Σήμερα το δεύτερο ..πιάτο!

Καλησπέρα σε όλους…σήμερα έχουμε την τελετυταία αγωνιστική για τους τελευταίαους τέσσερις ομίλους..λοιπόν!Μέτρια η χθεσινή μέρα,σήμερα αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια,πάμε να δούμε τι έχουμε ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 134. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΤΕ (Αδιάφορο σχετικά μάτς-με ένα  Χ η Γιουβέντους πέρνει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο-στην άκρη 135. ΛΥΩΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ ( Ματσάρα στο Ζερλάν-ισόβαθμες και οι […]

Καλησπέρα σε όλους…σήμερα έχουμε την τελετυταία αγωνιστική για τους τελευταίαους τέσσερις ομίλους..λοιπόν!Μέτρια η χθεσινή μέρα,σήμερα αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια,πάμε να δούμε τι έχουμε

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

134. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΤΕ (Αδιάφορο σχετικά μάτς-με ένα  Χ η Γιουβέντους πέρνει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο-στην άκρη

135. ΛΥΩΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ ( Ματσάρα στο Ζερλάν-ισόβαθμες και οι δύο-παίζουν για την πρωτιά – 2-3 γκολ με πρώτο σημείο την ισοπαλία

136. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ  1 (Θέλει την πρωτιά η Γιουνάιτεντ που αρχίζει να ανεβαίνει -το παραμύθι των Δανών που έχουν εξασφαλίσει το ΟΥΕΦΑ..Άσσος!)

137.ΔΙΝΑΜΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  OVER  (Η Διναμό παίζει και για την ισοπαλία-η Φενέρ μόνο νίκη-αστείες οι άμυνες και των δύο με πολύ καλές επιθέσεις πάντως.OVER..)

138.ΠΟΡΤΟ – ΑΡΣΕΝΑΛ  (Έχουν περάσει και οι δύο-παίζουν για την πρωτιά-η Άρσεναλ με Χ2 την πέρνει!Παράξενες και οι δύο-πρώτο σημείο το OVER και εδώ)

139.ΡΕΑΛ – ΖΕΝΙΤ  OVER (Τα μαύρα της τα χάλια η Ρεάλ που έχει και el-classico επόμενη αγωνιστική με νέο προπονητή πάντως.Άτυχη η Ζενίτ με εξαιρετική ομάδα.Περιμένω πολλά γκολ..OVER!)

140 ΣΕΛΤΙΚ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ίσως το πιο απρόβλεπτο παιχνίδι…Μέτρια τελευταία η Βίγια η οποία περιμένει γκέλα της Μάντσεστερ για πρωτιά.Λίγο…ισοπαλία!)

141.ΣΤΕΑΟΥΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2 (Πανικός στο Βουκουρέστι,με νίκη η Στεάουα πάει ΟΥΕΦΑ και οι Βιόλα…σπίτι της!Δυνατή έδρα-ποιοτικό ρόστερ οι Βιολα λέω ότι δεν χάνουν..)

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook