Εις το επανειδήν…

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα ίσως φανεί κρίσιμη και καθοριστική για το φινάλε των πρωταθλημάτων!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Χαίρετε… εδώ είμαστε και σήμερα για το τελευταίο μας άρθρο στο www.athleticradio.gr! Νομίζω καλή ήταν η χθεσινή μέρα, δεν είχαμε πολλές αλλαγές με βάση αυτά που περιμέναμε… πάμε σιγά – σιγά να δούμε τι θα κρατήσουμε και στο σημερινό πρόγραμμα!

Στην Αγγλίαχθες κρατήσαμε ουσιαστικά μόνο την Γουέστ Χάμ και μας δικαίωσε, σήμερα υπάρχουν 4 παιχνίδια και σε όλα τα φαβορί η απόδοση δεν ξεπερνάει το 1.5!Πραγματικά Αγγλική Κυριακή χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Στην Ιταλίατο ενδιαφέρον μας θα το συγκεντρώσει μια μόνο ομάδα! Και αυτή θα είναι η Λάτσιο! Παίζει στην Γένοβα, απέναντι στην Τζένοα τα τελευταία δύο χρόνια έχει ισάριθμες και στο κάτω – κάτω νομίζω ότι η ανάγκη επιβίωσης και παραμονής είναι σημαντικότερη από μια θέση στο Europa που εδώ που τα λέμε, δεν είναι και στο χέρι της!Προβάδισμα στο διπλο της Λάτσιο σε πολύ καλή απόδοση!

Στην Γερμανίαέχουμε 2 παιχνίδια….  για το Χόφενχαιμ – Αμβούργο δεν έχω καμία άποψη, αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, μεγάλο αγώνα έχουν μπροστά τους οι φιλοξενούμενοι την ερχόμενοι εβδομάδα στην Αγγλία με την Φούλαμ…

Στο παιχνίδι της Φράιμπουργκμε την Βόλφσμπουργκ να σταθούμε λίγο εδώ.!Αν κοιτάξουμε λίγο την βαθμολογία και δούμε τις ήττες των Μπόχουμ-Αννόβερο-Νυρεμβέργη , δίνουν την ευκαιρία στην Φράιμπουργκ με νίκη να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή ενώ την επόμενη εβδομάδα παίζει με την αδιάφορη Κολωνία! Ακόμα και με ισοπαλία η Φράιμπουγκ νομίζω είναι σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους! Καλύτερη ομάδα οι ΄λύκοι΄ αλλά είναι σχετικά αδιάφοροι και σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά αν και στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν με ευκολία… Νομίζω οι γηπεδούχοι δεν χάνουν.. στο 1Χ το παιχνίδι!

Στην Γαλλίαέχουμε δύο παιχνίδια… η λογική λέει ότι στο ΄Βελοντρόμ΄ θα έχουμε γκολ! Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Σεντ –Ετιέν και τα προβλήματα για τους γηπεδούχους και πρωτοπόρους μειώνονται στο ελάχιστο ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμούς για να εξασφαλιστούν και μαθηματικά αλλά νομίζω θα τους βρουν, αν χρειαστούν, σε άλλα παιχνίδια! Πιθανός άσος και over χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Το βασικό μας σημείο έρχεται από την περιοχή της Τουλούζης, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Οσέρ! Οι φιλοξενούμενοι μας δικαίωσαν για μία ακόμα φορά την προηγούμενη εβδομάδα,  νικώντας την Λοριάν με 4-1 αρκετά εύκολα! Φυσικά μιλάμε για την Οσέρ… η οποία την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται σε ένα ματς ΄όλα τα λεφτά΄ την μελλοντική πρωταθλήτρια Μαρσέιγ! Καλό κλίμα στους ΄Οσερουά΄ οι οποία δεν έχουν και προβλήματα! Από την άλλη η Τουλούζ όπως έχω πει εδώ και καιρό, παίζει αδιάφορα και όταν της βγαίνει το παιχνίδι… νικάει! Με rotation ο Καζανόβα σήμερα για την Τουλούζ όπου τελικά νομίζω ότι το κίνητρο και η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει και στο κάτω- κάτω αξίζει να πληρώσουμε για να μάθουμε!

Πάμε να ολοκληρώσουμε και με την Ισπανία….

Αλμερία – Εσπανιόλ… Πήγε για την ισοπαλία στο ΄Ριαθόρ΄ και την .. πήρε η Αλμερία ! Ισόβαθμες και οι δύο ομάδες, από ισοπαλία – επιτυχία στο καταλανικό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα  προέρχεται η ομάδα της Εσπανιόλ! Χωρίς απουσίες που αλλάζουν τις ισορροπίες και οι δύο… αναμένεται σφιχτό παιχνίδι με λίγες φάσεις, δυνατή εντός η Αλμερία αλλά στα τελευταία λεπτά τα θαλασσώνει με αρκετές ομάδες αλλά η Εσπανιόλ είναι πολύ κακή εκτός έδρας… η λογική λέει ισοπαλία, που βολεύει και τους δύο αλλά έχω την αίσθηση ότι η Αλμερία θα κερδίσει… με 1-0! Μικρό προβάδισμα στον άσο….

Μαγιόρκα – Μάλαγα… Την Δευτέρα έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο οι νησιώτες οι οποίοι κέρδισαν με 2-0 την Οσασούνα! Παραμένουν εκτός οι Ραμίς και Αλβάρεθ, επιστρέφει ο καλός χαφ, Κάστρο! Παλεύει  η Μάλαγα και αν πάρει αποτέλεσμα στην Μαγιόρκα στην συνέχεια υποδέχεται την αδιάφορη Χιχόν. Ξανά με πολλές απουσίες , επιστρέφει πάντως ο επιθετικός Καισέδο.. η παρουσία της στα εκτός έδρας κρίνεται ανταγωνιστική και με σχετικά καλή παράδοση στο νησί! Με αυτά και με αυτά θα κοντράρω τους γηπεδούχους.. οι αποδόσεις στο Χ2 είναι πρόκληση για μια ομάδα που παλεύει!Αξίζει…

Σανταντέρ – Βιγιαρεάλ… Πιρές και Σένα εκτός για τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους, ενώ Κόλσα και Μουνίτις είναι μεγάλες απουσίες για τους γηπεδούχους που έχουν μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα! Στα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο έχουμε γκολ και από τους δύο.. νομίζω κάτι τέτοιο θα γίνει και σήμερα. Πιθανό γκολ- γκολ για αποτέλεσμα δεν έχω άποψη!

Χιχόν – Βαγιαδολίδ… Σε κακή κατάσταση η Χιχόν η οποία ενισχύεται από την σημαντική επιστροφή του μέσου Ριβέρα! Μπίλιτς και Άνχελ έφαγαν κόκκινη στην ήττα από την Σεβίλλη και είναι εκτός, όπως και ο βασικός αμυντικός Μποτία! Γνωστό είναι ότι η Βαγιαδολίδ είναι κακή ομάδα, αλλά έχει καταθέσει ψυχή στα τελευταία παιχνίδια και έχει να χάσει στα τελευταία 3!Ξανά αρκετές απουσίες για τους φιλοξενούμενους! Διαιτητής σήμερα είναι ο Λάθα, ο οποίος σφύριξε το ίδιο ματς πέρυσι, το οποίο έληξε 2-1 υπέρ της Χιχόν, μάλιστα απέβαλε και παίκτη της Βαγιαδολίδ! Έτσι για την … ιστορία θα ρισκάρω στο 2-1 σαν σκορ πάντως το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα…

Ατλέτικο – Τενερίφη… Ζει και αναπνέει η Ατλέτικο για την ρεβάνς του Άνφιλντ την εβδομάδα που έρχεται … με φόντο τον τελικό του Europa League!Στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη, όμως στο ΄Μαδριγάλ΄ έπαιξε καλά και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα και το 2-1!Εκτός ο χαφ Ασουνσάο, την θέση του παίρνει ο … ξεκούραστος Τιάγκο! Η Τενερίφη ΄καίγεται΄ αλλά εκτός έδρας είναι τραγική, κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται στην έδρα της την Σανταντέρ! Παιχνίδι με τον άσο να είναι προς αποφυγήν αν και ο διαιτητής είναι γνωστός … ΄εδράκιας΄! Πιθανό over και τίποτα άλλο!

Χετάφε – Σεβίλλη… Πολύ απρόβλεπτη αναμέτρηση… με τις γνωστές απουσίες η Χετάφε και η Σεβίλλη!Εκτός έδρας δεν παίζει καλά η Σεβίλλη και τελευταία συνήθως χάνει… καλά δεν παίζει και η Χετάφε αλλά είναι ομοιογενής ομάδα που για να την κερδίσεις πρέπει να είσαι καλός! Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα…

Την Segunda την αφήνω στην ησυχία της… δεν έχω ψυχολογία για αυτήν την αγωνιστική στους μικρούς!

 

*Από αυτήν την στήλη σας αποχαιρετώ…  το πότε και από πού θα τα ξαναπούμε.. άγνωστο! Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση !Να έχετε τύχη και πάνω από όλα υγεία! To email διαθέσιμο για οτιδήποτε μπορεί να φανώ χρήσιμος! Εις το Επανειδήν….

Επικοινωνία   – παρατηρήσεις       [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook