Κουπόνι εκτάκτων καιρικών συνθηκών

Το κουπόνι την Κυριακή έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και επιλογές για κάθε γούστο.

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, η Σάντερλαντ φιλοξενεί την Γουέστ Χάμ και το 1,75 είναι πολύ καλή απόδοση. Την Δευτέρα, η 16η αγωνιστική κλείνει, με το ματς στο ”Ανφιλντ” όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αστον Βίλα και η νίκη της πληρώνει 1,55.

Στην Μπουντεσλίγκα η εντυπωσιακή Ντόρτμουντ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Νυρεμβέργη με το διπλό να ένια στο 1,55. Στην ”Μπαϊ Αρένα” η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί κόντρα στην Κολωνία (1,35).

Για την Ισπανία η Βιγιαρεάλ κοντράρεται με την Σεββίλη και το ματς αυτό αναντίρρητα ξεχωρίζει και είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο άσος δίνεται στο 1,75 , το Χ στο 3,30  και το 2 στο 3,60. Στο ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και την Μπιλμπάο το Χ είναι καλή επιλογή και πληρώνει 3,20.

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα η Σαμπντόρια έχει τον πρώτο λόγο για νίκη με αντίπαλο την Μπάρι (ο άσος δίνει 1,70 ) όπως και η Φιορεντίνα που υποδέχεται την Κάλιαρι (1,70). Η Γιουβέντους παίζει εκτός έδρας με την Κατάνιακαι καλείται να επουλώσει τις πληγές της από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Το διπλό βρίσκεται στο 2,00.

  •  Περισσότερα στην εκπομπή ”Athletic Live  στον Athletic Radio 104,2 με τον Μανώλη Θέμελη την Κυριακή από  14.00 μέχρι και τις 18.00 όπου θα σας δώσουμε και μία ακόμη σπέσιαλ ”τριαδούλα” για καλά κέρδη….Και μην ξεχνάτε οτι έρχεται ευρωπαϊκή εβδομάδα με την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη και την Τετάρτη. Καλά κέρδη ! !

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook