Θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡΑ!

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για το ενδεχόμενο του Κρητικού ομίλου στην Γ Εθνική και το θέαμα αυτού.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

 Σίγουρα εφόσον πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός το Κρητικό ποδόσφαιρο θα θυμηθεί στιγμές Περιφεριακού τότε που οι ομάδες του νησιού είχαν έναν δικό τους όμιλο.

Με αυτά που έχουμε δει από τις δικές μας ομάδες είτε στην Γ Εθνική είτε στα τοπικά πρωταθλήματα το σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα πρωτάθλημα εντυπωσιακό με ωραίο ποδόσφαιρο, θέαμα, αλλά και αρκετές εκπλήξεις.

Μάλιστα μεγάλη πιθανότητα υπάρχει στο να δούμε να ανεβαίνει η ποιότητα σε αυτή την κατηγορία αφού οι ομάδες θα γλιτώνουν τα έξοδα στα ταξίδια και θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Καλά είναι όλα αυτά που λέμε για τον Κρητικό όμιλο όμως είναι μόνο εικασίες αφού τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Πάντως στην ΕΠΟ καλό είναι να το σκεφτούν και να τον δημιουργήσουν αφού η Κρήτη έχει δείξει τόσο καιρό ότι μπορεί να κάνει βήματα μπροστά στον Αθλητισμό και σίγουρα αυτό το γεγονός θα της δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook