ΩΡΑ ΓΙΑ ATHLETIC BET!

Ξεκινά σήμερα στον Athletic Radio 104,2 η εκπομπή Athletic Bet κάθε απόγευμα 18.00-20.00 με τον Μανώλη Θέμελη.

Αθλητική Τρίτη σήμερα σαν αθλητική Κυριακή αφού υπάρχει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στο κουπόνι με αγώνες για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012. Ματς και για τους 9 προκριματικούς ομίλους με το ελληνικό ενδιαφέρον στον έκτο όμιλο. Η εθνική μας λίγες μέρες μετά το απρόσμενο 1-1 με την Γεωργία στο ”Γ.Καραϊσκάκης” θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην καυτή έδρα της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ που θα την βάλει δυναμικά στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Ο άσος πληρώνει 1,60 ,η ισοπαλία 3,45 ενώ η νίκη της εθνικής μας πληρώνει 4,90.

Στα άλλα ματς του ομίλου μας η Γεωργία υποδέχεται το Ισραήλ του φορμαρισμένου Μπεναγιούν ενώ η Μάλτα την Λετονία .Και στις δύο αυτές αναμετρήσεις υπάρχουν καλές αποδόσεις για αυτούς που θα ποντάρουν σωστα με τα προγνωστικά να μην και τόσο εύκολα…

Υπάρχουν βέβαια και άλλα ματς με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον στους άλλους ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει το Τουρκία – Βέλγιο με τους γηπεδούχους του Γκους Χίντιγκ να έχουν βλέψεις για πρόκριση οπότε ο άσσος του 1,60 φαντάζει ακλόνητος.

Στον δεύτερο όμιλο η Ρωσία υποδέχεται την Σλοβακία ματς που ενδεχομένως να προσφέρει συγκινήσεις με την ισοπαλία στο 3,40 να αποτελεί μια καλή επιλογή. Στον τρίτο όμιλο ξεχωρίζει η μάχη της Σερβίας με την Σλοβενία στο ”Μαρακανά” του Βελιγραδίου με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο ( με απόδοση μόλις στο 1,50 ) αν και οι σλοβένοι είναι πάντα ”σκληρά καρύδια”.

Στους δύο επόμενους ομίλους η Γαλλία δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες κόντρα στην Βοσνία εκτός έδρας με το διπλό στο 2,35 και η Ολλανδία είναι φαβορί για ένα καθαρό over με αντίπαλο της Φινλανδία.

Στους τρείς τελευταίους ομίλους ξεχωρίζουν τα ματς Ελβετία – Αγγλία στον έβδομο με τους φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί νίκης ( πληρώνει 1,85) , στον όγδοο το Νορβηγία-Πορτογαλία είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ενώ στον ένατο όμιλο Τσεχία και Σκωτία λογικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με Λιθουανία και Λιχτενστάϊν αντίστοιχα.

Καλή τύχη, συνετό ποντάρισμα και θα έχουμε πολλά να πούμε και να ποντάρουμε καθ’όλη της διάρκεια της σεζόν.

Τα λέμε ΟΝ AIR στις 18.00 !

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook