Τρίτη και … φαρμακερή!

Υπάρχουν σημεία και σήμερα, κυρίως στην Ισπανία, σε μια Κυριακή που είναι πολύ κρίσιμη!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε… πάμε να περάσουμε και στα παιχνίδια της Κυριακής, χωρίς πολλά πολλά! Καλή τύχη σε όλους! Ραντεβού ραδιοφωνικά την Δευτέρα λίγο μετά τις 18.00…

Στην Αγγλίαη Πόρτσμουθ που είναι πεσμένη, δεν θα κάνει άλλη ζημιά και η Βίλα θα περάσει με διπλό από το Φράτον!

Περνάμε στην Γερμανίαπου δεν υπάρχει καμία αξία στα σημερινά παιχνίδια! Κανένα ενδιαφέρον στοιχηματικό στο Ντόρτμουντ – Χόφενχαιμούτε στο Άιντραχτ – Χέρτα!

Στην Ιταλία θα κρατήσουμε σημεία ρίσκου σήμερα… Προβάδισμα στον άσο της Σαμπντόρια απέναντι στην Μίλαν, στην Γένοβα! Επιλογές επίσης τα διπλά της Παλέρμο και της Φιορεντίνα, παράλληλα πάνε τα δύο τελευταία! Ενώ η Σιένα έχει παραπάνω πιθανότητες να φύγει με διπλό από την Σικελία, από ότι δείχνει αυτό το 4.25 στον ΟΠΑΠ!

Πάμε και στην Γαλλίαόπου θα κρατήσω τον άσο της Σεντ  Ετιέν! Που μυαλό για πρωτάθλημα η Παρί… από την στιγμή που σώθηκε και μαθηματικά είναι το τελευταία πράγμα που σκέφτεται! Θα μου πείτε.. ρε Γιάννη κέρδισε την Μπορντό την προηγούμενη… βρήκε και έκανε θα πω εγώ! Και σε τέτοια παιχνίδια παίζουν τα θέματα γοήτρου, έπαιζε πολύ ώρα με παίκτη παραπάνω και φυσικά έπαιζε με μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες του Σαμπιονά. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, χρησιμοποιώντας τους βασικούς, υπάρχουν επίσης θέματα συμβολαίων που λήγουν και γίνονται επαφές στην ομάδα, με το κλίμα να είναι μέτριο και επαναλαμβάνω με τα βλέμματα στον τελικό! Από την άλλη η γηπεδούχος μετράει 2 συνεχόμενες νίκες και με νίκη σήμερα σώνεται σχεδόν … μαθηματικά! Προβλήματα σημαντικά δεν υπάχουν και η παράδοση είναι με το μέρος της! Άσος για τους ΄στεφανουά΄….

Προς αποφυγήν οι άσοι των Λίλ και Μονπελιέ… κυρίως λόγο απόδοσης!Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με κανένα από τα δύο…

Πάμε και στα 6 παιχνίδια της Primera για σήμερα…

Λα Κορούνια – Αλμερία…. Η πιο ντεφορμέ της κατηγορίας είναι η Ντέπορ, η Αλμερία προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα! Λασσάντ-Λόπο-Μποντίπο και Μανουέλ Πάμπλο εκτός, οι δύο βασικοί αμυντικοί! Ο αμυντικός Τσίκο και ο επιθετικός Γκοιτόμ εκτός για την Αλμερία που επιθετικά είναι απειλητική! Και οι δύο θέλουν πολύ την νίκη για να επιστρέψουν μετά από καιρό στις επιτυχίες, σφιχτό παιχνίδι-ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Επιλογή το Under!

Μάλαγα – Βαγιαδολίδ…. Παιχνίδι 6 βαθμών, που αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν λογικά η Βαγιαδολίδ του χρόνου θα αγωνίζεται στην Segunda!Από επιτυχημένα αποτελέσματα και οι δύο, που παίζουν με πολύ πάθος! Πολλά προβλήματα και για τους δύο. Ο σκόρερ Καισέδο, και οι αμυντικοί Γκονζάλες-Γκασπάρ-Ουέλιγκτον και Τόρες εκτός για τους γηπεδούχους… σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας για τους Ανδαλουσιάνους! Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν με τον Κλεμέντε στον πάγκο εκτός ο Σίσι, ο Σέσμα ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντελ Όρνο, επιστρέφει ο Πριέτο! Η Μάλαγα είναι καλύτερη αλλά οι απουσίες ίσως την λυγίσουν απέναντι στην κακή γενικά αλλά ανεβασμένη τελευταία Βαγιαδολίδ. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή!

Τενερίφη – Χετάφε…. Σπουδαίο διπλό για τους νησιώτες μεσοβδόμαδα στην Αστούρια απέναντι στην Χιχόν! Μεγάλη νίκη και για την μέτρια Χετάφε που κέρδισε την φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ με 3-0 χωρίς πάντως το αποτέλεσμα να λέει την αλήθεια! Πλήρης η Τενερίφη που καίγεται για τους 3 βαθμούς! Η Χετάφε έχει 2 σερί νίκες χωρίς να είναι καλή… εκτός ξανά ο σκόρερ Σολδάδο, ο βασικός αμυντικός Ντιάζ, νεότερη απουσία αυτή του χαφ Μπόατενγκ, τιμωρημένος και ο Ράφα, ο χαφ Λεόν και ο μπακ Τόρες επιστρέφουν! Την έχω κοντράρει δύο συνεχόμενες φορές την Χετάφε και … νίκησε χωρίς να είναι καλύτερη σε κανένα από τα παιχνίδια της! Σήμερα έχει ξανά απουσίες, με τους νησιώτες να είναι καλοί στο νησί και να ΄καίγονται ΄ για βαθμούς! Τρίτη και φαρμακερή…Άσος!

Χερέθ – Σανταντέρ…. Εδώ σε θέλω… Δεν τις πιάνεις από πουθενά τελευταία, με τα αποτελέσματά τους να είναι πραγματικά ότι να΄ναι! Και οι δύο πάντως προέρχονται από σπουδαίες νίκες-χρυσάφι, πιο άνετη η Σανταντέρ, ματς ζωής και θανάτου για την Χερέθ! Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, εκτός ο αμυντικός Ενρίκε και ο επιθετικός Μουνίτις για τους φιλοξενούμενους! Το θεωρώ πολύ απρόβλεπτο και δεν θέλω να μπλέξω… οι φιλοξενούμενοι πάντως εκτός έδρας είναι καλύτεροι και πάνε για δύο αποτελέσματα!

Μπιλμπάο – Σαραγόσα…. έχασε την Πέμπτη στο ΄Μεστάγια΄ εύκολα η Μπιλμπάο και επιστρέφει στην έδρα της με σκοπό την νίκη! Εκτός ο μπακ Κοικίλι,αμφίβολοι Ορμπάιθ και Τοκέρο! Η Σαραγόσα από την άλλη, έχει την χειρότερη άμυνα εκτός έδρας, τελευταία είναι σε καλή κατάσταση, οι βασικοί Αριθμέντι-Ντιόγκο είναι εκτός όπως και ο ενίοτε βασικός Ούτσε, ο αμυντικός Κοντίνι, ο επιθετικός που ήρθε τον Ιανουάριο και κοντεύει να την σώσει μόνος του, ο Σουάζο και ο χαφ Ερέρα είναι αμφίβολοι! Αν οι αμφίβολοι της Σαραγόσα τελικά δεν αγωνιστούν τότε η Μπιλμπάο έχει μεγάλο προβάδισμα, αν παίξουν και πάλι οι Βάσκοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά καλύτερη επιλογή θα φαντάζει το over!Υπό… προυποθέσεις  1 και Over λοιπόν…

Ρεάλ – Βαλένθια… Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Βασίλισσα που σήμερα θα έχει εκτός τους Κακά-Ραούλ-Πέπε και Μέτσελντερ! Από γκολ μια χαρά η Βαλένθια αλλά η αμυντική της γραμμή πολλές φορές θυμίζει… παιδική χαρά! Στην αποστολή μετά από καιρό ο Μαρτσένα και ο Μπρούνο ενώ μαζί με τους Αλέξις και Μαντούρο(χαφ είναι αλλά καθιερώθηκε αμυντικός) είναι οι μόνοι (4) αμυντικοί που έχει ο Εμερύ στην διάθεση του! Οι αμυντικοί  Ναβάρο, Ματιέ, Ντέλμπερτ, Μιγκέλ, Αλμπα είναι εκτός! Επιθετικά θα παίξει η Βαλένθια, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, η Ρεάλ σε αυτήν την άμυνα νομίζω θα σκοράρει πάνω από 2 φορές, θα βάλει και ένα ο Βίγια για τις ΄νυχτερίδες΄… λογικό γκολ-γκολ, πολύ πιθανό over, πιθανό και το over 3.5!

Από την Segunda κρατάμε το διπλό ρίσκου της Μπέτις, χωρίς όπως έγραψα και χθες, μεγάλη αυτοπεποίθηση! Σαν δευτερεύον σημείο ο άσος της Σαλαμάνκα απέναντι στην … άνετη Κόρδοβα! Αυτά και τίποτε άλλο…

Επικοινωνία – παρατηρήσεις       chamalakis@gmail.com            

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook