με 4-4-2 και Στουάνι- Σάλβα μπροστά, ικανότατο επιθετικό δίδυμο, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του αρχηγού-μέσου Αλμπέρτο!Οι νησιώτες έχουν εκτός του βασικό τερματοφύλακα, εκτός ο βασικός χαφ Λαρένα! Προβάδισμα στον άσο κινήτρου και προπονητή (με τέτοιο μουστάκι δεν χάνουμε)

 

Επικοινωνία – παρατηρήσεις      [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook