Αναβλήθηκε η τιτανομαχία Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι με το ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. να αναβάλλεται λόγω χιονιού.

Για την 18η αγωνιστική το ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος μεταξύ της τέταρτης Τσέλσι με την πρωτοπόρο και αήττητη Μάντσετσερ Γ. αναβλήθηκε λόγω χιονιού.

Για την Μπουντεσλίγκα στο πλαίσιο της 17ηςαγωνιστικής η Λεβερκούζεν που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται την δυνατή φέτος Φραϊμπουργκ που είναι στην πέμπτη θέση. Στο 1,35είναι ο πιθανός άσος. Στο άλλο ματς της Κυριακής η ευρωπαία Στουτγκάρδη θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπάγερν Μ. που ετοιμάζει αντεπίθεση τίτλου. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων τα τελευταία πέντε χρόνια. Το διπλό πάντως έχει απόδοση 1,80 ενώ το Χ 3,25.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για την 16η αγωνιστική ξεχωρίζει το ματς στο ‘’Μπερναμπέου’’ ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ρεάλ Μ. Προτείνουμε τοover γιατί η νίκη των ‘’μερένχες’’ δίνεται χαμηλά (1,15). Στην Μάλαγα δοκιμάζεται η πληγωμένη από τον αποκλεισμό της στην Ευρώπη Ατλέτικο Μαδρ. Με τους γηπεδούχους να καίγονται για την νίκη παραμονής. Στο 2,85 βρίσκεται ο άσος, στο 3,20 το Χ και στο 2,05 το διπλό.

Το ντέρμπι της Γένοβας μεταξύ Σαμπντόρια και Τζένοα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής στην 17η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα με αποδόσεις 2,25 στον άσο, 3,00 στο Χ και 2,70 για νίκη της Τζένοα.

Τέλος στο Σαμπιονά το ντέρμπι Μαρσέϊγ – Λυών κλέβει την παράσταση. ( 2,00 το 1, 310 το Χ και 3,20 το 2).

  • Αν θέλουμε να προτείνουμε μια τριαδούλα από τα ματς της Κυριακής θα λέγαμε ότι ο άσος της Λάτσιο με την Ουντινέζε είναι πιθανός ( 1,85), το Χ στο Μπάρι – Παλέρμο ( 3,20) και το διπλό στο Πάκος Φ. – Πόρτο ( 1,30).
  • Καλά κέρδη και περισσότερες στοιχηματικές πληροφορίες και προτάσεις για το κουπόνι στην εκπομπή ”Athletic Live” στον  Athletic Radio 104,2 με τον Μανώλη Θέμελη την Κυριακή από τις 14.00 έως τις 18.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook