Τα φώτα στο Βελοντρόμ…

Καλησπέρα σε όλους….Τελευταία αγωνιστίκη για τους πρώτους τέσσερις ομίλους και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.Τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα στο Βελοντρόμ,εκεί στην Μασσαλία!Ο φίλαθλος της Μαρσέιγ τελικά φυλακίστηκε για 3.5 χρόνια από τις Ισπανικές αρχές,ενώ οι φανατικοί των Μασσαλών έιχαν προειδοποιήσει ότι αν γίνει αυτό για κάθε ένα έτος θα σκότωναν και έναν οπαδό της Ατλετικο Μαδρίτης […]

Καλησπέρα σε όλους….Τελευταία αγωνιστίκη για τους πρώτους τέσσερις ομίλους και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.Τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα στο Βελοντρόμ,εκεί στην Μασσαλία!Ο φίλαθλος της Μαρσέιγ τελικά φυλακίστηκε για 3.5 χρόνια από τις Ισπανικές αρχές,ενώ οι φανατικοί των Μασσαλών έιχαν προειδοποιήσει ότι αν γίνει αυτό για κάθε ένα έτος θα σκότωναν και έναν οπαδό της Ατλετικο Μαδρίτης ως αντίποινα!!

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

100. ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  (Πολλές αλλαγές και από τους δύο-οι Ολλανδοί περιμένουν γκέλα της Μαρσέιγ- προς το OVER αλλά με επιφυλάξεις)

101. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  (Το πιο αδιάφορο παιχνίδι σήμερα-χειρότερη ομάδα πάντως η Βασιλεία-όλα πιθανά)

102. ΒΕΡΝΤΕΡ – ΙΝΤΕΡ ( Χωρίς Ντιέγκο η Βέρντερ η οποία θέλει μόνο νίκη αλλά δεν πείθει-η Ίντερ θέλει την πρωτιά-προκλητική η απόδοση στο διπλό!)Αυτό μόνο…

103. ΜΑΡΣΕΙΓ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ  1 (Παιχνίδι-μπαρούτι(γράφουμε στον πρόλογο)-σημανική η απουσία του Νιάγκ για τους γηπεδούχους- με αλλαγές η Ατλετικο-θα πάω με το κίνητρο..Άσσος!)

104. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΑΧΤΑΡ ( Αλλαγές για όλους-για την Μπάρτσα έρχεται ντέρμπι με Ρεάλ -ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ)

105. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Χ  (Περνάει και με ισοπαλία ο ΠΑΟ-Σφιχτό ματς,θα πάω με το Χ που πληρώνει και καλά και πιθανό σκορ 1-1)

106. ΡΟΜΑ – ΜΠΟΡΝΤΟ (Η Ρόμα προκρίνεται και με ισοπαλία-η Μπορντό μόνο νίκη-προς τον άσσο είμαι αλλά δεν μου αρέσει η απόδοση..ΤΠΤ)

107. ΤΣΕΛΣΙ – ΕΚΟΜΑΞ (Θέλει την νίκη η Τσέλσι για πρωτιά-καλοί οι Ρουμάνοι αλλά μέσα στην Αγγλία νομίζω θα λυγίσουν…)

*Νεότερα από την συχνότητα του Athletic λίγο μετά τις 6…Καλή τύχη!

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook