Κακό πρόγραμμα…

Χαίρετε…δεύτερη μέρα σήμερα της πέμπτης αγωνιστικής για την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων με το πρόγραμμα να μοιάζει χειρότερο από το ..χθεσινό!Χθές ήρθε μάλλον εύκολα η πιθανή ισοπαλία στο Μαδριγάλ, το Under στην Λευκορωσία αλλά έκπληξη μου προκάλεσε το αποτέλεσμα στο Αρτέμιο Φράνκι,ενώ η …κλασσική Ζενίτ με τις πολλές ευκαιρίες έμεινε στο 0-0 με την […]

Χαίρετε…δεύτερη μέρα σήμερα της πέμπτης αγωνιστικής για την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων με το πρόγραμμα να μοιάζει χειρότερο από το ..χθεσινό!Χθές ήρθε μάλλον εύκολα η πιθανή ισοπαλία στο Μαδριγάλ, το Under στην Λευκορωσία αλλά έκπληξη μου προκάλεσε το αποτέλεσμα στο Αρτέμιο Φράνκι,ενώ η …κλασσική Ζενίτ με τις πολλές ευκαιρίες έμεινε στο 0-0 με την Γιουβέντους( είχε 2 δοκάρια).

Πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε…

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

145. ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΒΕΡΝΤΕΡ  Ν/Β  (Έκπληξη μέχρι τώρα η Ανόρθωση, μέχρι που όμως? απέναντι σε μια αλλοπρόσαλλη Βέρντερ..

146. ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ  1 και OVER (Θα μου προκαλέσει έκπληξη αν οι Ολλανδοί πάρουν κάτι στην εξαιρετική εντος και πλήρης σήμερα Ατλέτικο)

147. ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ – ΡΟΜΑ  Under  (Ανεβασμένη η Ρόμα,καλή εντός η Κλούζ-θα γίνουν φάσεις αλλά τείνω προς τα λίγα γκολ -ενδιαφερόμενες και οι δύο)

148. ΙΝΤΕΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ν/Β (ο ΠΑΟ είναι επικύνδινος όπως είδαμε και στην Βρέμη -η Ιντερ δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη αυτόν τον καιρό)

149. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ -ΜΑΡΣΕΙΓ  Ν/Β (Επιστρέφει ο αρχηγός για τους γηπεδούχους αλλά δεν πείθουν-η Μαρσέιγ είναι καλή,έχει και παράδοση,προβάδισμα στο άσο και στο OVER αλλά….)

150. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΤΣΕΛΣΙ  Χ ( Δίνω ελαφρύ προβάδισμα στην ισοπαλία,αλλά η Μπορντό παίζει με αναπληρωματικό τερματ. και κάνει λάθη στην άμυνα)

151. ΣΑΧΤΑΡ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ  OVER  ( Καλή επιθετικά η Σαχτάρ-εκτός όμως ο Μπραντάο-κακή στην διοργάνωση η Βασιλεία-πολλά γκολ και τπτ παραπάνω)

152. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2 (Ωραίο παιχνίδι στο Αρβαλάδε,αυτό τον καιρό αξίζει να ασχολιόμαστε με Μπάρτσα σε τέτοιες αποδόσεις,2 προβλήματα οι Πορτογάλοι στην άμυνα-σχεδόν πλήρης οι Καταλανοί)

*Τελευταία νέα το απόγευμα στην ραδιοφωνική μας παρέα λίγο μετά τις 6… [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook