Στο έλεος του χιονιά

Το χίονι κι οι πολικές συνθήκες που επικρατούν στην Β.Ευρώπη επηρεάζουν το κουπόνι και την αγωνιστική κίνηση το Σαββατο.

Στην Βρετανία πάνω από 30 αγώνες έχουν αναβληθεί.Για τον λόγο αυτόν δεν θα γίνει για την Πρέμιερ Λιγκ και το ματς Μπλάκπουλ-Μάντσεστερ Γ. Στο Αγγλικό πρωτάθλημα για την 16η αγωνιστική ξεχωρίζει το ματς Τσέλσι – Έβερτον με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο μετά από 3 αγωνιστικές. Ο άσος είναι χαμηλά στο 1,30. Στο Λονδίνο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι Αρσεναλ-Φούλαμ με την θερμοκρασία στο -2.Πέρυσι έληξε 4-0 αλλά φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Η νίκη των ”κανονιέρηδων” βρίσκεται μόλις στο 1,15. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της τέταρτης Μάντσεστερ Σίτι με την έκτη Μπόλτον. Η νίκη των γηπεδούχων είναι στο 1,45 ενώ λόγω του χιονιά το ματς ενδέχεται να αναβληθεί. Στην Μπουντεσλίγκα για την 15η αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Σάλκε με την Μπάγερν που φέτος απογοητεύουν και θέλουν να ρεφάρουν. Ο άσος βρίσκεται στο 3,30, το Χ στο 3,25 και το διπλό στο 1,95. Η προϊστορία πάντως είναι υπέρ των Βαυραρών.Καλή απόδοση (2,60) έχει και το διπλό του τετάρτου στον πίνακα Αννόβερο επί της ουραγού Γκλάντμπαχ. Στο Καμπιονάτο για την 15η αγωνιστική η Μίλαν αναμένεται να έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την Μπρέσια (1,15) ενώ αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση Κιέβο-Ρόμα ( 2,85 το 1 , 3,20 το Χ και 2,05 το 2). Τέλος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για την 14η αγωνιστική το Σάββατο η Ρεάλ υποδέχεται την Βαλένθια και θέλει να ξαναβρεί την χαμένη της αξιοπιστία μετά την πεντάρα από την Μπαρτσελόνα με τον Μουρίνιο να βράζει. Το 1,30 είναι χαμηλά για τηνη νίκη των ”μερένχες” που θέλουν να ξεσπόυν κόντρα στις ”νυχτερίδες” που πάντως δαγκώνουν και είναι ψηλά στην βαθμολογία οπότε δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος.

  • Περισσότερα στην εκπομπή ”ATHLETIC BET”  στον Athletic Radio 104,2 με τον Μανώλη Θέμελη το Σάββατο στην 13.00 μέχρι και τις 17.00 όπου θα σας δώσουμε και μία σπέσιαλ ”τριαδούλα”…

    Καλά κέρδη !! Προσοχή γιατί το κουπόνι είναι τεράστιο και πρέπει να βγάλουμε λεφτά για τα Χρισιούγεννα που πλησιάζουν….!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook