Κλειστό ματς στο Λονδίνο..

Χαίρετε…χωρίς πολλά-πολλά πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια που με βάσει και τα χθεσινά τα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 132. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΑΟ — Έμπειροι οι πράσινοι σε τέτοια παιχνίδια απέναντι στην πρωτάρα αλλά πολύ καλύτερη Βίγια.Σφιχτό παιχνίδι με ενισχυμένο κέντρο και από τους δύο.Προβάδισμα στο Under. 133. ΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ — Μεγάλο ματς στο […]

Χαίρετε…χωρίς πολλά-πολλά πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια που με βάσει και τα χθεσινά τα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

132. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΑΟ — Έμπειροι οι πράσινοι σε τέτοια παιχνίδια απέναντι στην πρωτάρα αλλά πολύ καλύτερη Βίγια.Σφιχτό παιχνίδι με ενισχυμένο κέντρο και από τους δύο.Προβάδισμα στο Under.

133. ΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ — Μεγάλο ματς στο Μπερναμπέου.Επιστρέφει ο αρχηγός για τους κόκκινους.Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι,πλήρης και οι δύο.Προβάδισμα στον άσο με πιθανό σκορ 2-1.

134. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ —Παχινίδι-πρόκληση για τους γηπεδούχους,πιο έμπειρη η Μπάγερν αλλά γενικότερα δεν με πείθει.Προβάδιασμα στην ισοπαλία.

135. ΤΣΕΛΣΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ — Πιο πλήρης από ποτέ η Γιούβε,με ανεβασμένη ψυχολογία οι Μπλε,παιχνίδι κλειστό με πολλά φάουλ και παιχνίδι κέντρου..Σαφές προβάδισμα στο Under.

Επικοινωνία—  [email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook