….έρχονται άλλες εποχές!

Γάλλοι και Ισπανοί μας τα είπαν καλα χθες… όχι όμως και οι Ιταλοί!Για να δούμε σήμερα…

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε…. Κυριακή σήμερα μια από τις τελευταίες που θα είμαστε μαζί από αυτό το site…Υπάρχουν παιχνίδια και σήμερα τα οποία θα μας απασχολήσουν και άλλα που θα αγνοήσουμε!

Από Γερμανία και Αγγλία δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο…..

Στην Ιταλίαθα κρατήσουμε το διπλό της Λάτσιο, δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ, για όσους παίζουν στο εξωτερικό! Επίσης λογικά περνάει το μικρό ασσάκι του Παλέρμο απέναντι στην Κιέβο!

Στην Γαλλίαθα κρατήσω ζεστά το διπλό της Οσέρ σε καλή απόδοση! Νομίζω ότι οι αποδόσεις βγήκαν βάσει του διπλού της Νανσί στο Μπορντό παρά με την τωρινή ειδησεογραφεία – ενδιαφέρον της αναμετρήσεις! Δεν λέω, καλή η Νανσί, με τρομερά αποτελέσματα τελευταία, αλλά νομίζω ότι έπιασε ταβάνι! Αδιάφορη κάπου στην μέση της βαθμολογίας και με προβλήματα τραυματισμών και αρκετούς αμφίβολους, είναι πάντως ομάδα που παίζει ελεύθερα! Από την άλλη έχουμε μια σοβαρή ομάδα, την προτιμήσαμε ( αν θυμάστε ) στην ισοπαλία στο παιχνίδι με την Μονακό, και δικαιωθήκαμε! Έχει στόχο και αυτός κατ΄ εμέ είναι το πρωτάθλημα, ο Φερναντέζ λέει πάντως ότι στόχος είναι η Ευρώπη, λογικά για να αποφορτίσει το κλίμα! Έχουν δύο σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι αλλά βασίζονται στην ομάδα, λογικά δεν θα τους επηρεάσουν και πολύ… Πέρυσι έφυγε νικήτρια με 0-2 από εκεί, ας ελπίσουμε να το επαναλάβει και φέτος, έχει πάντως όλες τις προϋποθέσεις, και σε δελεαστική απόδοση!

Στο  Λυών – Λιλ νομίζω ότι θα έχουμε γκολ, και είναι η μοναδική επιλογή που μπορούμε να κρατήσουμε σε απόδοση που αξίζει! Πλήρεις οι φιλοξενούμενοι, επιστρέφει ο Λισάντρο για την Λυών που θα αποθεωθεί από το κοινό της, στο πρώτο εντός έδρας μετά την πρόκριση στους ΄4΄ του CHL! Ενώ νομίζω ότι με την φόρα που έχει πάρει η Μαρσέιγ από αυτήν την Νις δεν θα αντιμετωπίσει, έχει και 6 νίκες στα τελευταία 7 με τους Νικαιώτες, και το καλύτερο είναι ότι επιστρέφει ο πρώτος της σκόρερ, Νιάνγκ!

Στην Ισπανίατώρα…5 παιχνίδια για την Πριμέρα!

Μπιλμπάο – Αλμερία… Που το είδαν το 1.65 στον άσο ήθελα και να ήξερα! Η Αλμερία είναι σε καλή κατάσταση, έπρεπε να κερδίσει την Μαγιόρκα με 3-0 και στο 90΄ έγινε το σκορ 1-1!Επιστρέφει και βασικός μέσος Ορτίθ για τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν νεότερα προβλήματα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν υψηλό  κίνητρο αλλά και την προηγούμενη Κυριακή δεν είχαν και έπαιξαν πολύ καλά! Η Μπιλμπάο είναι εντός δυνατή, γνωστό αυτό αλλά τελευταία δυσκολεύεται γενικότερα να νικήσει, έχασε με 4-1 στο ΄Καμπ Νου ΄ με κακή εμφάνιση! Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Βάσκοι! Το πιο δίκαιο σετ είναι νομίζω 1.95 – 3.2 – 3.7… κάπου εκεί! Έχω την αίσθηση ότι το 1-1 σαν σκορ και γενικότερα η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα στα δικά μου μάτια!

Λα Κορούνια – Σανταντέρ…. 4 συνεχόμενες ήττες για την Λα Κορούνια και μάλιστα με 2-10 και χωρίς το πρόγραμμα να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο! Κάτι δεν πάει καλά στους γηπεδούχους εδώ και καιρό..ο Λοτίνα είπε ότι σήμερα θα παίξει 4-4-2 απέναντι στην Σανταντέρ που εκτός έδρας είναι επικίνδυνη και ψάχνει παντού βαθμούς!  Χωρίς νεότερα προβλήματα οι γηπεδούχοι, εκτός ο Κανάλες , ο Ενρίκε,ο Τόνιο και ο Γκαρσία για τους φιλοξενούμενους! Νομίζω ότι σε δευτερεύον δελτίο αξίζει η επιλογή του Over που πληρώνει καλά..Η Σανταντέρ τα εκτός έδρας παιχνίδια της τα κάνει …. γεμάτα από φάσεις και καταλήγουν ότι να ναι! Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, προβάδισμα στο Over!

Εσπανιόλ – Ατλέτικο…. Την Πέμπτη το βράδυ η Ατλέτικο προκρίθηκε στους ΄4΄ του Europa και στόχος είναι η κούπα! Εκτός ο Σιμάο  και ο Χουράδο για τους φιλοξενούμενους που στο προηγούμενο εντός με την Ντέπορ μπορούσαν να βάλουν και … 6 γκολ αλλά σταμάτησαν στα 3, είναι σε άνοδο! Η Εσπανιόλ είναι σφιχτή ομάδα, συνήθως φέρνει ισοπαλίες τελευταία (4/6)! Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη… θα κριθεί στις λεπτομέρειες, απλώς να πω ότι η Ατλέτικο τα τελευταία 2 χρόνια έχει βγάλει ισάριθμα διπλά αλλά όχι σε αυτό το γήπεδο, στην προηγούμενη έδρα των Καταλανών! Κοντά στο 1-1 το παιχνίδι… δεν βγάζεις άκρη..

Οσασούνα – Σαραγόσα…. Το πάλεψε η Οσασούνα στο ΄Μεστάγια΄ και μέχρι το 89΄ έχανε με 1-0 από την Βαλένθια, αλλά στο τέλος δέχτηκε 2 γκολ και έτσι έχασε 3-0!Με τις επιστροφές των επιθετικών η Οσασούνα τελευταία βελτιώθηκε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα σήμερα! Η Σαραγόσα έκανε το 2/2 στα εντός που είχε, πήρε μια σχετική διαφορά με τους … κάτω αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Δύο παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση ,αυτή του επιθετικού χαφ είναι εκτός, ο Λάφιτα και ο Ερέρα!  Η λογική και η .. γνώμη μου λέει ότι με μια ισοπαλία όλοι θα είναι μια χαρά, άλλωστε στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις των δύο στην Παμπλόνα έχουν φέρει 3 ισοπαλίες! Νομίζω ότι το παιχνίδι έχει μπόλικο Χ και είναι αποδεκτό.. αγαπημένο Χ των Ισπανών φυσικά το 1-1, πιθανό και εδώ!

Μαγιόρκα – Βαλένθια …. Ξανά προβλήματα αμυντικών απουσιών για τις νυχτερίδες που είχε και αγώνα την Πέμπτη για το Europa!Ματιέ –Ντέλμπερτ-Μαρτσένα και Μιγκέλ, όλοι τους αμυντικοί, είναι εκτός! Επιστρέφουν οι Αλέξις και Ζίγκιτς για τους φιλοξενούμενους! Οι νησιώτες πήραν έναν ανέλπιστο… βαθμό στην Αλμερία στο 90΄! Ο βασικός αμυντικός Ραμίς είναι εκτός, όπως και ο βασικός χαφ Αλβάρεζ, μακροχρόνια απών ο μέσος Τούνι! Ένα γκολ θα το δεχτεί η Βαλένθια με αυτήν την άμυνα, ένα θα το βάλει ο Βίγια, από κει και πέρα στην ιστορία μπορείτε να προσθέσετε την συνέχεια….

Στην Σεκούντα… όπως χθες είχαμε μόνο μια επιλογή, αυτή του over στο παιχνίδι της Μπέτις, έτσι και σήμερα θα κρατήσω μόνο την ισοπαλία στο παιχνίδι της Καστεγιόν με την Θέλτα!

 

Παρατηρήσεις – επικοινωνία          [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook