Ο τελευταίος … χορός!

Επιλογές ρίσκου και παιχνίδια οριακά..Πάμε να τα δούμε όλα μαζί!Καλή τύχη…

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε και …. Αντίο! Αυτό το Σαβ/κο θα είναι to τελευταίο στο www.athleticradio.gr  και η επόμενη η τελευταία που θα τα λέμε από το ραδιόφωνο, το email πάντως είναι διαθέσιμο για ανταλλαγή απόψεων και σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος! Ευχαριστώ για την ανάγνωση και  την στήριξη! Αφήνουμε  τους … αποχαιρετισμούς και πάμε να περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια του κουπονιού.

Ξεκινώντας από την Αγγλία… δεν χρειάζεται κατ΄αρχήν να πέσουμε πάνω στα μικρά, ειδικά στο Μπόλτον – Πόρτσμουθ, και με ισοπαλία οι γηπεδούχοι είναι μια χαρά, αν και οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν διαλυμένο σωματείο! Λογικά η Γιουνάιτεντνικάει την Τότεναμ αλλά 1.35? Γούλβς καιΧάλ ΄καίγονται΄ αλλά οι αντίπαλοι τους είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στο νησί πολλά πάρε-δώσε ομάδων δεν υπάρχουν, όλοι παίζουν για την νίκη! Προβάδισμα δίνω στον άσο της Γουέστ Χαμ και στο μικρό Over ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι… Αυτά από το νησί…

Αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσουν πολλά, η 32η στην Γερμανία και στην Μπουντεσλίγκα! Οι δύο διεκδικητές του τίτλου παίζουν τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε! Εκτός μόνο ο Φαν Μπόμελ για τους Βαυαρούς! Η Σάλκεείναι πλήρης και παίζει μέσα στο Βερολίνο απέναντι σε μια Χέρτα που μαθηματικά ακόμα το … παλεύει!Ανεκτές οι τιμές κοντά στο 2.00 για Σάλκε,  με Μπάγερνδε θα  ασχοληθώ! Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε αύριο ραδιοφωνικά, αυτή τη στιγμή δεν βγαίνει κάτι…

Πάμε και στους γείτονες… τους Ιταλούς! Από Serie A΄ δεν υπάρχει κάτι από τα σημερινά, ενώ για την Serie B΄ , κρατάμε σύμφωνα με Ναπολιτάνο, την ισοπαλία στο Αλμπινολέφε – Φροζινόνε, καλές σχέσεις οι δυο τους και αν φύγει από κει ίσως πάει και στο διπλό αλλά κρατάμε την ισοπαλία! Το ίδιο αποτέλεσμα ( Χ ) κρατάμε και στο Άσκολι – Πιατσέντζα ( εκτός κουπονιού ) ενώ για κλείσιμο, λογικά το μικρό ασσάκι της Σασσουόλο περνάει, σε χείριστη απόδοση….

Οι Γάλλοιδεν έχουν πολλά σημεία σήμερα… επιλογή ρίσκου αλλά νομίζω αξίζει είναι η Μονπελιέ! Την έχουμε αφήσει  στην … ησυχία της εδώ και καιρό και λέγαμε ότι δεν θα πάει εν τέλει για πρωτάθλημα, και δικαιωθήκαμε! Σήμερα έχει τις επιστροφές των Μοντανιό και Τζόντιτς, εκτός ο καλός χαφ Κόστα! Παίζει με την Νανσί, που μετά την νίκη επι της Μπορντό … τα παράτησε, εκτός και ο  φορμαρισμένος της σκόρερ, ο Ντια! Παραμένει εκτός και ο έτερος φόρ, ο …΄ κομμωτής΄ Χατζί, ενώ νεότερη απουσία είναι αυτή του αμυντικού Μπερενγκέρ! Ευκαιρία νίκης για τους φιλοξενούμενους σε καλή απόδοση!

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το 1.6 στην Σοσό επί της μαχητικής αλλά πεσμένης Μπουλόν! Έχει να κερδίσει πολύ καιρό η Σοσό αλλά είναι σχεδόν ..σωμένη! Γιατί δηλαδή, κάποιος να μην ασχοληθεί με την ισοπαλία που πληρώνει και πολύ καλά, και όλα μια χαρά… Προσωπικά θα το κάνω, σε δευτερεύον δελτίο!

Σαν 3η  επιλογή είναι και το πιθανό γκολ – γκολ στο Λοριάν – Μπορντό, με απουσίες οι Γιρονδίνοι που τελευταία δεν πείθουν, η Λε Μαν και αυτή θα παραταχθεί ξανά με .. μισή ενδεκάδα, αυτό όμως  βλέπουμε ότι δεν την αποτρέπει να σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια!iΠολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο, πιθανό over!Τα υπόλοιπα αύριο λίγο μετά τη 13.00 ραδιοφωνικά…

Ολοκληρώνουμε και με τα Ισπανικά παιχνίδια… Στην Primera

Μπαρτσελόνα – Χερέθ… Ήττα για την Μπάρτσα την Τρίτη στο Μιλάνο για τους ημιτελικούς του CHL και πλέον η ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα αποτελεί για αυτήν αυτοσκοπό! Τιμωρημένος ο Ντάνιελ Άλβες, λογικά ο Γκουαρτιόλα θα ξεκουράσει Πικέ –Μέσι οι οποίοι είναι στην αποστολή! Πολύ αδύναμη η Χερέθ, μάλλον πρέπει να κοιτάει το επόμενο παιχνίδι εντός με Αλμερία ν και μετά το 2-2 με την Σανταντέρ την προηγούμενη αγωνιστική, οι ελπίδες παραμονής μειώθηκαν επικίνδυνα! Χωρίς προβλήματα οι Ανδαλουσιάνοι… Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Μπαρτσελόνα … πάει πολύ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κερδίζει την Χερέθ και ετοιμάζεται για Ιντερ. Άσος από ημίχρονο χωρίς στοιχηματική αξία!

Σαραγόσα – Ρεάλ Μαδρίτης … Επιστρέφει ο Κακά για την Βασίλισσα που θεωριτικά έχει ευκολότερο πρόγραμμα από την Μπαρτσελόνα μέχρι το φινάλε.. Ο σημερινός διαιτητής σφύριξε το φετινό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ ( 1-0 ) και το Ρεάλ – Ατλέτικο ( 3-2 ) όσον αφορά παιχνίδια της Ρεάλ! Πρώτη φορά φέτος σφυρίζει την Σαραγόσα! Μόλις 2 διπλά τα τελευταία 10 χρόνια η Ρεάλ στην ΑραγονίαΧωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι ( εκτός μόνο ο Αλμπιόλ ), πλήρεις οι γηπεδούχοι που έχουν αρκετά κενά στην άμυνα και δύσκολα να μην βάλει γκολ σε αυτούς η Ρεάλ, από την άλλη επιθετικά και με την παρουσία του Σουάζο είναι μια χαρά! Το 1.25 είναι της πλάκας, πιθανή νίκη της Ρεάλ, πιθανό και το over!

Βαλένθια – Λα Κορούνια…Έκανε φάσεις, ήταν καλή αλλά έχασε από την Ρεάλ με 2-0 η Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική! Ξανά με πολλές απουσίες στην άμυνα, ξανά χωρίς αμυντικό στον πάγκο, ο πιτσιρικά Άλμπα θα παίξει αριστερά, ο Μπρούνο δεξιά, Μαρτσένα  – Αλέξις στο κέντρο.. αυτοί είναι όλοι κι όλοι οι αμυντικοί! Μπροστά είναι όλοι είναι μέσα.. Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Primera είναι μακράν η Ντέπορ.. και αυτή έχει προβλήματα! Τα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ των 2 έχουν λήξει over ενώ ο ρέφερι έχει σφυρίξει 2 φορές φέτος Βαλένθια με ισάριθμες … ισοπαλίες ενώ έχει σφυρίξει 2 φορές την Λα Κορούνια με .. ισάριθμές ήττες! Έτσι για τους τύπους!Η παράδοση δείχνει Over όπως δεν είμαι σίγουρος ότι θα έρθει φέτος εύκολα, θα παίξει σφιχτά η Λα Κορούνια, η Βαλένθια φέτος στην έδρα της δυσκολεύεται σε αρκετά παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες. Άσος και under σε καλή απόδοση!

Για την Segunda έχουμε 5 παιχνίδια…

Η Αλμπαθέτε είναι σε καλή φάση, αλλά και αυτή η Ουέσκα πολύ σκλήροτράχηλη, κυρίως εκτός έδρας! Παιχνίδι για 2.4 στον άσο και όχι για 2.00!Στο 1Χ το παιχνίδι, στο 2.4 αποδεκτός ο άσος!

Μακριά από Μπέτις, εκτός ο αξιόπιστος επιθετικός Γκαρσία, η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα είναι η Έλτσε! Λογικά θα ασχοληθούμε με Μπέτις την επόμενη αγωνιστική.. όχι σήμερα!* Ο διαιτητής Chas που θα σφυρίξει αυτό το ματς,έχει σφυρίξει άλλη μια φορά τους φιλοξενούμενος φέτος…ευνοικά στο Κόρδοβα – Μπέτις 0-1!

Νομίζω η Θέλτα θα πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Βιγιαρεάλ Β΄… είναι σε καλή φάση, θέλει βαθμούς, ο πιτσιρικάς Μουσάκιο ( αμυντικός ) θα αγωνιστική με την μεγάλη Βιγιαρεάλ και δεν θα παίξει αύριο. Ξεκινάει ο Παπαδόπουλος στην Θέλτα! Στο Χ2! Στα υπόλοιπα δεν έχω κάτι… αύριο και αυτά! Καλή τύχη!

 * Όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, έχω την αίσθηση ότι το παιχνίδι είναι 50-50 οπότε το Χ2 στον Άρη έχει αξία..και σαν πρώτο σημείο το διπλό, κυρίως λόγο απόδοσης!

Επικοινωνία – παρατηρήσεις       [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook