Ξεχωρίζει το Ρίβερ – Μπόκα

Το απόλυτο ντέρμπι της Αργεντινής Ρίβερ Πλ. – Μπόκα Τζ.κλέβει την παράσταση από το κουπόνι που υπάρχει μεσοβδόμαδα.

Για την 15η αγωνιστική του αργεντίνικου πρωταθλήματος η Ρίβερ Πλέϊτ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς σε ένα ματς που δεν κρίνει τίτλο αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά αλλά πάντα ένα τέτοιο ‘‘Σούπερ κλάσσικο” έχει τεράστιο ενδιαφέρον.Το Χ δίνει 3,10.

  • Με φιλικές αναμετρήσεις και ματς από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2012 συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό τριήμερο που προσφέρεται για ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

Για τον όμιλο της εθνικής μας η Κροατία υποδέχεται την Μάλτα με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί.Με νίκη οι Κροάτες πιάνουν κορυφή στον 6ο όμιλο.Ο άσος προσφέρεται στο 1,20. Σε σημαντική φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη στις 21.30 η Αυστρία φιλοξενεί στη Βιέννη την εθνική μας ομάδα που θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα.Ο Σάντος έχει καλέσει τους Φετφατζίδη,Κονέ,Σιόβα,Κωνσταντόπουλο,Γεωργιάδη,Φωτάκη και Χριστοδουλόπουλο.Το Χ δίνει  3,00 αλλά προσοχή γιατί πρόκειται για φιλικό. Σε άλλα σημαντικά φιλικά η Αργεντινή παίζει με την Βραζιλία στο Κατάρ ( η νίκη των αργεντίνων δίνει 2,40) και η Σουηδία με την Γερμανια στο Γκέτεμποργκ (το διπλό προσφέρεται στο 2,20).Με ενδιαφέρον αναμένεται και το ματς Αγγλία – Γαλλία στο ”Γουέμπλεϊ”( η νίκη των άγγλων δίνεται στο 1,95).Η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία αγωνίζεται με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα ( η νίκη των ισπανών έχει απόδοση 2,20) ενώ η Ολλανδία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Τουρκία στο Αμστερνταμ (ο άσσος είναι στο 1,40).Επίσης η Ρουμανία στην Αυστρία θα αναμετρηθεί με την Ιταλία. Καλά κέρδη σε όλους και συνετό ποντάρισμα!!Λεπτομερείς προβλέψεις και ”τριαδούλες” από τον Μανώλη Θέμελη καθημερινά στην εκπομπή ”Στο γήπεδο του Αthletic” στις 18.00-20.00 στον Athletic Radio 104,2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook