Δυνατές αναμετρήσεις…

Το AthleticBet και οι bet-guru επανέρχονται με νέες προτάσεις από το κουπόνι της Πέμπτης….


Καλησπέρα σας! Όχι και τόσο καλό το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ  για σήμερα με μόλις 8 αγώνες, από τους οποίους θα ασχοληθούμε με τον αγώνα για το κύπελλο της Σουηδίας, με το διεθνές φιλικό Γερμανία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη και με ένα σημείο από την Βραζιλία.

 

131. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ   1

  

 

Αγώνας για τους 32 του κυπέλλου. Το παιχνίδι είναι μονό, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν, πέναλτι.

 

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζε στο προηγούμενο ματς η Χάμαρμπι, καθώς το ποτήρι είχε ξεχειλίσει και ο κόσμος είχε εκνευριστεί και δεν είχε άλλα περιθώρια για γκέλα απέναντι στη Βάσμπι εντός έδρας. Τελικά κατάφερε να κερδίσει εύκολα με σκορ 2-0. Ο προπονητής της Μπόρκβιστ είπε: «Είναι πρόκληση  το ματς απέναντι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, θέλουμε να αποδείξουμε πως ανήκουμε εκεί». Μακροχρόνια εκτός τέσσερις παίχτες.

 

Η Τρέλεμποργκ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά πλέον έχει δύο συγκάτοικους. Πολύ κακή δείχνει η Τρέλεμποργκ ιδιαίτερα στα εκτός που στο πρωτάθλημα μετράει 6 ήττες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς(!) Άγνωστο αν θα αγωνισθούν ο βασικός αμυντικός Αμπελσόν και ο βασικός χαφ Πέρσον.

 

Η Χάμαρμπι ανήκει στους μεγάλους και οφείλει να το αποδείξει σε αυτό το παιχνίδι. Η Τρέλεμποργκ έχει το άγχος του υποβιβασμού και δεν καίγεται τόσο πολύ για το κύπελλο όπως είπε και ο προπονητής της, Πραλ. Η απόδοση του άσσου στον ΟΠΑΠ είναι 2.30 ενώ στις ξένες εταιρείες κυμαίνετε γύρω στο 2.43.

 

 

 

135. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ    1

 

 

 

Στο γήπεδο ¨Ολίμπικο¨ σε απόσταση 1712 μέτρα μακριά από το γήπεδο της φιλοξενείται η Ατλέτικο Μινέιρο με πολύ δύσκολο έργο αφού η έδρα της Γκρέμιο θεωρείται ¨κλουβί¨ και δύσκολα κάποιος περνάει με βαθμό η βαθμούς από εκεί. Μάλιστα πριν την φετινή ήττα της Γκρέμιο από την Κορίνθιανς στην δεύτερη αγωνιστική (1-2) η γηπεδούχος είχε να χάσει για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα.

 

Η Γκρέμιο πήρε άξια τον βαθμό στην έδρα της Φλαμενγκο (1-1). Ήταν νευρική και ασύνδετη αρχικά και έτσι δέχτηκε το πρώτο γκολ όμως μετά ξύπνησε και με τις φωνές του προπονητή έφτασε στην ισοφάριση στο 52′. Αμφίβολος ο μέσος Ντόουγκλας (2/0). Τραυματίες ο Μάριο Φερνάντες (1/0), ο αριστερός μπάκ Νέουτον (1/0), ο σημαντικός αμυντικός χαφ Ουίλιαμ (2/0) και ο στράικερ Μπόρζες (1/0).

 

 

Η Ατλέτικο Μινέιρο γνώρισε βαριά ήττας 3-1 στην έδρα της από την Φλουμινένσε και απογοήτευσε τον κόσμο της. Στο δεύτερο μέρος έκανε την χείροτερη εμφάνιση της για φέτος . Επιστρέφει ο στόπερ Χάιρο Κάμπος (4/0) του οποίου η απουσία έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή. Στο 1.60 ο πολύ καλός άσσος στον ΟΠΑΠ και 1.70 σε online εταιρίες στοιχήματος.

 

133. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ   OVER 2.5 GOAL

 

 

Στην 52.300 θέσεων «Κόμερτζμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία θα γίνει ένα ακόμα φιλικό για τις δύο ομάδες που δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ τους αλλά σε όλα τους τα φιλικά έχουν μπεί πολλά γκολ.

 

 

Για την Γερμανία σοκ υπήρξε για τον Χάικο Βέστερμαν όπου ο αμυντικός της Σάλκε έσπασε το πόδι του στο φιλικό 3-0 επί της Ουγγαρίας. Μετά το συγκεκριμένο φιλικό με την Ουγγαρία ο προπονητής της Γερμανίας δήλωσε  « Κάναμε αρκετά πράγματα καλά απέναντι στους Ούγγρους και η ομάδα είχε ενθουσιασμό δείχνοντας πως είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο» Το τελευταίο τεστ πριν το Μουντιάλ θα είναι αυτό με την Βοσνία και αναμένεται βασική ενδεκάδα σαν μια πρόβα ¨τζενεράλε¨. Η Βοσνία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Σούηδια (4-2) στο πολύ δυνατό φιλικό του Σαββάτου. 

 

Πλήρες η αποστολή των Βόσνιων. Θα γίνει ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ και το over 2.5 είναι μια σπουδαία επιλογή στο σημερινό κλειστό κουπόνι.

Στο 1.55 η απόδοση του over 2.5 στον ΟΠΑΠ ενώ στις online εταιρίες στοιχηματισμού στο 1.65!

 

 

  

 

Επανερχόμαστε το Σαββατοκύριακο  με νέες προτάσεις…Ως τότε, καλά κέρδη! 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook