Το ενδιαφέρον σε 2ο και 8ο όμιλο

Στον 2ο όμιλο κρίνεται η πρόκριση μεταξύ Ρόμα και Βασιλεία ενώ στον 8ο Σαχτάρ, Μπράγκα και Αρσεναλ σφάζονται για δύο εισιτήρια.

12.00 Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Τελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και στους αγώνες της Τετάρτης το ενδιαφέρον είναι αναντίρρητα μεγαλύτερο από αυτά της Τρίτης. Όλα τα ματς στους ομίλους 5-8 έχουν ώρα έναρξης στις 21.45.

Στον πέμπτο όμιλο η Ρόμα έχει το πλεονέκτημα για πρόκριση έναντι της Βασιλείας και περνάει ακόμα και με ήττα στο Κλουζ αρκεί να μην κερδίσει η Βασιλεία στο Μόναχο. Οι Ρωμαίοι έχουν 9 βαθμούς και αγωνίζονται με τους ουραγούς Ρουμάνους , τους αρκεί ακόμα και ένας βαθμός, με το διπλό όμως  να δίνει 1,60. Την ίδια ώρα στην ”Αλιάνζ Αρίνα” η Βασιλεία δεν αρκείται μόνο σε δική της νίκη κόντρα στηνΜπάγερν που έχει ήδη προκριθεί αλλά εξαρτάται και από το άλλο ματς. Συνεπώς η πρόκριση δεν είναι στα δικα της χέρια. Ο άσος δίνει 1,60,το Χ 3,40 και το 2 πληρώνει 4,25.

Στον 6ο όμιλο το φινάλε είναι αγγαρεία αφούΤσέλσι και Μαρσέϊγ  έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους ”16” .Στο ”Βελοντρόμ” αναμετρώνται  οι δύο τους και θα παίξουν με ρεζέρβες. 2,10 δίνει ο άσος , 3,25 το Χ και 2,80 το διπλό. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ζίλιναψάχνει τον πρώτο της βαθμό υποδεχόμενη την Σπαρτάκ Μ. Το 2 πάντως πληρώνει 2,15.

Στον έβδομο όμιλο η μάχη επικεντρώνεται για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και την τρίτη θέση μεταξύ Αγιαξ και Οσερ αφού Ρεάλ και Μίλαν έχουν προκριθεί. Ρεάλ και Οσερ αναμετρώνται στο ”Μπερναμπέου” με την νίκη της ”βασίλισσας” να είναι στο 1,35 μόλις αλλά θα παίξει με πολλούς αναπληρωματικούς ενώ οι Γάλλοι καίγονται για τουλάχιστον ένα βαθμό αν χάσει ο Αγιαξ. Στο άλλο ματς η Μίλαν φιλοξενεί τον Αγιαξ που άλλαξε τεχνικό και στη θέση του Γιόλ θα έχει τον Φρ. Ντε Μπουρ. Η νίκη των ”ροσονέρι” έχει απόδοση 1,80 , η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 3,40.

Τέλος, μάχη θα γίνει στον 8ο όμιλο μεταξύΣαχτάρ, Αρσεναλ και Μπράγκα για δύο εισιτήρια πρόκρισης στους ”16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αρσεναλ υποδέχεται την ουραγό Παρτιζάν και είναι το σούπερ φαβορί για νίκη και πρόκριση . Ο άσος είναι στο 1,25 μόλις. Η Σαχτάρ ακόμα και με Χ περνάει φιλοξενώντας την Μπράγκα που θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. 1,55 δίνει η νίκη των Ουκρανών, το Χ στο 3,50 και η νίκη των Πορτογάλων στο 4,75.

  • Καλά κέρδη και καλή συνέχεια την άλλη βδομάδα με ευρωπαϊκούς αγώνες αφού είναι η αυλαία και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook