Και τώρα οι δυο τους…

Το ενδιαφέρον στα μεγάλα πρωταθλήματα κορυφώνεται και ακόμα δεν έχει βγει…πρωταθλητής!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε… εδώ είμαστε και εμείς μετά την … απουσία μιας εβδομάδας λόγω .. Πάσχα! Γεμίσαμε μπαταρίες για να φορτσάρουμε στις τελευταίες αγωνιστικές όπου στα περισσότερα πρωταθλήματα θα κριθούν τα πάντα!

Ξεκινώντας από την Γερμανία… νομίζω ότι αυτή η αγωνιστική θα κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα αλλά και την ουρά! Η Σάλκε είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα της Μπάγερν στο Λεβερκούζεν! Νομίζω ότι από το Αννόβερο θα περάσει η Σάλκε, εποχιακή η απόδοση!

Πολλά γκολ θα έχουμε στο Βέρντερ – Φράιμπουργκ, πιθανό και over 3,5 έχω την αίσθηση. Από τα υπόλοιπα, δεν με συγκινεί κάτι.. σκεφτόμουν Ντόρτμουντ αλλά κάτι μου λέει να μην ασχοληθώ μαζί της!

Στην Αγγλίασήμερα έχουμε μόνο το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Σάντερλαντ! Ο άσος θα πάρει αρκετό τζίρο λόγω του ενδιαφέρον των γηπεδούχων αλλά δεν θα … πάρω! Η Σάντερλαντ πάντως είναι σε καλή κατάσταση, λογικό το over!

Στην Ιταλία,  στην Serie A΄ έχουμε την επιλογή της Ίντερ, η οποία είναι πλήρης και ταξίδεψε στην Φλορεντία με τρομερή ψυχολογία, προβάδισμα στο διπλό! Λογικός και ο μικρός άσος της Νάπολι σε πολύ χαμηλή απόδοση….

Στην Serie B΄θα κρατήσουμε μια δυάδα η οποία σύμφωνα με τον Ναπολιτάνο έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης! Προβάδισμα στον άσο της Ρετζίνα και στην ισοπαλία στο Τσιταντέλα – Άσκολι! Σαν τρίτο σημείο κρατάμε τον άσο της Μάντοβα

Στην Γαλλίαθα κρατήσουμε την ισοπαλία στο ντερμπάκι της Βρεττάνης! Λοριάν εναντίον Ρέν σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ΄άνετες΄ βαθμολογικά ομάδες! Παίζουν και οι δύο επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο, ενώ είναι αμφότερες σε καλή κατάσταση! Επίσης δεν αντιμετωπίζουν κανένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού καμιά τους! Νομίζω ότι θα σκοράρουν και οι δύο και αν το παιχνίδι μέχρι το 70΄ για π.χ είναι στο 1-1 νομίζω ότι θα τελειώσει και έτσι! Πιθανή ισοπαλία σε πολύ καλή απόδοση για τα δεδομένα της αναμέτρησης, και πιθανό γκολ – γκολ!

Από τα άλλα παιχνίδια, νομίζω ότι τα over στο Παρί – Μπορντό και στο Λε Μαν – Μονπελιέ σε τιμές κοντά στο 2.00 αξίζει , είναι αποδεκτές, η ειδησεογραφία τα ευνοεί! Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε αύριο ραδιοφωνικά…

Πάμε να ολοκληρώσουμε ως συνήθως, με της πρωταθλήματα της Ισπανίας! Στην Πριμέρα..

Μάλαγα – Σεβίλλη… Επιστρεφουν οι Νάβας και Σκιλασί για τους φιλοξενούμενους, ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, Ντούντα είναι εκτός, όπως και ο αμυντικός Ουέλιγκτον! Σε άνοδο με τον νέο προπονητή η Σεβίλλη που φαίνεται ότι της πάνε περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν πατάει καλά η Μάλαγα, προβάδισμα στο διπλό!

Βιγιαρεάλ – Χιχόν…. Πολύ καλή τελευταία η Βίγια, το έχουμε πει εδώ και καιρό, παίζει πλέον κάθετα και γρήγορα ένα καθαρό 4-3-3! Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι παίζουν ελεύθερα τελευταία, καλή ήταν με την Χερέθ, αλλά απρόσεκτη και έτσι ήρθε το 2-2! Δύο καλές ομάδες, που κάνουν πολλές φάσεις, γκολ και θέαμα προβλέπω στο ΄Μαδριγάλ΄. Επιλογή με αυτοπεποίθηση το over….

Τενερίφη – Βαγιαδολίδ… Έχω γίνει γραφικός, αλλά θα το ξαναπώ… η Βαγιαδολίδ δεν έιναι ομάδα, έχει νέο προπονητή σήμερα, τον Κλεμέντε,  οι βασικοί Σίσι-Σέσμα-Μεντουγιανίν και Πριέτο είναι εκτός, επιστρέφει ο τερματοφύλακας Βιγιάρ! Πολλά προβλήματα λοιπόν οι φιλοξενούμενοι, σημαντική επιστροφή του Αλφάρο για τους νησιώτες που είναι πλήρης και καλύτερη ομάδα αλλά τους προδίδει συνεχώς η άμυνα τους! Ο επιθετικός των γηπεδούχων, Νίνιο χαρακτήρισε το παιχνίδι σαν ΄τελικό΄.. Δεν έχει άδικο αν κοιτάξουμε το πρόγραμμα και την βαθμολογία…Προβάδισμα στον άσο και στο Over!

Χερέθ – Χετάφε….. Οριακό ματς για τους γηπεδούχους που δείχνουν ότι το παλεύουν! Με 4-4-2 οι Ανδαλουσιάνοι και επιθετικά, χωρίς τους πολύτιμους Ντίαζ-Σολδάδο και Παρέχο οι Μαδριλένοι, ένας καλός σε κάθε γραμμή! Θα ποντάρω στην ΄μπέσα΄ που βγάζουν οι Ανδαλουσιάνοι στην μάχη της επιβίωσης απέναντι στην ντεφορμέ Χετάφε που κάνει μέτριες εμφανίσεις τελευταία και με σημαντικές πουσίες! Άσος υψηλού ρίσκου!

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα…. Αυτό είναι ματς! Το μεγαλύτερο παιχνίδι στον κόσμο, και γίνεται μεγαλύτερο όταν οι δυο τους ισοβαθμούν στην κορυφή! Εκτός ο Ιμπραίμοβιτς και ο Αμπιντάλ για τους φιλοξενούμενους! Μέσα ο Πικέ και ο Ντάνιελ Άλβες… Για την Ρεάλ επιστρέφει ο πολύτιμος Σέρχιο Ράμος  και ο Τσάβι Αλόνσο, εκτός ο Κακά και ο Πέπε! Θυμίζω πέρυσι η Μπάρτσα έκανε πλάκα… περνώντας με 2-6! Τι να σχολιάσεις εδώ… προσωπικά προτίμησα το διπλό σε τιμή άνω του 2.6, γιατί Μπάρτσα σε τέτοια τιμή δεν θα ξαναβρώ και επίσης ποντάρω την καλύτερη ομάδα… Η Ρεάλ δεν είναι κακή, κάθε άλλο και τις έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα! Παιχνίδι που νομίζω ότι είναι για τηλεθέαση και όχι για στοιχιματισμό !

Για την Σεκούνταδεν έχω καμία επιλογή με μεγάλη αυτοπεποίθηση… Προσοχή στην Αλμπαθέτε.. έχει και ισοπαλία το παιχνίδι! Θέλω να ασχοληθώ με Ουνιόνκαι λόγω κινήτου αλλά θέλει 300 φάσεις για να βάλει ένα γκολ στην έδρα της! Επιλογή για όσους παίζουν στις εταιρείες είναι το υψηλό Over στο ΄Λοπέρα΄ ανάμεσα σε Μπέτις και Κάντιθ!

Τα τελευταία νέα και οι αναλύσεις των παιχνιδιών λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι από την συχνότητα 104,2 και τον Athletic Radio!

Παρατηρήσεις – επικοινωνία        [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook